Слави Трифонов: Пропастта между хората и политиците е огромна

Той смята, че главният прокурор си върши добре работата
19 фев 2020 14:45,
176
Слави Трифонов: Пропастта между хората и политиците е огромна
Снимка: БГНЕС

Социологическите проучвания са се компрометирали от години, важно е какво ще решат избирателите. Аз съм практичен човек, опирам се на факти, а не на емоции. Цялата ми политическа активност е свързана с един референдум, на който гласуваха 3,5 млн. души. Обещанията се превърнаха в нещо ежедневно, не съм се срещал с някой, който си държи на думата“. Това каза пред БНР Слави Трифонов.

Още по темата

Според него страхът трябва да отсъства от взаимоотношенията между политическите партии.
„Има огромна дистанция между цялата политическа класа и избирателите. Дистанцията се е задълбочила до нетърпимост през последните 30 години“, смята шоуменът.

Слави не се отказва - учредява партията си с ново име "Има такъв народ"

Трифонов допълни, че като избирател не бил удовлетворен от това, което се случи с референдума и това мотивира неговите ходове, които са свързани със справедливостта и с това, което представлява пряката демокрация.

Слави Трифонов смята, че на моменти президентът има логични ходове. „Той много удобно влиза в битки, когато го касаят него, а когато касаят БСП, той става мил и тих. В личен план това не ми харесва..Той трябваше да наложи вето върху осемте лева партийна субсидия“.

Трифонов смята, че при дълго време на незаконност, „когато се появи прокурор, който решава да действа по закон и е твърде активен, на нас ни изглежда странно“.

„Всичко по закон е правилно. Всичко, което ще накара българинът да се чувства спокоен, е правилно… Който и да успее да въздаде справедливост, ще получи аплаузи от хората“, категоричен е Трифонов.

„Всички „кръгове“ са се превърнали в един. Този един кръг е съчетание между политици и бизнес и той се превръща в мафия. От една страна стои една политико-олигархична структура, от другата страна са хората“, допълва Слави Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави(+) или Бойко(-)Да гласуваме!
47
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Абе...Прави си, но е правил шоу и си ги е изкарал с труд, а не ги е откраднал от нас, както масово го правят политиците.И по-добре човек с пари да влезе в политиката, отколкото да влезе в политиката и да натрупа пари.
46
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо тогава ходиш с охрана, смотльо - нали си човек от народа, от кой се пазишЗащото и а откачалници дето пращат смъртни присъди, ей така, че го дразнел. А и ако си в опозиция на властта, определение е добре, да не гонолеснявяш дотолкова, че да могат с две селски батки да те наплашат.
45
13
 
17
 
! Отговори
Тошо преди 4 години
Слушах го днес по БНР......мога да кажа само едно....БРАВО!С тези разсъждения той ще е в Парламента със сигурност, а ако продължава така и ще влезе в 3-ката на управление. Въпросът е защо чак сега....защо не по-рано.....но това е то, сега е решил сега е направил партия. Пожелавам му от все сърце УСПЕХ!
44
10
 
21
 
! Отговори
стига бе преди 4 години
Коментирате, че чалгари не могат да правят партия?!А защо не? Как пожарникари и борци от силовите структури могат, а чалгар да не може?Цветанов с помощно училище и даскал по физическо МВР шев стана, а сега е един бивш шофер на едни афери, а Сиромахов да не може?Нито съм за, нито против Трифонов, но защо да не се опита?Политическият ни живот видя какви ли не ..., защо това разнообразие да не се обогати?Българина са го лъгали много, но това не означава, че пак няма да го излъжат.
43
4
 
