Слави ще влезе в НС, но не е от ранга на Борисов и Царя

Проф. Христова и Първан Симеонов с коментар на политическия му продукт
Обновена: 8 окт 2019 15:21 | 8 окт 2019 14:53, Анисия Иванова
114
Слави ще влезе в НС, но не е от ранга на Борисов и Царя
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Слави Трифонов и неговият политически продукт ще влязат в парламента, ако се явят на избори. Около това мнение се обединиха политическият анализатор проф. Антоанета Христова и социологът Първан Симеонов.

"С висока степен на вероятност мога да кажа, че Слави Трифонов ще влезе в парламента. Не мога да кажа с колко процента, но определено има хора, които искат промяна. И те влизат в сегмента, който търси нещо ново, нещо различно, които не могат да преценят дали предлаганата промяна може реално да се осъществи. Това са по-млади хора, хора от концертите му”, изброи проф. Христова пред Нова тв.

Още по темата

Според нея учредяването на партията „Няма такава държава” в затъмнение е PR ход. Шоуменът бил принуден да го предприеме, защото закъснял с формирането й на базата на обещанията, които е дал.

"Той трябва да задържи вниманието за определен период от време. Този период трябва да бъде наситен със скандали”, коментира тя

Според нея тепърва ще гледаме драми около признаване на името на партията. Христова направи аналогия и с това, което направи Волен Сидеров.

По думите й Слави започва да готви структурите си, "защото да направиш партия е много сериозно, това не е шоу", той има организационна практика и умее.

Според Симеонов сегментът, който интересува Слави, са тези, които гласуват протестно, които са против и десния, и левия елит, а искат само власт на народа. Скришно беше учредяването, за да задържи внимание. И наред с това като медиен човек той е свикнал на единоначалие, да може да контролира посланието, обясни Симеонов.

Той смята, че и БСП, и ГЕРБ са застрашени от отнемане на част от електората им от новата партия. На Слави му е ясно, че голяма част от подкрепата му е от млади хора, които могат отидат да гласуват, но може и да не отидат, каза още той..

Според него големият въпрос е какъв дял ще има Слави Трифонов на политическата сцена. „Трудно ми е да кажа, че ще бъде от величината на Борисов или Сакскобургготски. Не знам дали ще е и с величината на Марешки и Бареков. Може би ще бъде някъде по средата”, коментира Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Азис за разлика от Слави има мозък в главата си. Макар и да е по-***. Факт..
96
2
 
11
 
! Отговори
до 101 преди 4 години
Азис е почетен председател на Евророма... Беше водещ в листите на Варна и искаше да министър на културата. Така,че отдавна сме ударили дъното...
95
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бате Енчо Президент! Мая Новоселска - министър на правосъдието. Стоичков -министър на спорта. Бе, да направим едно риалити - изберете си депутат. Нали са много модни сега. Да си цъкаме смс-чета и защо пък не Киро Дамаджаната да е министър на екологията? Той повече разбира от отпадъци. Не съм знаел, че може да се прави спирт от боб?! Направо си е министър. Няма да краде... само в алкохолна кома ще е повечето време. Ама няма да краде.
94
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави има достатъчно пари. Съмнявам се да се справи по зле от тиквун и едва ли влиза в политиката, за да цуца от държавната хранилка! Видях коментари за заплати и пенсии... Уважаеми другари и другарки, доходи без икономика няма! Това е нещо като "който не работи, не трябва да яде". Като се спрат кражбите от държавата, разни съмнителни поръчки и може да усетим нещо.
93
4
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 96 преди 4 години
Като си толкова ербап защо си анонимен ?
92
6
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
До 95. Много много, колко много? Има няма 1-2%. Толкоз.
91
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз съм от тях. Достатъчно ми е да им натриев ушите. А за управление има огромен номенклатура, която винаги се присламчва към поредния печеливш проект.
90
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всъщност много хора ще гласуват за Слави , и аз съм един от тях.И затова и Курнелка и Боко и останалите в момемнта пълнят памперсите . Шубе ги е , и основателно .
89
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я па тия големи врачки бе. За Слави ще гласуват всички които не гласуват от 20 години. Видяхте ли колко гласуваха за Румен Радев точно тези над 2 000 000 ще гласуват за Слави. Усещате ли колко ги е подгонило шубето впрегнаха да ни агитират и Ум, релите. Не така бе Слави ше ви удари като маче у Дирек на Парламентарните избори. Треперете ваштамакя.
88
12
 
10
 
! Отговори
До 91 преди 4 години
,,Ще прегази" ,казваш.Да ще прегази Перловската река.Явно си много млад и невръстен за да го помислиш и изречеш това.Те така и Сидеров и Бареков ,,прегазиха" та се не видя.
87
3
 
15
 
! Отговори
Друг преди 4 години
Ама,как да не гласуваш ,за този усмихнат,лъчезарен,и приветлив човек?От устата му излизат само умни и възвишени слова,възхитен съм,!Ако може,два пъти ще гласувам за него!Ама пусто, не дават!
86
8
 
11
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
То па Борисов един ранг...
85
3
 
7
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Обикновен човек съм,но разбирам от хора.....Харесвах те бе БРАТ,много при това,но......Защо напоследък нещо не ми лъхаш вяра?!Дали защото ми изглежда,че не ти пука чак толкова,или защото изглеждаш уморен,не знам.А може би защото вътрешно усещам,че със стойки и чалъми държава се не ръководи?!Я гледай Другаря Борисов до къде я докара с тия маниери!!!Сега и и ТИ,само къде костюмите ти по черни.........
84
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам кой от ранг е... Ама по известен от него няма в тая държава. Абсолютно, ще прегази всички партии то е ясно. Въпроса е каква политика прави? Говори само за 3 закона детски неща. А после? Каква е партията лява, дясна? Какво влияние ще допуска източно, западно? Ще се кара шли с ердоган?Мн въпроси малко отговори
83
11
 
19
 
! Отговори
синбад преди 4 години
Аз ще гласувам за Слави.Какви ли не се изредиха,един повече-един по малко,разлика няма.
82
9
 
16
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Слави няма да купува гласове.Той е от добрите !Други са лошите.Те купуват гласове !!
81
2
 
10
 
! Отговори
L. преди 4 години
Ранг? Да нямахте предвид "Дан"?
80
7
 
12
 
! Отговори
x преди 4 години
Не на чалгарите в политиката.
79
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спешно трябва да измисли друго име на партийката си иначе , ......
78
4
 
13
 
! Отговори
Не знаех.... преди 4 години
..... Че мястото за клоун в "ЦИРК БЪЛГАРИЯ" - било ВАКАНТНО, бе..... ХАХАХААААА.....Само че, Тоя не беше ли кьорав..?