Борисов сигурен: БСП и ДПС оформят нова коалиция

Захващайте се на работа, нареди премиерът на министрите
Обновена: 29 яну 2020 15:38 | 29 яну 2020 10:44, Веселина Йорданова
142
Борисов сигурен: БСП и ДПС оформят нова коалиция
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП и ДПС се опитаха да оформят нова коалиция, прекрасно знаем как управляваха при Орешарски. Така премиерът Бойко Борисов коментира вота на недоверие за водната криза в парламента днес. Очаквано той беше отхвърлен.

Благодаря на двете формации в парламента, които подкрепиха правителството – Обединени патриоти и ГЕРБ, заяви Борисов.

Още по темата
"Така че се захващайте за работа, да си довършите задачите", нареди той на министрите.

26 млн. лева ще струва водопроводът, който ще свързва София и Перник, но това е единственият начин да се докара в рамките на 30-40 дена допълнително вода, обясни Борисов.

По думите му първите 2 км тръби пътуват и ще са налични до няколко дни. Премиерът нареди "да се действа с пълни сили", а конкретно енергийният министър Теменужка Петкова лично да провери информация, че два ВЕЦ-а работят нерегламентирано нощно време.

Ако е така, запечатваш и спираш, поръча Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
6
 
! Отговори
решението преди 4 години
Първо разкарайте патериците. И дупетат да не вкарат в следващото НС.Така следващите кандидат-патерици ще имат едно на ум.
40
1
 
19
 
! Отговори
postradal pasi преди 4 години
До Анонимен СПРЕТЕ ВОДАТА БОКО МУТРАТА И МУ ИЗСИПЕТЕ *** от Италия В ДВОРА .му..
39
1
 
10
 
! Отговори
A преди 4 години
Е, и? Издай закон, че коалиция с БСП не може да прави никоя партия. С Герб може и партиите дори са задължени.
38
0
 
15
 
! Отговори
имай предвид преди 4 години
До Бойко Ефенди95% ОТ МЕДИИТЕ СА ТЕХНИ.Днес са даже умерени, в сравнение със станипковите и пикливите.Как мислиш страна в ЕС може да бъде класирана под средно африканско ниво по свобода на словото?Не е политкореткно, така че щомн ни бутат надолу, представи си колко е зле дереджето.
37
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-смотаното иу перстъпно безуправление в цялата ни история!Отивайте си с мир и който каквото екрал да бъде така добър да си го върне на хората!
36
2
 
22
 
! Отговори
postradal pasi преди 4 години
До Бойко ЕфендиАми той марешки нали беше следствен Валя му беше извадила мръсните ризи ама боко му тури чадъра е естествено че ще гласува за него а атакиста се надпреварва с боко кой може повече да си върти *** ама я не е подкрепил падишаха отива в небитието и никога повече избранник на народа. Та пировата победа на боко престъпника ще е кратка и скоро ще ходи зад решетките. НЯМА нищо вечно на този свят БОКО
35
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я по-добре кажи за колко купи руският агент Волен и руският зет Магарешки.Те те използваха и изгодата е взаимна,защото ти оставаш,а те няма да видят повече власт и си осигуряват дъртинине.Кажи честно сумата,прекръст исе и кажи-да пукна ,ако лъжа.Ти ги умееш тези "набожности"
34
3
 
12
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
кРАЙНО време беше да им дойде акъла в главата на тези от ДПС и БСП за да Ви сменят,щото на народа не му идваше досега.Ама какво да се очаква от народа ,когато тези"умните" не могат да се разберат в НС да направят коалиция и да махнат ГЕРБ .(Омръзнах ни вече) Т Петкова в САЩ е подписал договор ,че ще получаваме течен газ от САЩ (ПО-КАКВА ЦЕНА!!!) и от Азейрбеджан (руски газ),за да намали "зависимоста" си от руският евтин газ!!!(Германия помагат за СП-2),НАШИТЕ ИСКАТ ДА СЕ ОТКАЖАТ..ТОВА ако не е
33
2
 
1
 
! Отговори
Бореца преди 4 години
Нидей рива, дебела жина .!.
32
1
 
24
 
! Отговори
Абдал преди 4 години
Ташунко пак нещо опитва да си раздвижи малкото останали нервни клетки в кратуната. Какво го интересува кой с кой ще прави коалиция,а и не е и негова работа. Доказано до сега работи съвместно с другите разбойници и от ДПС и от БСП . Те имат издаден от него имунитет да не ги закача щото са ортаци. Обаче от генерала го тресе яко,но с помиите освен да настрои още повече хората срещу себе си. Народа не обича боклуцитее!
31
4
 
27
 
! Отговори
ddd преди 4 години
КРАЙНО ВРЕМЕ ДИКТАТОРА ДА ПАДНЕ!СТИГА СЕ ОБЯСНЯВАЛ КАТО ДЕВИЦА!НЕКАДЪРЕН Е И ОПАСЕН ЗА ЦЕЛИЯ НАРОД!
30
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Събудете се българи, постоянно ни плашеха и изплашват с ДПС, Доган , Бин Ладен , ислямска държава и пр. Само и само за да може мафията да продължава и да ограбва държавата, остана президента като народи защитник ама и него почнаха да му търсят сметка затова дето им разкрива пропуските!
29
5
 
17
 
! Отговори
Бойко Ефенди преди 4 години
До журналистчетата от днес.бг и всички *** на ГРОБ - да го поемате ежеминутно лигавия на Тиквата и Гешев !
28
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лесно се плаща с парите на бедния български народ, защо трябва да давам 20 000 000 лв за това че някой чиновник не си е свършил работата?!Чашата на язовир "Студена" ако е пълна стига за Перник за 5 години без да капне капка дъжд, но некъдърността на Боко и калинките му са проспали момента и поради тяхната престъпна безотговорност бедния български народ ще плати милиони за ненужни тръби.
27
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мачкай Бойко червени знамена
26
3
 
10
 
! Отговори
по-лошо е преди 4 години
Не само жалките ОП(г), батака и съмнитлени олигарси гласуват за ГЕПИ, ами и ДПС, ако види зора, ще ги подкрепи, воглаве с поне половината БСП. Справка Гоце, Станишко и сие.С това НС парламентаризма ще загине. Поне 85% от гражданите не са представени в него.Решението: Ново НС! И този път гласувайте умната, а не за проксиатта на оногова, когото искате да свалите от власт
25
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Евтаназия за бсп СЕГА
24
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гроб е ромска партия.
23
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Работа ,работа и накрая няма вода.Всичката ви е такава пост съветски *** приети в ЕС и НАТО.
22
30
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко кефи как кара да *** червените пак ще ги бие като тъ,,пани