Слави Трифонов: Пропастта между хората и политиците е огромна

Той смята, че главният прокурор си върши добре работата
19 фев 2020 14:45,
176
Слави Трифонов: Пропастта между хората и политиците е огромна
Снимка: БГНЕС

Социологическите проучвания са се компрометирали от години, важно е какво ще решат избирателите. Аз съм практичен човек, опирам се на факти, а не на емоции. Цялата ми политическа активност е свързана с един референдум, на който гласуваха 3,5 млн. души. Обещанията се превърнаха в нещо ежедневно, не съм се срещал с някой, който си държи на думата“. Това каза пред БНР Слави Трифонов.

Още по темата

Според него страхът трябва да отсъства от взаимоотношенията между политическите партии.
„Има огромна дистанция между цялата политическа класа и избирателите. Дистанцията се е задълбочила до нетърпимост през последните 30 години“, смята шоуменът.

Слави не се отказва - учредява партията си с ново име "Има такъв народ"

Трифонов допълни, че като избирател не бил удовлетворен от това, което се случи с референдума и това мотивира неговите ходове, които са свързани със справедливостта и с това, което представлява пряката демокрация.

Слави Трифонов смята, че на моменти президентът има логични ходове. „Той много удобно влиза в битки, когато го касаят него, а когато касаят БСП, той става мил и тих. В личен план това не ми харесва..Той трябваше да наложи вето върху осемте лева партийна субсидия“.

Трифонов смята, че при дълго време на незаконност, „когато се появи прокурор, който решава да действа по закон и е твърде активен, на нас ни изглежда странно“.

„Всичко по закон е правилно. Всичко, което ще накара българинът да се чувства спокоен, е правилно… Който и да успее да въздаде справедливост, ще получи аплаузи от хората“, категоричен е Трифонов.

„Всички „кръгове“ са се превърнали в един. Този един кръг е съчетание между политици и бизнес и той се превръща в мафия. От една страна стои една политико-олигархична структура, от другата страна са хората“, допълва Слави Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изберете ли Славчо вече официално можем да закриваме държавата.
67
4
 
7
 
! Отговори
Разбран преди 4 години
На никой не му ПУКА. Хората обичат да живеят в диктатура и после да мрънкат за нещастната си съдба.Мамини лигльовци...
66
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Любимите ми певци са Слави и Азис, редовно ходя на концертите на Слави и се гордея, че съм чалгаджия. На изборите заливаме секциите и класуваме за Слави да им покажем на "културните" гражданя, че сме повече от тях и от нас зависи какво ще става в държавата. Годжи ще го направим президент.
65
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 58Бойко каза че навремето Слави поискал 50% от ГЕРБ.Ми той Трифончук постоянно хвалеше Борисов и му се подмазваше.Когато Бойко го отряза, Трифончук побесня и започна Бойко мутра, мафиот и т.н.Най-жалък беше когато прави предаване със Станишев и обясняваше какво искал да каже Серго(че Борисов е мафиот) на хората все едно са *** и не могат да разберат плювните на лидера на БКП.
64
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Със Слави не може да се мери никой политик. Един концерт преди изборите и всички ще отидат където им е мястото.
63
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пропастта между чалгар милионер и народа да не е по-малка?
62
7
 
24
 
! Отговори
бай Спиро преди 4 години
Г-н Станислав Трифонов, безспорно има качества на лидер и манипулатор. Той успя от група отлични музиканти, някои от които преподаватели в *** да направи чалга оркестърче.. Турския кючек е негова запазена марка. Смятайте, ако добие реална политическа власт какво ще се случи с потенциала на нацията...
61
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ПОМНИТЕ ЛИ ЕДНА ЗНАКОВА ПЕСЕН, КОЯТО ФОРМИРАШЕ КОМФОРМИЗМА В БГ ОБЩЕСТВО- ЗА КРАДЕЦ НЕ СТАВАШ СИНЕ ТИ СИ БУДАЛАААААААААА- ТОВА БЕШЕ В ГОДИНИТЕ НА ОГРОМНОТО ФАЛИРАНЕ НА БАНКИ И ПЛАДНЕШКИ ОБИРИ ОТ ЧЕРВЕНАТА НОМЕНКЛАТУРА, А ПЕСНИТЕ ЗА ЛОШИТЕ МОМЧЕТА, КОИТО БЯХА ИЗБИТИ ОТ СВОИТЕ СЪЗДАТЕЛИ- ОТ ЧАЛГАР, ЧАЛГА ОБЩЕСТВО.
60
4
 
