Партийни пастори лъжели ромите, че държавата ще им взема децата

Борисов скочи: Само плашат хората, кой ще ги вземе, къде ще ги заведе!
Обновена: 8 окт 2019 08:48 | 8 окт 2019 08:42, Камелия Цветанова
93
Партийни пастори лъжели ромите, че държавата ще им взема децата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Хора от определени партии пускали слуховете в сред ромите, че държавата ще им вземе децата и заради това настанала паниката и родителите истерично хукнали да си взимат малчуганите от училище.

"Как ще им вземат децата, нито има такава стратегия, нито има такъв план, ама ако ги вземат къде ще ги заведат?!", скочи премиерът Бойко Борисов.

Още по темата

Той съобщи, че вчера е еразпоредели на ДАНС и МВР да разследват.

"И ще ги хванат разни пастори партийни, които отиват и плашат хората", закани се Борисов.

Според него причината да се пуснат такива слухове са предстоящите избори.

"Това е целта на конспирацията. Говори се, че ще бъде приета стратегия за детето и по принцип децата имат нужда от закрила, защото има стотици хиляди примери за изнасилени в семействата си деца, за системно пребивани и ние като общество да не смеем да го защитим това дете, защото някой минава и казва: Държавата ще ви вземе детето, ама кой ще ви го взема", коментира премиерът.

Лидерът на ГЕРБ припомни, че преди години също са били пускани слухове в районите със смесено население.

"Там се говореше - като дойде Борисов, ще ви сменят имената, ще ви изсели, ще бутне джамиите", припомни той.

Според него, след като службите и прокурорите разследват фалшивите сигнали сега, ще обявят коя партия стои зад тях.

"Това е безумие, което се случва сега. Да ходят децата на училище, да се учат, ние  над 50 хиляди деца вкарахме в класните стаи да учат, които никога не са стъпвали в училище, защото иначе тези деца после или крадат, или отиват на социалния стълб, а нашата цел е да ги науми да работят", коментира премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От Партията ли са тези пастори ? Изглежда освен атеистична сега развиват и религиозна дейност под ръководната роля на Партията.
66
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
това гербавите си ги мислят тези неща за да вдигат пушилка и ето виж ние сме добри няма да ви взимаме децата, но гласувайте за нас да сме тук и да ви пазим
65
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вярно е Аз имам един приятел турчин , така преди години преди някакви избори , ДПС ги плашели по селата че ако Бойко дойде на власт пак щели да им сменят имената ДПС са най- голямото чудовище , дърти комунисти - агенти на службите Надминаха по зверства учителите си от БСП
64
1
 
7
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
тва някаква нова професия ли е?ПАРТИЕН ПАСТОР?някой знае ли какво точно върши политическо-духовно лице?за такова животно не бях чувал
63
2
 
12
 
! Отговори
xa xa преди 4 години
ха, ха Б'ор'исов се уплаши че ся тия няма да гласуват за неговите хора. Ще "разследва" като дръпне ушите на социалния, ще налее яки милиони на бароните да строят маалата за гласуването и с още яки пачки ще затвърди резултата да държат властта неговите хора па после ако ще да им взимат всички деца.щом се включи лично работата е "сериозна" а баце така власт не пуска, стар изпечен комунист е, знае как е.
62
2
 
10
 
! Отговори
Атила преди 4 години
Борисов, къде е Атила сега? Кой го взе,къде е? Отговор-даден за осиновяване на чернокожа гей двойка в Холандия! Ти направи ли нещо д върнеш това момче на баща му-полицая, който отговаря за реда?
61
2
 
12
 
! Отговори
К.уранов СМГто преди 4 години
Бавно, тенденциозно и целенасочено насочва хората срещу църковните служители.После с цялата му власт (МВР, НСО, ВОЕННИТЕ, СЪДИИ, ПРОКУРОРИ и др.) напада Христовата Църква.Лъжа ли е?
60
2
 
10
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 4 години
Патриарха и той да каже нещо. Няма само този "п.р.о.с..т.ак" да слушаме как обвинява християните за пожара в РИМ.Едно време така бяха избити хиляди християни, нали? Заради няколко луди императори - сатанисти.
59
3
 
