Време да бъдем с близките: Поздрав от премиера

Бойко Борисов честити празника от Facebook
25 дек 2019 10:56,
179
Време да бъдем с близките: Поздрав от премиера

Премиерът Бойко Борисов поздрави за празника от страницата си във Facebook.

"Днес е време да бъдем заедно с нашите близки. Нека всички да сме здрави, щастливи и с добри сърца", написа министър-председателят.

Борисов е прекарал Бъдни вечер с внуците си в родната къща в Банкя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
0
 
! Отговори
Ала-Бала преди 4 години
Живи и здрави да са му. Големи да станат като него!
132
0
 
0
 
! Отговори
до Kerim преди 4 години
Керим, керемида-кал, Fenasi е гръцко- еврейско. Що не пишеш нещо за Тръмп, Пелози или други ваши хора?
131
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бог да пази България от гербери, СДС-ари, ДСБ-ари, костовисти, градски десници , ДА-та , ВМРО-активисти и всякаква друга политическа *** и мафия!!!!
130
1
 
2
 
! Отговори
Съд на Линч преди 4 години
Публична извънсъдебна саморазправа.
129
0
 
6
 
! Отговори
Fenasi Kerim преди 4 години
Какво лошо има в това да наречеш Борисов "Тиква",? Ердоган е "козоеб" има демокрация, Путин е джудже има демокрация пък мутрата от СИК няма как да го наречеш Тиква. Защо? Къде е демокрацията?
128
1
 
10
 
! Отговори
Най -Гольемиь преди 4 години
Научи 70% от пенсионерите да не ядат щото са лош матрял.,.
127
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Безусловното приемане на,, новото,,,само защото е поздрав от премиера дразни любопитството,всъщност води до подражание и не само на политици, и не до изява на индивидуалност.Многото коментари само задоволяват потребителските нужди и безпомощност на широките народни маси.
126
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
внимавайте не вярвайте на никого защото всеки гледа да те прекара за да си оправи живота ето ви и пример горе на снимката.
125
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наблегам основно на хлеба. Боко и сие повеке да ядат.
124
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
50 хил. перничани, ако излезнат пред парламента, Боко ке падне, ама са прости.
123
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Честита Ханука Бахур Бахар.Чакаме те в синагогата да запалиш свещника и да кажеш няколко думи на по младите как се управлява 16 г.гойот без даслагаш кипа.Поздрави и на Гойота с песента на Пинк Флойд -Стената в оригинал.Бахура ви мели и ще ви мели още поне 15 г. Дъщеря му живее в БевърлиХийлз и кара Бугати Вейрон за ,3,6 милиона $$$$$$$$$ Вниците му си имат банкови сметки от 150 милиона $$$$$$$$$ за джобни.Тичайте ,че месомелачката меле на празно тъппрос гойот безподобен
122
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СУДЖУК И ТИКВА
121
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НЕ ТИ ЩЕМ ПОЗДРАВИТЕ ТИКВАПРАЩАЙ ГИ НА ПАШАТА, НА МАДЖО, НА ЦАЦАТА, НА ШИШИ НА ДОГАН И ДРУГАТА МАФИЯ
120
3
 
23
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Силно желая (а и не само аз) истинската справедливост да възтържествува в България! Всички отговорни за съсипването на страната ни да ги видя осъдени и в затвора!Всички отговорни за безобразното състояние, до което ни докараха, трябва да си понесат заслуженото (герб, бсп, дпс, оп, сдс, ндсв..., всички корумпирани съдии, прокурори, общински съветници, кметове, служители на отговорни държавни длъжности като ЦИК и мн други!Г-н Борисов, ако има капка останала човещина у вас, предайте се публично!
119
2
 
11
 
! Отговори
Суджука до Тонката преди 4 години
Таман бях приготвил суджуците, ама немах късмет с чумата. Твойта пуйка да не е ГМО от фащ?
118
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако Борисов е истински българин за каквото се представя,трябва да си подаде ОСТАВКАТА,заедно с неговата измислена партия ГЕРБ,а не да се сравнява с БСП какво бил направил.На наглоста е качество в бг.културата,имаше и такива в СДС,БСП,Царя и т.н.Факт 250 лв пенсия?Геноцид на 2 мил.пенсионери.А не да се търкаляш в Банкя ?
117
10
 
28
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Господин Борисов, Страма нямате, доведохте Българския народ до просяшката тояга. Децата ни като пилци се пръснаха по света. Хич не ни е до вашият поздрав, от вчера си сварихме тенджера с стар фасул, ще прекара ме и днес. Господин Борисов, подайте си оставката съсипахте България.
116
6
 
29
 
! Отговори
Коментиращ преди 4 години
До анонимен!По кое си личи бе ***?!500хил доказани несъществуващи егн-та, по 50 лв на глас (от нашите данъци) от махалите и близо 400 хил държавна администрация гласуваща под строй???!!!На последните местни избори доказано липсваха десетки протоколи, още поне толкова бяха объркани или коригирани, да не споменавам несъответствията с бюлетини!!!В норвална държава народа щеше да линчува самозабранилите се управляващи!!!
115
9
 
29
 
! Отговори
Коментиращ преди 4 години
Първо, Честито Рождество на всички!Второ, г-н Борисов как не ви е срам да се показвате още по медиите???!!!Не разбрахте ли, че българският народ ви ненавижда - вас, партията ви, "опозицията" ви и партньорите (патериците) ви???!!!Всички управлявали до тук през т.нар. преход, крадяха по много България, но вие и вашето управление я съсипахте!!!Пример от скоро: приеха уж субсидия 1 лв за партиите, отпушиха парите от фирми, а после вдигнаха субсидията?!Г-н Борисов мястото ви е в затвора!!!
114
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз нямам пари за катък "Веселина", а пък за вас - не знам.