Ревизия в сектора - основната задача на Ревизоро

Калин Поповски: Здравият разум ще надделее при вота
15 яну 2020 22:24, Красимир Ангелов
10

"Нашият колега Емил Димитров-Резиворо отива в Министерството на екологията в един критичен момент. Той ще има основната задача да ревизира сектора. Ревизоро е много наясно с нещата и с проблемите в Перник и опозицията много добре го знае", каза в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от ВМРО д-р Калин Поповски.

Още по темата
Според него вината не е само на Нено Димов, а виновните през годините са много.

"ВиК дружествата са към МРРБ, те са се превърнали в партийни хранилки, които не си обновяват структурата с години. Петя Аврамова не може да е виновна, тя е нов министър. Трябва основна ревизия в целия сектор", категоричен бе депутатът от ВМРО.

Той е сигурен, че Ревизоро няма да започне да уволнява кадри и няма да прояви нездрав разум.

Поповски изказа и мнението си относно темата с боклука от Италия. В средата на декември италианските власти обявиха, че са задържали влакова композиция с над 800 тона боклук, който е трябвало да бъде извозен към България за унищожаване.

"За боклука има европейски директиви, които трябва да бъдат спазени. Регионалните РИОСВ контролират този боклук как се съхранява, къде, дали се обработва. Има серия институции по веригата, които отговарят за тази тема", добави Поповски в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той коментира и искания от БСП вот на недоверие към правителството. "Мисля, че здравият разум ще надделее. Опозицията си има своите мотиви. БСП са правили хиляди грешки през годините, помним банкови кризи", заяви д-р Калин Поповски

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Откъде ги избирате тези. Ега си ВМРОто - само *** от милиционерското училище. Вижте ги на какво приличат. Охранени нерези.
8
0
 
5
 
! Отговори
въпрос за 1 клас преди 4 години
как човек на олигарсите ще се бори срещу тях?това е абсурд.той е на заплата при Домуса и Златев
7
0
 
11
 
! Отговори
collector преди 4 години
ай стига с тиа дялани камъни от фалшивата ви партия прекалихте всички сте калинки
6
0
 
10
 
! Отговори
Идеалист преди 4 години
Да го бяха назначили в НАП. Този прилича на актьор-самодеец. Вода нямя о къде да докара, но ако реши може да спре вносът на европейски ***. Не завялят ли снегове и дъждове нам как да се напълнят язовирите. Кръговратът на водата на Земята се изучава още в 4-ти клас. Добре е да се направи всеобщ молебен за дъжд, начело с Патриарха в София и с митрополитите в провинцията. Без решението на Господ вода няма да има. Иначе работата с болклука е чисто човешка дейност и Господ не я набюдава.
5
8
 
2
 
! Отговори
339 преди 4 години
Дали ще има право на 100 дни? Така е редно,въпреки ситуацията.
4
2
 
15
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Някой помнят че същото лице като шеф на митниците,само говореше и нищо не свърши.
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво ще ревизира? Смешници! Дават заплати по 800-1000 лева и искат инженери, пък и с опит. Е как ще стане, като един опитен инженер изкарва минимум 3000 лева в частна фирма. Та се продавачките в моловете взимат повече. НЯМА ЕКСПЕРТИ. Това е истината.
2
0
 
11
 
! Отговори
Хореографът преди 4 години
Ше им докара вода не, ами и хоро ще играят!
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Края се вижда. Не останаха калинки вече, щом опряха до тоя