Нинова: Бъдещето на БСП и България е в ръцете на редовите социалисти

Лидерът на левицата се срещна с пловдивски социалисти
Обновена: 8 фев 2020 16:02 | 8 фев 2020 15:45, Анисия Иванова
97
Нинова: Бъдещето на БСП и България е в ръцете на редовите социалисти
Снимка: БСП

Бъдещето на БСП и България е в ръцете на редовите социалисти. Това заяви лидерът на левицата Корнелия Нинова на среща с пловдивски социалисти.

Тя е в града по покана на дискусионен клуб "Георги Кирков". На срещата бяха обсъдени теми от актуалната политическа обстановка и вътрешнопартийни въпроси. Дискусията продължи три часа, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Преди срещата председателят на БСП заяви:

"Поканена съм и идвам в Пловдив. Искам да чуя другарите от града и тяхната оценка. Това е много важен момент за партията да даде алтернативата на управлението на ГЕРБ. Що се отнася до изборите в БСП - веднъж на четири години социалистите избират своите градски, областни и национално ръководство, а за пръв път има пряк избор на председател. Това е най- демократичният начин. Сега силата и бъдещето на БСП, а и на България, е в ръцете на редовите социалисти”.

Попитана за оценка на градското ръководство Нинова заяви: „Оценката я дават хората. И тя не е добра за пловдивската организация на последните местни избори."

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
3
 
10
 
! Отговори
естет преди 4 години
Зад големия букет се крие голям ханш.
49
2
 
4
 
! Отговори
до 50 преди 4 години
А дано, ама нада ли!Обзалагам се на 50 лева,че няма да го бъде!Ако искате да залагаме на това,че нито един ръководен партиен кадър няма да бъде обвинен в нищо поне за два месеца напред!
48
4
 
14
 
! Отговори
ист преди 4 години
Бъдещето на БСП - няма бъдеще.
47
6
 
5
 
! Отговори
въпрос преди 4 години
Добре,ако дойдете на власт Жан Виденов ли ще е на мястото на Бойко Борисов?Аз съм безпартиен.Но видях как управляваха и двамата и ако трябва да избирам то пак ще избера Борисов!Разбирате ли вие от БСП,че тоя Борисов вие ни го натресохте.И той си е ваш-Тодор Живков е охранявал,Не Лех Валенса!Просто е по малкото зло!Всичките -БСП,ГЕРБ,ДПС СДС и другите сте отцепници от БКП!Никой днешен партиец не е бил безпартиен!
46
3
 
12
 
! Отговори
Боли ме хуя преди 4 години
За бъдещето на бандата червени мулти милионери...Дано Гешев ги арестува всички!Амин!
45
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Нинова комунистическата версия на Елза Вълчицата ало Враца редовите социалисти не им дреме за теб а на тези дето им дреме е за да ти теглят една.Българските социалисти искат социалдемократичен птогресизъм прогресивно данъчно облагане и пряка демокрация не твоя националсоциализъл с феминистко-бойковистки оттенък той си е твое изобретение и за него си гласувайте ти атака и ДПС а що се отнася до това че БСП са руски шпиони ДПС турски а ГЕРБ са американски да така е за това ви мразя всички тези.
44
3
 
4
 
! Отговори
помнещ преди 4 години
До " Бай Иван" Виж. Не само Ти помниш онова време! И не само ти си жив от тогава! Днес нещата са си същите! С тази разлика, Че господата и строя е друг! Нищо не се е променило от тогава! Само хората! Днес ни лъжат други! -:) Ама явно Не си пораснал във времето " Бай Иване"! -:) Жив и здрав ако наистина си на години според " ника " ти!
43
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никаква огромна част от народа не подкрепя Гадеи това е пропаганден локум на същата шпиониария дето ни натресе въпросната непотъваща жена? за Резидент.Гадев и БКП са едно и също.
42
7
 
4
 
! Отговори
винаги истината преди 4 години
БСП сама не може да спечели избори . КОАЛИЦИЯ БСП "ВЪЗРАЖДАНЕ , АБВ...... !!!!
41
4
 
22
 
! Отговори
бай Иван преди 4 години
До АнонименКакви социалисти? Едно време калпазаните искаха комунизъм,защото ги лъжеха,че " На всекиму според нуждите,на всекиму,според потребностите"( Г Димитров) Тогава тия айдуци убиваха и заграбиха имотите на хората и станаха партийни секретари.Да,но останалите,които са неграмотни,чакаха на държавната ясла.Тогава Г.Димитров запя друга песен " Който не работи,нетрябва да яде" Сега Импексова като пияната гарга Г.Димитров пее същата песен на наивниците!
40
5
 
11
 
! Отговори
българин преди 4 години
Значи.Не съм симпатизант на тази партия. Но си мисля,Че е крайно време тази госпожа да си ходи! Уж щеше да напуска,Пък пак взе че остана! Итази"заигравка"с Борисов във времето.Им идва в повече на Социалистите!И на българина като цяло! Нови идеи и хора са нужни.На всяка партия която иска да прогресира и остане във времето! -:)Това е положението! Със стари к...и.Нов бар..к Не става! Млади хора във всички партии. Това е пътя! Същото се отнася и за др Борисов! Омръзна това име на България катоцяло!
39
3
 
16
 
! Отговори
Разбирам! преди 4 години
Разбирам бъщето на БСП да е в ръцете на редовите социалисти. Но, не благодаря, не искам бъдещето на България, на моята страна, да зависи от тях. Че колко са те?
38
3
 
15
 
! Отговори
От къде накъде преди 4 години
Корнелия обвързва бъдещето и съдбата на "нейната" партия с бъдещето и съдбата на България?"Редовите социалисти", според Корнелия, държат в ръцете си моята съдба?!Няма ли кой да заведе тази жена при психотерапевт? Може пък да успее да й помогне.Макар че, ако това нейно изказване се дължи само на наглост, тогава случаят е неспасяем.
37
1
 
17
 
! Отговори
Бъдещето ..... преди 4 години
На БСП е в канала а на България в Еврозоната - в клуба на богатите !
36
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова, що не махнеш тази престорена усмивка от лицето си??? Хората нямат вода, ток, дишат отрови, а ти се усмихваш като Плевньо. Прегръщате бедните, но много си подоте по парите всички партии.
35
4
 
6
 
! Отговори
sory преди 4 години
Комфортната ни опозиция,повтарям КОМФОРТНАТА ни вижда само-лятото-сянка,зимата-топличко,а през останалото време тиха и сплотена веселба!Каква опозиция сте,като никой не ви басари за нищо и всичко е летаргия.Няма ни събуждане,ни зимен сън,а само...спи до мен,спи до мен...
34
7
 
14
 
! Отговори
кръпел преди 4 години
Нинова: Бъдещето на БСП и България е между ръцете на редовите социалисти които са работници на висшето ръководство които приватизирахме и ограбихме заводите
33
7
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
С какво бъдеще ни баламосваш Нинова, като си изпратила синчето си в Америка?! Защо не го изпрати в Русия?!
32
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Техноимпексовице от с. Крушовица, много добре знаеш, че БъСъПъ е всичко друго но не и социалистическа партия. Купчина дрти коммуняги и олигарси.
31
4
 
16
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
Нинова , редовите социалисти са много малко и половината гласуват за ГЕРБ. И защо не си плащат членския внос ?