17
 
! Отговори
666 преди 4 години
Слави още не е отговорил на въпроса за откраднатите от данъци милиони, които къта в американската офшорка. И той ми се прави на партиот, а краде като невидял!
59
3
 
19
 
! Отговори
Байфидан преди 4 години
Пропастта е огромна между теб, чалгар и избирателите. И ще го разбереш.
58
2
 
11
 
! Отговори
Порното на Слави преди 4 години
Цели 19 годинки Станиславчо е подготвян за месия спасител от престъпният свят,олигарсите,ЖУРНАЛИСТИТЕ докарали Бойко и ГЕРБ,БСП и сиеИмам телевизорСтанислав Трифонов най-сетне ОГЛАВИ ПОЛИТИЧЕСКА КОНСПИРАЦИЯ започнала още след 11.09.2001А точно на ПОЛИТИЧЕСКИТЕ КОНСПИРАТОРИ мястото им е на топло на онуй място с прозорци с решеткиЗаради жалките 8% конспиратора Славчо Трифонов направи самопризнание че винаги е бил 100%-ов рецидивист и престъпникКоспирациите в ПОЛИТИКАТА---РАЗРЕШЕНИ
57
2
 
12
 
! Отговори
факт преди 4 години
Телевизията на Слави хич не върви и сега се надява да направи нови милиони от партията си. Забелязахте ли, че преди, докато нямаше партия искаше 1 лв. партийна субсидия на глас, а сега, когато има партия иска да лапне 8 лв. на глас. Тарикат, а?!
56
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко каза че навремето Слави поискал 50% от ГЕРБ.
55
3
 
6
 
! Отговори
добре преди 4 години
много въпроси имаше към Слави, има и очаквания. Обаче защо не питаха за еврото, как ги вижда Трифонов нещата, защото вероятно той ще управлява и той ще договаря условията за въвеждане на еврото, ако ГЕРБ в стил Менда, тръгне на юруш и на сляпо към еврозоната.
54
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шоуто му стана единклуб от простацци чалгари, алкохолици, певаци.
53
3
 
7
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
Айде бе *** , не я ли направи тая партия още ?? Който дълго се кани, накрая нищо не прави обикновено.
52
2
 
10
 
! Отговори
ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ преди 4 години
ПАТРИОТАРИТЕ тотално се провалиха в очите на хората и сега искатда намерят нов приемлив кандидат вместо тях, за когото хората невярващи на БСП , но мразещи ТИКВАТА да се подлъжат ОЩЕ ЕДИН ПЪТ. Марешки ВМРО, АТАКА и разни други слугински партиийки. За ДПС е ясно винаги са с тоя дето е на власт. Те са СКРИТА ПАТЕРИЦА на ГЕРБ
51
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредният "спасител"...... Смях в залата.
50
1
 
14
 
! Отговори
Запознат преди 4 години
До ТошоЗащото се опита още при Костов да му се присламчи, после беше ухажване и към Борисов, но и двамата не го искаха. Затова вече реши да си направи собствена партия.
49
5
 
8
 
! Отговори
Порно Славчото преди 4 години
Станислав Трифонов от Спартакус е подготвян за спасител месия веднага след 11.09.2001Имам телевизор19 годинки на Звездата на народа Славчо тръгнал 2001 с над 50% гласове и се наслушах на хора дори от Костовото ДСБ казващи :"Най-добре Слави да дойде"С"оросоидите,ГЕРБ също казват:"Най-добре е Слави да дойде"Деси Радева пък е работила в Шоуто на Звездата на народа което е уловкаСлави Трифонов иска да НЕ гласуват за него но има такъв народ и ще му даде 8% и наужкем все ще му пречат