Натрупано напрежение в системата взело главата на Петков

Велчев: Борисов е доказал, че знае как да взима решения
29 ное 2019 19:58, Красимир Ангелов
18
Натрупано напрежение в системата взело главата на Петков
Снимка: Булфото

Натрупаното напрежение в системата доведе до това премиерът Бойко Борисов да поиска и приеме оставката на министъра на труда и социалната политика Бисер Петков, обяви в Благоевград Красимир Велчев, зам.-председател на Парламентарната група на ГЕРБ и член на Изпълнителната Комисия на партията.

Още по темата
Велчев уточни, че през вчерашния ден са имали заседание, на което въпросът не е бил обсъждан.

"Предполагам, че с натрупването на много напрежение в тази система, може би неправилни или не навреме взети решения, както и натрупване във времето на проблеми доведоха до това премиерът Борисов да поиска и приеме оставката на министъра на труда и социалната политика Бисер Петков. Вие виждате, че има напрежение в системата, затова е естествено да се вземат мерки", посочи Велчев, цитиран от "Фокус".

По думите му няма нищо лошо в смяната. "Ето и при последните избори се видя, че хората искат промяна, искат реформи", каза още Велчев.

Той подчерта, че ако една партия държи на себе си и иска да бъде подкрепяна, то това е формулата и начина да съществува и да се развива. "Аз мисля, че сме доказали и Борисов е доказал като лидер и като министър трети мандат знае и взима решения на време", коментира Велчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Велчев: Борисов е доказал, че знае как да взима решенияХа-ха, "знае"! Единствено знае да премахва "бушоните" когато стане напечено за да си спаси кожата!
17
1
 
0
 
! Отговори
Казуар преди 4 години
До АнонименПарите няма да изчезнант, но при внесени средно 4000 лева каква може да бъде пенсията, 30-40 лева.
16
5
 
0
 
! Отговори
Хибридна война преди 4 години
В суперите на Студентски град на касата събират незаконно пари за финансиране на протеста на ,,майките на деца с увреждания,,Червената мафия не спи
15
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Kakvo raboti tosi darjaven personal v socialnoto ministerstvo, zasto e nevidimo v bg mediite, zasto e taka i v sportnoto, culturnoto, eco, zemedelskogorsko, ikonomichesko, stroitelno, energiinoto, voennoto, finansovoto, zdravnoto.kakvo mi navirate samo suratite na 20 ministri.vseki darjaven slujitel lichno da obiasniava v bg mediite po kakvi polojitelni promeni lichno toi raboti, da pita suverena dovolen li e. kakvi razumhi dobri predlojenia ima, s saglasie, radost i otgovornost za progresa.
14
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хаха пак общи приказки и не казват конкретно причината. А такава има. В някои не толкова придворни сайтове, като този се пише, че причината е серия репортажи на Васил Иванов, в които се показа, че т. нар. втора пенсия си е жив грабеж и реално тези които правят вноски за втора пенсия ще получат с 20 % по малко от другите. Тиквочев хич не обича да се говорят лоши неща за него по телевизията
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубавото на Боколина е,че е убедена,че разбира от всичко,а всъщост не разбира от нищо и е гола вода.
12
1
 
9
 
! Отговори
? преди 4 години
Да сменим и последния нормален с бушон
11
0
 
9
 
! Отговори
гост преди 4 години
Министъра напусна! Сега идва ред на изпълнителния директор на Агенция за Социално подпомагане - Румяна Петкова, Виктория Тахова и другите. Нищо, абсолютно нищо не правят за нас социалните работници, които работим в системата. Само изпращата едни циркулярни писма, едни нареждания - за сведение и изпълнение! Това е. Моята заплата като социален работник от 4 години е чисто 597 лв.
10
2
 
6
 
! Отговори
АЗ преди 4 години
Скоро истина ще блесне с цялата си сила. Щото народа е заспал ,тикво-администрацията си знае работата.Ще се уволнят няколко и пито платено. Но оставката подсказва ,че нещо много ,много се е вмирисало около методиев . И засяга нас.И сега ,скоро ще се чуе чрез ново законче/та -ей така от нищото как онези там са направили грешката. Както си фалираха КТБ-то. Ей така се управлява. Да ,но сега по Нова година ще си пожелая герб да приземи самолета... Така,че си подгответе коланите !
9
0
 
11
 
! Отговори
По жицата преди 4 години
Където има "натрупано напрежение" и няма достатъчно съпротивление - удря ток, за "социалните" се отнася.А практиката да се уволнява по някой министър от време на време, за да се устиска до края на мандата, не е реформа.
8
0
 
14
 
! Отговори
Минаващ преди 4 години
Ще ги съдим за парите си в Страсбург. Само като се сетя каква мощна кампания разиграха за втората пенсия. Въобще не ме трогна, че социалният министър е аут, ама въобще. Главният прокурор да си влезе в ролята и скоро да разберем тая пирамида ще си понесе ли отговорността. Държавата също е отговорна. Тя трябваше да защити нашите спестявания. И нея ще съдим в Страсбург. Муtренска държава! Факт!
7
1
 
11
 
! Отговори
Казуар преди 4 години
Когато има проблем Борисов се крие зад другите, когато има успех излиза напред, снимки и подробно представян от услужливите телевизии. Винаги в бяло.
6
2
 
0
 
! Отговори
Зъбльо преди 4 години
На Луната така ли ви учат? Всъщност, да, то на луната нали имало едно бактерии, казват...
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко се е знаело в самото начало..мисля че 2007г.то и затова тия пари не можеш да ги теглиш ако по искаш но и задължително се внасят в фончето много години се мълча и сега продължава същото ..нека новия гл.прокурор да се заеме с тия крадци..той обеща...
4
0
 
9
 
! Отговори
Луната преди 4 години
Когато казаш истината, вече си неудобен
3
2
 
3
 
! Отговори
Kiffla преди 4 години
Аз досега дори не знаех кой е министър на труда и социалната политика. На мен Емо ми каза, че ми плаща пенсионните. Иска само да съм добра към него и ще ми плаща и за пенсия. Така ми каза Емо, той се грижи за мене.
2
1
 
11
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
То се знаеше,че втора пенсия няма да има! Апапите на Боко опапаха парите.
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво напрежение? След като се разбра, че няма да има пари за втора пенсия ли? Частните фондове са опапали парите, нали?