Протестиращите блокираха Орлов мост в София

Движението е спряно
Обновена: 7 фев 2020 15:12 | 7 фев 2020 15:00, Александър Попов
272

 Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестът, който започна пред парламента, а после се премести пред Министерски съвет, вече се премести на Орлов мост в София. 
 
Възловото кръстовище е блокирано, а движението е спряно в района от Ректората до алея "Яворов". Градският транспорт също не преминава през района.
 
По неофициални данни протестът ще продължи до 17:00 часа.
 
Недоволните са организирани от партия "Възраждане", които преди няколко дни се опитаха да нахлуят в Министерството на регионалното развитие.
 
 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още по темата: протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
29
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Протестиращите в подкрепа на радев развяха знамена с цветовете на дъгата!НЕжната червено - розова революция на пияните меки шумкароиди започна!Искат повече лубрикант, водка илегализация на леките наркотици!
16
37
 
18
 
! Отговори
Мита преди 4 години
Айде айде, сабрали са 20 човека ш а ми затварят крастовището, я полицаите да вадят палките и ша ги питам тогава. За сички платени ***- Борисов ш а управлява докат той не реши да се откаже. Само ГЕРБ
15
28
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
костя Копейкин има да изплаща 250 бона за новата къща.Трябва да симулира някаква дейност пред руското посолство, щото иначе грантовете ще идат при някой друг "русофил".
14
15
 
23
 
! Отговори
Методи преди 4 години
жалко че няма лагери за принудителен труд за тия....................................Ама, после да няма "Ама що *** бийти!?"
13
16
 
61
 
! Отговори
123 преди 4 години
Нито една национална телевизия не предава директно протеста. Когато стартира протеста срещу Орешарски имаше едно бяло пиано, 10 протестиращи и толкова "***", които предаваха на живо. След като се разрастна протеста на всеки ъгъл имаше по един репортер за да ни занимава с "умните и красиви" платени протестиращи. Това са нашите медии, и журналисти. Срам и резил. Жалко за българина.
12
43
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Протестиращите на орлов са пияни, бой по чуунените тикви на метежниците!
11
41
 
16
 
! Отговори
ВИДИН БСП ПРОТЕСТ преди 4 години
СЛАВА НА РУСИЯ, ДА ЖИВЕЕ РУБЛАТА И ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ!БСП ПАБЕДА, ДРУГАРИ!БСП НАЧЕЛО С НИНОВА И РАДЕВ И ВСИЧКО ЩЕ СЕ ОПРАВИ!БСП ГАРАНТИРА ВИСОКИ ЗАПЛАТИ, НУЛЕВА ПРЕСТЪПНОСТ, ПОВСЕМЕСТНО ЩАСТИЕ, ПРОСПЕРИТЕТ, РАЖДАЕМОСТ!АЙДЕЕЕ БСП ПЕЧЕЛИ!
10
42
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Платен с "билетчета" протест!
9
16
 
36
 
! Отговори
;oj преди 4 години
bb ke padne?
8
61
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да идва една пожарна с водно оръдие и да ги почва - шайка безделни копейкаджии, вече пияни и дрогирани!ОСТАВКА НА МРЪСНИКА РУМЕН РАДЕВ ВЕТОТО, ТОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ТАЗИ АНАРХИЯ!
7
12
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е зле- има едно 150 души. Другите, дето реваха, че ще ходят и се клеха из Facebook (10000+ души), само на приказки бяха огромни. Дойде ли ред за действие- по-ниски от тревата, че лошият чорбаджия ще го изгони сервитьорчето, ако отсъства от работа. А то си знае, маминото, че за нищо не става, и затова не шуква. Мамини овчици страхливите те. Още онзи ден им казах във Facebook- "Стига се клехте и мяукахте, няма да идете и 1% на безмисления си протест".
6
43
 
23
 
! Отговори
начо преди 4 години
тоба е група о л и г о френи от варна
5
47
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Недоволните са организирани от руското посолство.
4
46
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поздравление за др. Радев и др. Нинова. Все пак да събереш 100 души да блокират едно кръстовище е голям успех. Иначе хиляди от техните сънародници ще мръзнат без да могат да се приберат. Ето това е подкрепа на маргиналната БСП. Ура..а...а...а да живеят милионерите от БСП.
3
20
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОСТАВКА!
2
55
 
33
 
! Отговори
кирил преди 4 години
жалко че няма лагери за принудителен труд за тия
1
20
 
54
 
! Отговори
възрожденец преди 4 години
Боят настана, тупкат сърцани.Ето ги близо наште душмани.