12
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 4 години
Предлагам на ПАСТОРИТЕ ДА ГО АНАТЕМОСАТ!!!Анатема за ТИКВАТА АНТИХРИСТ!!! 2019 год ще запишем в историята на християнската църква, че започва ново гонение срещу християнските пастори. след като ги обезглавят на арената, ще започнат и с миряните.Според мен това е новина за CNN и трябва да се докладва на ВСЕЛЕНСКИЯ ПАТРИАРХ, ПАПСКАТА ВЛАСТ и ПАТРИАРХ НЕОФИТ.Време е да отвърнем на удара срещу САТАНИСТА и да го свалим от власт на изборите. в неделя сутрин всички да гласуваме срещу ГРОБАДЖИИ
58
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ти пък лъжеш мед.сестри,че им вдигаш заплатите.И лъжеш всички останали българи колко добре си живеят с 500 лв.заплата и 200 лв. пенсия.Пожелавам ти такъв живот.
57
3
 
12
 
! Отговори
Georgia Guidestones преди 4 години
Няма толкова гл.у.п.ав човек, че да се бори срещу Христос. После, защо Тиквата бил комунист. Еми, не е комунист. Той е САТАНИСТ и думите му потвърдиха това, за което отдавна Ви говоря.ГРОБ са САТАНИСТИ!!!
56
3
 
8
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 4 години
директно нападна ХРИСТОВАТА ЦЪРКВА. Цялата власт, полицията, МВР, военните... Всички срещу християнските ПАСТОРИ.Уж беше голям християнин и изведнъж, какво стана?ДЪРЖАВАТА В ЛИЦЕТО НА САТАНИСТИТЕ ОТ ГРОБ СРЕЩУ ХРИСТОВАТА ЦЪРКВА.Само да ти кажа, господин офшорен крадец, какво казва Христос:Матей 16:18 Аз ти казвам, че ти си Петър и на тази канара ще съградя Своята църква; и портите на ада няма да й надделеят.Познай, кой циииганин ще гласува за теб, а ти пак плащай. Изгуби изборите!!!
55
3
 
11
 
! Отговори
Не на НПО преди 4 години
Борисов, не заставай срещу Божиите принципи и закони-само проклетия ще си навлечеш-на теб и на внуците ти. Спомни си твоя министър Москов-къде му е най-свидното сега? Господ един момент може да позволи да се случат неща в живота ти! И ти няма да можеш нищо да направиш-ако ще и Шумахер да си. По-добре вземи съвет от Орбан,а стига само с тия пари-нямаш време да изхарчиш еврата, от които капе кръвта на българските деца!! Проклети да са всички ,които разчитат на тия пари!
54
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво ревете всички за ц.......,който иска да учи учи,който не иска не учи.На сила не става,само прилагайте закона към тези които не го спазват.
53
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
как пастори бе, искаш да кажеш откровени ком..агитатори , бат Боко , пак измисли нов термин ,ами които агитират за теб как да ги наричаме- герберо- църковници ли??
52
2
 
3
 
! Отговори
от бореца преди 4 години
Ха- ха- ха, училище, ха- ха- ха, роми, кога в знак на протест някой *** ще се откаже от помощи!?!?!?!?
51
2
 
3
 
! Отговори
Бойко преди 4 години
"Това е безумие, което се случва сега. Да ходят децата на училище, да се учат, ние над 50 хиляди деца вкарахме в класните стаи да учат, които никога не са стъпвали в училище, защото иначе тези деца после или крадат, или отиват на социалния стълб, а нашата цел е да ги науми да работят".ВИДЕХТЕ ЛИ КОЛКО СЪМ УМЕН!
50
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко е Кон Спиратор
49
1
 
10
 
! Отговори
преди 4 години
"Как ще им вземат децата, нито има такава стратегия, нито има такъв план, ама ако ги вземат къде ще ги заведат?!"- Стратегия нямя, има закони. - Ще ги дават на приемни семейства. Ние ли трявба да учим г-н Борисов какво ще прави едно от министерствата му ?
48
5
 
8
 
! Отговори
Опровергайте преди 4 години
Лъжа на министри и официални представители на институции. Карбовски: Не е фалшива новина! Наистина извеждат деца от училище,заставам с името си зад това! Не вярвайте на приказките на Бойко!Случаят е от дни и се развива в село Балша, Софийско. Три деца са взети две малки са взети от дома им от ръцете на майката. Третото дете Цветелина е било на училище и е взето оттам по думите на родителите и свидетели.Също по техните думи децата са взети по анонимен сигнал.Второ отвличане:11-годишно мо