16
 
! Отговори
Ася преди 4 години
Догодина на изборите ще гледаме поредния цирк - понеже Слави ще влезе в парламента, а Воля и Атака със сигурност са аут, ще стане интересно ГЕРБ как ще успеят и най-вече с кого ще успеят да съставят кабинет и тогава най-вероятно ще станем свидетели на фурнаджийската същност на бай Слави, който ще стане отново "приятел" с Б.Б., така както отново стана приятел с Маги Халваджиян, който до скоро неспирно хейтваше.Но както е добре известно: "Няма вечни не/приятели, има вечни интереси"
42
2
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
"Има огромна дистанция м/у цялата политическа.."КЛАСА"..?!?!..и избирателите",каже Славейко...Но не посмя да продължи:-"Аз избирам ДИСТАНЦИЯТА,принадлежаща НЕ на "избирателите",а на "политическата ""КЛАСА"",за това че ставам "политик!"..Айде наздраве,хаирлия да е!..Интересно!..След толкова "проекти" от сорта на разни барековци,сидеровци,в.симеоновци,Шкембета и разни други ***,така и не си извадихте ПОУКА,че ви се поднася ПОРЕДНОТО МЕНТЕ,обсебено от манията за власт..
41
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави чрез простaшки скечове и чалга ритми спомогна за опростачването на нацията.
40
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само общи приказки,кажи какво ще направиш,как ще промениш нещо,каква е програмата,с тия детински изказвания вече омръзнахте на всички?!
39
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Момента в който слави направи концерт в Лондон и хиляди чалгаджии заляха града - според мен това беше момента в който британците решиха да напуснат ЕС.
38
6
 
33
 
! Отговори
Абе... преди 4 години
Костюм за 2 бона, риза за 500 лв, обувки за 1000, кола за 200 хил, няколко охранителя...... иначе Слави ще бори пропастта между народа и политиците. Пфу!Няма значение дали парите му са честни или не. Просто не се вписва сам в думите си.
37
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно ми е, защо такъв човек иска да управлява Държава. Той е чалгар и шоумен от над 30 години и това дава отражение на неговия бит и морал. Слави иска пари, сега въпроса е кой му обещава доа ги даде. Отговора е един- Русия.
36
11
 
9
 
! Отговори
Порното на Слави преди 4 години
Звездата на народа Станислав Трифонов любимец на целият български престъпен,олигархичен свят начело с ГЕРБ и БСП то ест БКП в политикатаПодготвян от мафията на елита за месия спасител още веднага след 11.09.2001Станислав Трифонов ще вложи всички усилия НИКОЙ да не гласува за него но ИИИма такъв народ дето ще гласува за негоВероятно ще влезе в парламента с около 8% и там всички ГЕРБ,ДПС,БСП ще се обединят срещу ЗВЕЗДАТА на НАРОДА а тайно зад кулисите ще се целуват уста в уста
35
7
 
11
 
! Отговори
Жиб. преди 4 години
Червените ти кумири направиха това Славуне - насочи стрелите си към тях!
34
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно др. Трифонов, защо не беше пропаста огромна когато трупаше милиони с мутрите. Жалко е, че си уж българин.
33
5
 
25
 
! Отговори
Бащата на чалгата преди 4 години
Славчо,след като опростачи народа с чалгарство,парвенющината ти и демонстрацията на лукс,това да си морален стожер и ментор на другите,идва в повече.Ясен си-див популизъм-влизане в НС-разбъркване на л.йната-мандатът изтекъл и Бареков 2 си заминал.Ще се радвам като влезеш в НС да намалиш бройката на клоуните там,колите,парите,екстрите,сътрудници,жилища и пр. А дано,ама надали...Ще стоиш там като чуждо тяло и всички ще са срещу теб,защото режиш клона,на който стоят.Избирателитеще са излъгани.
32
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До: номер 22Споко, следващият спасител може да бъде цар Киро!Логично, защото в България ще останат хора предимно от неговия етнос, които ще разчитат той като техен човек да ги спаси!
31
9
 
26
 
! Отговори
Виц за Славчо преди 4 години
Влизат Слави Трифонов и Иво Сиромахов в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ?Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят гражданско движение - партия ? А Вие как мислите ?
30
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не му вярвам на този. Видяхме го през годините какво струва - откъде тръгна, какъв стана; как се въртеше като фурнаджийска лопата; Кунева; Манолова; интервюта разни с удобни въпроси и какво ли не още. То и природата не го е обидила много с интелект, не ми стои добре, въпреки че десетки хора зад него се напъват да му лъскат имиджа. А с тумба - лумба и заучени тиради от сценаристи държава не се върти.
29
7
 
29
 
! Отговори
Славчо преди 4 години
Защо тогава ходиш с охрана, смотльо - нали си човек от народа, от кой се пазиш