Сидеров и "Атака" с протест пред БНТ, стигнаха до фоайето

Според тях има цензура, искат оставката на Кошлуков
Обновена: 4 окт 2019 18:46 | 4 окт 2019 18:43, Александър Попов
72

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Волен Сидеров и негови симпатизанти се събраха пред входа на БНТ и опитаха да влязат в телевизията. Те обаче стигнаха само до фоайето, където основен говорител в протеста се оказа репортер от телевизията на Атака.

Според Сидеров има цензура, а генералният директор на БНТ Емил Кошлуков е наруши Споразумението за отразяване на предизборната кампания, което лично той е подписал.

От решение на УС на националната телевизия стана ясно, че Волен Сидеров няма да бъде допуснат до участие в предаването "Панорама" тази вечер, след разразилите се скандали в "Референдум" тази седмица. Забраната ще е в  сила, докато лидерът на "Атака" не се извини писмено за отношението му към Националната телевизия и нейните служители.

От партията отказаха да изпратят друг представител, тъй като са посочили като участник в предаването именно Волен Сидеров.

Емил Кошлуков не се появи пред протестиращите, както те настояваха. В отговор те скандират "Оставка!". "БНТ - полицейска телевизия" и призиви да се спрат новините на турски бяха сред другите издигнати транспаранти.

Протестиращите се заканиха да не си тръгват докато не се появи Кошлуков. Те направиха опити да говорят с него по телефона, но те се оказаха неуспешни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кошлуков трябва да си ходи, заедно със Сидеров.
50
5
 
15
 
! Отговори
Агент Иван преди 4 години
Доколкото помня ВОЛЯН беше пак кандидат-кмет на СОФИЯ, през септември 2003 година !Тогава правеше мъпет-шоу, и голи фиести по центъра на София , със голи манекенки .
49
5
 
22
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Болен е пътник. На последните избори 10802 гласа от цялата страна :))))))))))))))))))))))Тръгнал за последно да подскача. Свърши лапачката. Даже Боко ще му тегли шута в дирника, когато вече му е непотребен.
48
4
 
12
 
! Отговори
Ковчег преди 4 години
Бoй бe, yбийтe го от бoй белокосия наци!
47
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е какво толкова, нали си има собствена телевизия.
46
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стария Волен се завръща. С това поведние успяваше да мине бариерата от 4%, а откакто се укроти рейтинга му падна под 1%
45
21
 
10
 
! Отговори
до 43 преди 4 години
Никой никъде не нахълтва бе платен *** на заплатка, да я даваш за свещи и хапчета дано! Това е народен представител и може да влиза във ВСИЧКИ държавни институции, ако БНТ е частна кажете, защо ми вземат от данъците ако е частна тези плаз-модии????Народен представител ако не знаеш какво е няма какво да ти обяснявам, няма държава в света където полиция/жандармерия да гони гост от студиото затова че му е свършило времето МОЛЯ??!!!! Сидеров може да е всякакъв ама винаги говори истините!!
44
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-доброто, което мажем да направим е, да не го отразяваме този по никакъв начин. Важен е не повече от мравката на горска пътечка
43
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДА ПИТАМ СИДЕРЕНКУ ИМА ЛИ РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ОБЩИНАТА ДА ПРОТЕСТИРА И НАХЛУВА В НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ.
42
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вече всеки български политик да е със свидетелство за вменяемост, тест за интелигентност, тест за наркотици. И това през 3 месеца. Нали си спомняте Марадона как го хванаха с тест с косъм от косата, че е шмъркал кока? Това ако са ни политиците, това ако са ни тв водещите, това ако е реакция на национална медия... Горко ни! Искам да натоваря всичките дупедати по един в една лодка и да ги пусна в Черно море. И после да стреляме по тях с тъпите ракети, дето ни накараха да купим. Като електронна игра
41
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога пак ще се снима гол в гей-списания?
40
5
 
11
 
! Отговори
Сър Бай Тодар Жиков преди 4 години
Ямболския психар едно време се снима чисто гол , със очила сложени на половия орган .От юни 1993 година . После стана Пресс-Аташе на Овергаз 1996-97, апосле и Пресс-Аташе и връзки с медиите на МУЛТИГРУП 1997-1998 Г. И седеше на стола точно до Илия Павлов на прессконференциите ...После стана '''''журналист'''' в в-к. МОНИТОР от септемви 1999 г. до март 2003 г...После Валери Симеонов го взе в ТВ СКАТ през месец май 2003 г. -- да води всеки ден по 20 минути предаване ''АТАКА'' от 19:30 ч.
39
10
 
12
 
! Отговори
... преди 4 години
Сидеров може да е циркаджия но някой трябва да разтърси тази гмеж в държавната телевизия
38
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 31. БНТ грешиш. Харчи само партиини пари. Най много е изхарчил пари от Москва. Тука в нашия квартал една п...ка постоянно летеше до Москеа и се включеаше в схеми и носеше ,$.
37
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въпросът с новините на турски език по БНТ не се решава с митинги пред сградата на БНТ и Сидеров отлично знае това. През последните около 30 месеца той можеше да направи нещо по този въпрос, като обвърже решаването му с подкрепата, която партията му оказва на кабинета "Борисов" - 3 в Народното събрание. Факт е, че Сидеров не направи нищо за свалянето на въпросните новини от ефира на БНТ. Причината е, че това никога не е влизало в плановете му.
36
3
 
15
 
! Отговори
Кошлуков преди 4 години
Се е прави на мъж пред Сидеров, но пред тия които му дърпат конците коленичи. Много по - тарикатски ли е да покажеш среден пръст на зрителите, от чиито данъци се издържа ДЪРЖАВНАТА телевизия. При това в повечето случаи даже да не я гледат. Каза ли нещо Кошлуков за кредита отъКТБ за жилище в САЩ? Кредит взет, но не върнат. Колежанското му образование в някакво невзрачно американско градче, брои ли се за висше и позволява ли му да заема такъв пост.?
35
1
 
18
 
! Отговори
Американецът преди 4 години
Кошлуков въвежда данък БНТ - 50 лева за граждани и 170 лева за фирми! ЧИСТИТО!
34
8
 
12
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Гледайте ТВ "Алфа".Всеки сам да си прави изводите.
33
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сидеров президентът и кмет.
32
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Една от опорките на Сидеров е,че БНТ се финансира от бюджета и трябва да му позволят да им се качи на главата.Аз искам да питам Сидеров-вие да не се финансирате от марсианците?Кога ще видим одит или отчет на изразходваната партийна субсидия-по мои груби сметки около 50 млн. за периода 2005-2019.Атака е партия от лидерски тип и реално харченето на партийната субсидия е под пълния контрол на Сидеров