Борисов: Фалити, опашки, празни щандове - това е минало!

Последните 30 г. са най-хубавото нещо в новата ни история
Обновена: 10 ное 2019 10:46 | 10 ное 2019 10:44, Александър Попов
1052
Борисов: Фалити, опашки, празни щандове - това е минало!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Последните 30 години са най-хубавото нещо, което се е случило на страната ни в новата ни история, смята Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов също избра социалните мрежи, за да сподели своето виждане за датата 10 ноември, на която преди 30 години падна режима на Тодор Живков.

Още по темата
"Последните 30 години са най-хубавото нещо, което се е случило на страната ни в новата ни история. С много работа и усилия днес България е различна и тук се живее много по-добре, написа Борисов. - По време на Прехода преминахме през редица трудности - хиперинфлация, масови фалити на банки, пенсии и заплати по няколко долара, опашки пред магазините, празни щандове, блокиране на цялата държава, безнадеждност".

По думите му днес това са спомени от миналото. България е член на НАТО и на ЕС, пътуваме свободно по света, БВП бележи ръст всяка година, а безработицата е на историческо рекордно ниско ниво.

Извървяхме дълъг път и днес България се развива, допълва премиерът. Най-важното днес е, че резултатите се постигат с работа и зависят от всеки един от нас, казва още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1052
Още по темата: Бойко Борисовпреходът
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
810
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До неразбрал"Равенството на всички граждани ПРЕД ЗАКОНА и равен ДОСТЪП ДО ВЛАСТТА". Това не е това "равенство" което си мислиш. Това е "върховенство на закона" и "еднаква възможност за реализиране на гражданските ти права". Комунистите четете и Уикипедия като Дявола Евангелието.
809
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДръндерПрав си. Бойко трябваше да каже "20" вместо "30", защото заради покъртителното управление на БСП/БКП при Виденов страната фалира пак, но оттогава е само напред и нагоре. Предполагам че казва 30, защото не иска да остави извън това най-големия пробив: падането на Комунизма и ориентирането към демократични виждания. всичко това няма общо само с него, той управлява от 10тина години.
808
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прекалено е алчен.Няма да си тръгне.Каква бе тая алчност неземна борисова ненаяла се...
807
0
 
8
 
! Отговори
Дръндер преди 4 години
"Последните 30 години са най-хубавото нещо, което се е случило на страната ни в новата ни история" Пич трябва да се пробваш в Комеди Централ ще ме скъсаш от смех! Направо умирам от смех! Стига човек ти сериозно ли се тиквочиш така!?следващите години, който ще са без теб ще са двойно по-добри!
806
1
 
7
 
! Отговори
неразбрал преди 4 години
До до неразбралНапиши "демокрация" в Гугъл , и ще видиш какво пише.Това че всички герберасти сте неграмотни и невежи ,вече не е тайна за никого.Нали Вожда Ви също е неграмотен.Един свестен човек няма в бандата ГЕП.Нито един.Факт.
805
0
 
9
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 4 години
Абсолютно същото го слушах и преди 30 години.Бай Тошо през ден ни обясняваше ,че няма нищо по-хубаво от социализЪма-работа за всички ,коли ,апартаменти ,почивки...Сега и шофьора му Боко бръщолеви същите нелепости.Високи доходи ,НАТО и т.н.НО-за 10 години милиционерска тиквена диктатура ,страни като Румъния ,Унгария и Чехия просто ни задминаха и ни забравиха.Просто светът се развива с други темпове.Не ви ли писна от този простоват и нагъл тип ,бе хора?
804
0
 
9
 
! Отговори
Демокрация преди 4 години
Закрити 1200 училища в последните 30 години
803
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При комунизма селските стопани ровеха в кофите за фураж за животните, а при демокрацията има изобилие от фураж за селсктите стопани.
802
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДемократВиж как бързо схващаш. Браво!
801
6
 
1
 
! Отговори
Демократ преди 4 години
Комунистите пишеха доноси, а сега при демокрацията никой не пише доноси и забогатяваме свободно.
800
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До друг ДемократДържавата ти го организираше и го използваше да те репресира. Не знам сега хората да са длъжни да рапортуват на службите и да пишат доноси срещу близките си. Явно имаш интересни приятели.
799
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До неразбралЗначи преди 1989та беше най-голямата демокрация.
798
2
 
0
 
! Отговори
Ами! преди 4 години
До АнонименРовиха по кофите за фураж на домашните животни , а в Гермония имашеца таци цел други кошове за събиране на фураж.....
797
5
 
0
 
! Отговори
Демократ преди 4 години
Комунистите нахлуваха фино в дома ми и ме подслушваха, а при демокрацията забогатявам свободно без да нахлуват фино в дома ми и без да ме подслушват.
796
2
 
0
 
! Отговори
друг Демократ преди 4 години
Е, не винаги ставаше толкова явно. Имаше и фини методи за "нахлуване в дома". Подслушване и доноси. Човек не знаеше дали собствените му "колеги, приятели и роднини" не са доносници на партията, и много бяха. А сега не са доносници.
795
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До неразбралНе означава "равенство". Тия трикове на селския мегдан.
794
1
 
5
 
! Отговори
до неразбрал преди 4 години
Няма по-хубаво от това Бойко да ме лъже и хич не ми е омръзнало защото съм щастлив да го обичам.
793
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДемократЕ, не винаги ставаше толкова явно. Имаше и фини методи за "нахлуване в дома". Подслушване и доноси. Човек не знаеше дали собствените му "колеги, приятели и роднини" не са доносници на партията, и много бяха.
792
6
 
0
 
! Отговори
Демократ преди 4 години
При демокрацията забогатях и живея добре, само простите и некадърните не могат да забогатеят и живеят зле при демокрацията. Купих си скутер и с него си ходя на работа в завода за *** и си живея много богата при демокрацията.
791
1
 
7
 
! Отговори
неразбрал преди 4 години
"Демокрация" означава равенство и свобода! Кое от двете го имаме сега? Защо хората бягат панически от Родината? Всяка година се стопяваме с над 50 000. Този невеж и арогантен тип Бойко ,до кога ще ни прави на луди?Не ви ли омръзна за десет години да Ви се присмива и да ви лъже?