Министър от ден, а вече с вот на недоверие: Ревизоро притеснен

Получил първите заповеди от Борисов още в сряда
84
Министър от ден, а вече с вот на недоверие: Ревизоро притеснен
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, dnes.bg

Притеснява ме вотът на недоверие, призна министърът на околната среда и водите Емил Димитров. От ден министър, а вече атакуван с вот на недоверие. В такова положение се оказа новият министър на околната среда.

Още по темата
Той призна, че е притеснен от готвения от БСП вот на недоверие за провал в областта на екополитиката. А от днес левицата започва и консултациите с останалите партии от опозицията за търсене на подкрепа за вота. Първата среща на социалистите е с ДПС, а след това ще имат разговори и с депутатите от партия "Воля".

От БСП: Борисов бяга от отговорност със смяната на екоминистъра

На този фон Ревизово сподели: "Мен лично ме притеснява, първи работен ден ми е, а ще се окаже, че аз трябва да участвам във вота на недоверие".

Той допълни, че още вчера, след като положи клетва като министър, е получил първите си задачи от премиера Бойко Борисов, с които веднага се е заел.
 
"Изпратих хора на проверки за депата в страната. Вчера се наложи от Пловдив да пращам хора в Стара Загора, за да могат те да вземат пробите", обясни Емил Димитров.

Той посочи, че по време на дебата за вота на недоверие ще коментира парите, които са осигурени за ВиК сектора. "Достатъчно много пари, които асоциации, служби не се ангажират да усвояват. Ако пропуснеш някакви пари от Европа, защо?", риторично попита Димитров.

Министърът коментира и проблема с водата в Шумен.

Градът днес остана на сухо заради голяма авария, която пък съвпадна с планирания ремонт на мрежата.

"Аз съм влязъл като депутат от Шумен. Знам откъде са тръбите, къде е прочутата станция "1300", където пречиства водата и я хлорира. Ще направя всичко възможно, ще обиколя всичките язовири", допълни още министърът.

Той обясни, че премиерът трябва да обяви вариантите за решение на проблема в Перник. "За мен беше да подготвя какви финансови средства могат да се заделят за Перник. Изготвил съм справка. Днес трябва да му докладвам", каза Ревизоро. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
0
 
! Отговори
ее преди 4 години
преди 3 месеца Въча пресъхна защо ли ???? и никаде не го съобщиха ГАРАНТИРАНО ОТ граб
76
0
 
1
 
! Отговори
Един от Дупница преди 4 години
До АнонименВ Дупница има вода с малко изключение. Доколкото разбирам, това са основно търговци на автомобили, автиомивки ,ресторанти около Е-79, както и някои къщи:
75
3
 
4
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 години
Вота на недоверие няма да мине. Ревизоро до е спокоен.
74
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
разбира като текне водата в Перник да удари едно хоро
73
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Взривете им частните микроязовири(недържавни) и малките ВЕЦове,които източват водата на България и хората нямат достатъчно вода!
72
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хора,след 2000 година са изградили около 200 малки ВЕЦ-а по малките реки и са съсипали водата и реките,плюс източването на язовирите и откраднатите тръби от Харизанов от яз.Пчелина и съсипването от него на напоителни системи в цяла България.Взривете им ВЕЦ-овете,друг начин няма,разрушете ги,не чакайте на друг,друг няма да свърши работа,навързани са като свински черва!
71
2
 
8
 
! Отговори
Абе... преди 4 години
Това министерство а и всички останали могат без министри. Ако да речем размени министрите..този замести каракач , а пък онзи барни , барни стане на здравеопазването...и така нататък...пита се кое ще се оправи? Кое ще се промени към добре??? Отгпвор все тая- никое!! Няма значение,след като няма смисъл. Калинките са като.тампон..стават за всяка дупка
70
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От днес освен Перник без вода са Дупница и Шумен. Скоро и други градове. Селата са си свикнали.
69
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От Египет ли получи инструкциите? Веднъж стана за посмешище покрай митниците. Сега ще станеш за втори път. М>УХ>АЛ. Обаче ще си оправиш пак баланса на банковата си сметка, нали?
68
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ПО-ДОБРЕ ДА РЕВИЗИРАШ ПАРИТЕ КОИТО Е ДАЛА ЛИЛЯНА ПАВЛОВА 32 МИЛИОНА НА ПЕРНИК КЪДЕ СА??????????
67
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За министерството на екологията напоследък се утвърди практиката за министри с многопартийно минало.
66
3
 
11
 
! Отговори
жоржи буш преди 4 години
излъжи ме въднеж, засрами се че ме лъжеш.излъжи ме втори път.... не можеш да ме излъжеш втори път. та и неговата работа такава. политпрощитутка делил баницата от митниците сега ще зарежда села и паланки с минерална вода и ще продаде язовирите на лешоядите от световната банка и тогава ще видим кон боб такова ли.
65
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Язовиро РЕвизоро не става.Трябваше да сложат най великия хидроинжинер в строежа на язовири. Взел много милиони за Цанков камък.Казва се А.Доган.
64
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
РеВиЗоро какво разбира от язовири!А иначе неговата специалност е хореография.
63
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гербери,заминавате си,не само Бойко и Цецо ухото,цялата ви банда си заминава, ***,убийци,крадци,рекетьори,изнудачи,насилници!Никакви десни партии повече в България,която разорихте и разграбихте,разпределяйки плячката между роднините си и близките си,НИКОГА!"Как се самоубива човек с 4 изстрела в главата? Кой премахна зам.министъра, разследвал Бойко за схемите му като главен секретар на МВР...Загина с изстрели в главата Румен Андреев,дългогодишен първи зам. Началник на НСл служба,първи за
62
2
 
23
 
! Отговори
edin преди 4 години
Ха-ха-ха. Ревизоро(Язовиро) да не се окаже първият министър,министерствал само един ден.
61
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Харизанов не само е неколкократно криминално проявен,но и е откраднал тръбите от язовира,а и е унищожил цялата водна система на България - напоителни системи!Съд и затвор за този!Вие луди ли сте да назначавате рецидивист,извършил маса престъпления и кражби на някаква длъжност?!
60
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Язовиро кво толкова се притесни, че няма да хапва от софрата ли
59
3
 
12
 
! Отговори
Г2 преди 4 години
Защото е от личния управленски резерв на вицепремиера Томислав Дончев - този, за когото не се знае какво работи.Наскоро Деница Сачева стана министър на труда и социалните грижи. Христо Грозев се върна в България. Министерството й е от т.н.ресурсни, с десетки милиони за обществени поръчки.----------------------------------На тази необразована мас-ти-я са поверили социалното и ще лапат от там,а вие ще ревете за отнетите си деца
58
1
 
13
 
! Отговори
Г1 преди 4 години
че Деница Сачева беше кандидат-депутат (провален) на партията на Иван Костов в Хасково, беше яростен критик на управлението на ГЕРБ и лично на Бойко Борисов.После преживя катарзис и стана заместник-министър в две различни министерства в две правителства на Бойко Борисов.Защото е от личния управленски резерв на вицепремиера Томислав Дончев - този,за когото не се знае какво работи.Наскоро Деница Сачева стана министър на труда и социалните грижи. Христо Грозев се върна в България. Министе