Близо 10 млн. изплатени на собственици на прасета у нас

Това са обезщетения заради африканската чума
15 ное 2019 14:26,
15
Близо 10 млн. изплатени на собственици на прасета у нас
Снимка: Булфото архив

До момента са изплатени 9,4 млн. лв за обезщетения на стопанствата, отглеждащи свине, след епидемията от африканска чума, заяви министърът на земеделието Десислава Танева на парламентарен контрол, съобщава "24 часа".

Още по темата
За да се прекъсне епидемията от заболяването по домашните прасета се отпуснаха по 300 лв. на стопанство в началото на септемви. За подпомагането са подадени 31 466 заявления в 1763 населени места, като на 622 заявления е отказано изплащане.

Нито едно лично стопанство сега не трябва да остане нерегистрирано, каза още Танева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Горо преди 4 години
Жив майтап
13
1
 
7
 
! Отговори
Д-р Исня преди 4 години
Много е важен въпросът: На кого!!!?
12
0
 
7
 
! Отговори
...... преди 4 години
Управляващите /ГЕРБ/ си купи изборите с държавни пари.....
11
0
 
9
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Тая изобщо знае ли за какво са били тези пари или са някакви други 300 лева??? Преди време същите те обясняваха, че това са пари за дезинфекция като се дават за едно стопанство без значение колко е броя на животните, а не за обезщетение.
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На тая какво и е толкова смешно и весело, че е постоянно ухилена?Че хората ще посрещнат зимата без свинско?Че ще купуваме канцерогенните *** на Европа?Или на това, че понеже е на Борисов куклата на конци и няма да и искат оставката за гафа на министерството и?
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имат търговски комплекси ,заведения, хотели, хижи и никой не може и да си мечтае за тяхното благосъстояние и власт на богатия подкрепен от политическата власт!
8
2
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Защо държавата е дала 10 милиона от джоба на българския данъкоплатец на собствениците на ЦДВ-Съдийско знаме-София?
7
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човко да не би ти или твоят Началник сте ги дали парите?
6
1
 
7
 
! Отговори
... преди 4 години
А сега ми казвате, че вие не сте знаели че аз имам прасе! По документи! Мълчание! Е подадох некякви не знам какви бесмислени документи и до сега двете прасета дето ги утрепаха не са платили и стотинка! Явно така като чета сме от тия 622 не удобрени заявления! А колкото до това, че са дали 10 милиона лева В ТОВА НЕ СЕ И СЪМНЯВАМ! ДАЛИ СА НА АХМЕТ ДОГАН НА ДИЛЯН ПЕЕВСКИ НА БОЙКО БОРИСОВ И РОДИТЕ ИМ! Та така драги ми прасчовци!!!!
5
13
 
7
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Българинът гледа все по тънката лайсна. Не си прави застраховка на живота камоли на имуществото. Като се "обърне каруцата" всички реват държавата да им помага.При едно от наводненията в три села НИТО ЕДНА застраховка!
4
1
 
7
 
! Отговори
... преди 4 години
И нямало как да претендира за обещетение! При което аз тогава им викам и ся ко дойдохте утрепахте прехраната на майка ми и баща ми и сега им казвате да се оправят така ли? И яко викане и прочие в кметството на селото! Накрая дойде неква там от градъ и вика господине вие сега трябва да дадете едно завление и да се заявите това прасе и после да се регистрирате и тогава да подадете заявление за обещетение! Викам ябе вие луди ли сте!? Как вие знаете че аз гледам прасе и го утрепахте
3
1
 
7
 
! Отговори
... преди 4 години
Епа сега ше ви го обясня точно как става! Не за друго ми на майка ми и баща ми от село им изтрепаха двете прасета дето ги гледата! Та ден преди убиствата залепиха една бележка и казаха ше трепен! Дойдоха немале представяне на документи нищо и ги утрепаха на място прасетата стояха така отрепани 1.5 дни и после дойдоха и ги прибраха! Баща ми пита абе нещо обещетение нещо! Това било после! Отива баща ми в кметството и там му казали, че той нямал регистрирано прасе и не бил и производител
2
3
 
11
 
! Отговори
D: преди 4 години
До момента са изплатени 9,4 млн. лв За какво, а още по точно НА КОГО !!!!!
1
3
 
13
 
! Отговори
оффф преди 4 години
На тая като и гледам самодоволната ехидна усмивчица и ме засърбява под колана. Кой направи парата, огледайте се скоро ще има много нови къщи и апартаменти и лимузини, ама не във вашия двор