Борисов за похода на Радев и освиркванията: Какво им пречи кметът?

"Обединителят на нацията да преценява с кои хора се сдружава"
20 фев 2020 17:33, Александър Попов
384
Борисов за похода на Радев и освиркванията: Какво им пречи кметът?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов взе отношение към вчерашните сцени, които се разиграха по време на годишнината от обесването на Васил Левски и походът организиран от президента Радев. Той е в Брюксел за извънредната среща на Европейския съвет.

"Обединителят на нацията да преценява с кои хора се сдружава и прави поход. Не му давам оценка. Аз когато сгреша, се извинявам по много пъти", заяви премиерът и коментира освиркванията пред паметника на Апостола.

"Ние сме милионна партия, не е проблем да изкараме 100 човека, за да освиркват, но не им прави чест. Правят си поход, застанаха пред руската църква, попът ги благослови. Какво им пречи законно избран кмет?", попита Борисов.

Още по темата
"Това не помага на стабилността, на инвеститорите, на целите, които си поставяме. А те са с над 10% всяка година да се вдигат доходите. Само стабилна икономика може да даде желания ефект", заяви той.

Борисов коментира и преговорите на извънредната среща на Европейския съвет.

"Трябва да сме много внимателни, когато говорим за финансовата рамка. 60 милиарда евро по-малко бюджет, означава много, много трудни преговори. За България са важни четири неща, мисля, че ще сме от доволните след преговорите. Ще настоявам да не се пипа по Кохезионната и селскостопанска политика, много е важна за нашата страна", каза още министър-председателят.

Той засегна и темата за въвеждането на еврото.

"Президентът Радев, когато правеше своето изказване каза да питаме Португалия как са се вдигнали цените, какви проблеми са имали за еврозоната. БСП вдигнаха вой в парламента, че едва ли не правим нещо извънредно. А ние като държава сме подписали договор за присъединяване към ЕС, където сме приели ангажимент да приеме еврото. Казах просто, че малко забавяме темпото, кой е казал да се откажем. Не се отказваме от еврозоната, но искам национален консенсус и всички хора да разберат, че това е добре за държавата", уточни Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


384
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не може някои скапан лицемер да казва че иска свобода и правова държава а в същото време да ми събира платена агитка от няколко стотин човека и да се опитва да налага мнение на няколко милиона гласували на избори!Такъв човек и то на висок държавен пост просто плаче за затвор (ако следваме искането му за правова държава)!
39
24
 
12
 
! Отговори
Народа обича Бойко преди 4 години
Това е трагедията на крадливата шайка от БСП, включително и на недоразумението в политиката , пенсионирания военен Радев!
38
18
 
10
 
! Отговори
Къв е тоя рев :) преди 4 години
А социологическото проучване на агенциите показваше друго, че Герб водят....:)))))))
37
3
 
24
 
! Отговори
Brei преди 4 години
Пречи ни че сте продажници и нямате място там
36
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българите неслучайно са стадо! Прабългарите, които са дошли от Азия са направили голямата грешка да се объркат със Славяните а тези същите са били мирни робски добичета,и така тази мешавица ни превръща в кротки роби до наши дни! Иначе прабългарите са били силен и корав народ!
35
29
 
10
 
! Отговори
Народа избира ГЕРБ преди 4 години
Хората знаят че само и единствено Доктор Генерал Борисов може да я оправи тази държава!
34
24
 
12
 
! Отговори
Фигурант Радев преди 4 години
Радев е Послушният пудел на Нинова и не избира с кого да отиде на тържеството, ами каквото му нареди началството !
33
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Манипулират мнението по форумите ,а на площада се чудят ГЕРБ що ги освиркват
32
31
 
9
 
! Отговори
Смях преди 4 години
Абе Анонимен 11,ако на хората им беше писнало от свинщините на ГЕРБ,както казваш ти,до сега да са го свалили сто пъти.Истината е една,че хората обичат Борисов и никакви цени на тока,никакво безводие,никакви отровни храни,никаква корупция не може да изкара хората по улиците,защото харизмата на Борисов е огромна.Нали видяхме жалките напъни на БСП,Радев,Слави,Костадинов!Народа ПОКАЗА,че не иска никой от тия да ги води.
31
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фандъкова опра пешкира заради Бойко. Що за мъж е тогава?
30
7
 
27
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Когато цъфнат герберугитеи Радев хора поведе,присъедени се ти към другите- прати по дяволите ГЕРБ !
29
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А русофилската Мафия ли ще просперира България бе ?Ами нали заради нея не можеме да се измъкнеме от дъното !Вижте къде са кремълските крадци Божков, Цв. Василев,...!
28
5
 
33
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Като си манипулирал всичко в България. Ще се чудиш Бойко, какво ни пречи кметът ти !Прокурорът ти!Министърът ти !Служителят ти !
27
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те го плюят, той вика дъжд вали.
26
37
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истината е че г-н Борисов вече говори като политик. Да е жив и здрав, и да продължава в същия дух. Крайно време беше да се спре с дребните и безполезни заяждания и да се заработи с обединени усилия за бъдещето на България.
25
4
 
37
 
! Отговори
Алоооооооооу преди 4 години
Аз имам въпрос, кога ще оправят 40-километровия невъзможен за каране участък по АМ Тракия, след Пловдив в посока Бургас! Този участък е от новата магистрала построена от Негово Величество! Ако не знае да му кажа, че там вече не се кара нито в дясна нито в лява лента!!!
24
4
 
43
 
! Отговори
О С Т А В К А !!! преди 4 години
Народът ги плюе, а ГЕРБ си мислят, че президента ги пръска с водно пистолетче.
23
12
 
8
 
! Отговори
америца1332002 преди 4 години
До Анонименами хващайте шумата. мандрите ви чакат за обири
22
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той и Живков ей така гледаше ,като го свалиха !Не знаейки кво се случва !
21
4
 
39
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Това, че ви освирква народа показва колко е доволен от управлението ви, господин Борисов !Какво е виновна кметицата ли ?Прав сте. Тя не е толкова виновна, защото е кукла на конци във Вашите ръце.