Сидеров и "Атака" с протест пред БНТ, стигнаха до фоайето

Според тях има цензура, искат оставката на Кошлуков
Обновена: 4 окт 2019 18:46 | 4 окт 2019 18:43, Александър Попов
72

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Волен Сидеров и негови симпатизанти се събраха пред входа на БНТ и опитаха да влязат в телевизията. Те обаче стигнаха само до фоайето, където основен говорител в протеста се оказа репортер от телевизията на Атака.

Според Сидеров има цензура, а генералният директор на БНТ Емил Кошлуков е наруши Споразумението за отразяване на предизборната кампания, което лично той е подписал.

От решение на УС на националната телевизия стана ясно, че Волен Сидеров няма да бъде допуснат до участие в предаването "Панорама" тази вечер, след разразилите се скандали в "Референдум" тази седмица. Забраната ще е в  сила, докато лидерът на "Атака" не се извини писмено за отношението му към Националната телевизия и нейните служители.

От партията отказаха да изпратят друг представител, тъй като са посочили като участник в предаването именно Волен Сидеров.

Емил Кошлуков не се появи пред протестиращите, както те настояваха. В отговор те скандират "Оставка!". "БНТ - полицейска телевизия" и призиви да се спрат новините на турски бяха сред другите издигнати транспаранти.

Протестиращите се заканиха да не си тръгват докато не се появи Кошлуков. Те направиха опити да говорят с него по телефона, но те се оказаха неуспешни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Развален грамофон!
70
5
 
10
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Предлагам му да се опита да нахлуе в карлуково. Ще се изненада колко радушно ще ги приемат и него и всичките му симпатизанти.
69
4
 
11
 
! Отговори
Баровеца СФ преди 4 години
Неее г-н Сидеров! Не симпатизирам вече на предатели! Докато бяхте в парламента - голями мишоци,а сега лъвчета!
68
3
 
7
 
! Отговори
Сатира преди 4 години
Лудия отново на ход
67
2
 
12
 
! Отговори
Русофил преди 4 години
Сидеров да бъде вече в архива на политиката,изгонен от парламента сега си изкарава комплексите по улиците.Когато беше с ГЕРБ мълча сега циркове по улиците и кмет щял да става приберете го в лудницата има достатачно луди в парламента.
66
1
 
7
 
! Отговори
Емчо преди 4 години
Си е баш по стихотворението "в затвора попаднал на хора и станал човек". Някой вярва ли им на съчинените биографии в които има няколко червени нишки: никога не са работили, пламенно пропагандират атлантическите ценности, лакомо придобиват апартаменти. Пиша го заради по-младите, които вярват на всеки с лачени чепици и сюртук.
65
4
 
13
 
! Отговори
х преди 4 години
хапчетата, хапчетатаааа, г-н Сидеров
64
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сидеров снима предаване за партийната си телевизия.
63
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кофти човек за статуквото. Уж усвояват заедно, уж са се разбрали, пък изведнъж пощурява...
62
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дайте му "Шоуто на Волен Сидеров" по Битиви. Слави е минало свършено, трябва нов Шоумен на републиката.
61
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изгониха Волен от "Коалицията на Лапачите". Това не може да мине без последствия. Фашизоидите винаги правят сами провокациите и сами си "палят" Райстага. Не чакат съдбата или случайността да им пречи или помага в реализирането на пъклените планове. Всичките фашизоиди в ОП са един дол дренки.
60
6
 
9
 
! Отговори
V преди 4 години
Кошлука от едно време са заяжда със Сидеров. Това не е нов скандал . Не трябваше БНТ да бъде давана на ф16 . Американците имат много телевизии у нас . Трябваше за баланс да има една българска. Ще има още много проблеми ако герб са на власт. Не казва че и Волен не е крив. За цензурата БНТ трябва да дават алтернативите на властта .Там е цензурата .Тия дето са на власт вече ги знаем .Да дават другите .Особено възраждане партията на Слави.Този народ дори не знае че има алтернатива.Ето това е цензура
59
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Volen kvot si misli i si kazva...a vie ste opitni mishki na bg tv i radio teroristite...
58
4
 
16
 
! Отговори
13 преди 4 години
Нищо в тази държава не е нормално. Един луд пенсионер събрал още 20 луди пенсионери и нахлули в телевизия. Крещят и искат нещо. Главния луд протестира срещу Баце и назначенията му, при положение, че е управлявал и е гласувал с него. Пълна шизофрения. На 5та и 8ма снимка няма съмнение че полицаят държи фас. Вътре в сграда. На националната телевизия. На снимките също се вижда и Иво Никодимов от БНТ, който мафията преби, за която той работи срещу друг мафиот. Луда държава.
57
9
 
17
 
! Отговори
Волен-руска мааша преди 4 години
Волен е руска под.лога и предател на българските интереси.
56
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боленчо тотално се изложи на предаването по Бнт,направо вече се излага този Лисугер!
55
10
 
23
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Няма ли кой да го удари пак ... Предния път млъкна веднага :D
54
10
 
20
 
! Отговори
Избирател преди 4 години
Абе, Сидеров, спри се вече, писна ми от твоите циркове! Такъв циркаджия като тебе трябва да го приберат в стая с тапицирани стени и да му облекат една ризка с дълги, мноооого дълги ръкави, които се завръзват, за да не се нарани пациентът. Нищо не става от тебе!
53
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Агент ИванСЕГА ВЕЧЕ ИМА НОВА ОПОРКА ОТ МАСКВА- ТРЯБВА ДА ЗАКЛЕЙМЯВА ГЕЬОВЕТЕ- ТОВА ПОНЯТИЕ Е НАСОЧЕНО КЪМ ЕВРОПА- ТОЙ И НЕГОВИЯТ БРАТ ПО ПОЛИТИЧЕСКА ИДЕНТИЧНОСТ ЖИРИНОВСКИ ВЕЧЕ СПРЯХА ДА СЕ ПРАВЯТ НА ГЕЙ И СЕГА СА САМО АЛКОХОЛИЗИРАНИ НАДРУСАНЯЦИ В СТИЛ- ЛУДИТЕ ГОВОРЯТ ИСТИНАТА....ТИЯ СА ТОЛКОВА ПРОТИВНО ГНУСНИ- ВИЖТЕ ИМ ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ МУ...
52
8
 
16
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Цирковете на Варадерото и шепата *** с него са...пословични,безинтерсни и...смешни.Не заслужават вниманието на публиката,освен,ако не искате да се...разнообразите да ги гледате,вместо турските сапунки,но само в антракта за...реклама.