Приемането на еврото е за доброто на българските граждани!

Борисов: Работим по мерките за влизане в чакалнята
22 фев 2020 13:16, Елка Василева
366
Приемането на еврото е за доброто на българските граждани!
Бойко Борисов. Снимка: архив, БГНЕС

Приемането на еврото е за доброто на българските граждани и на българския бизнес. Това написа премиерът Бойко Борисов в пост във Facebook, след като рейтинговата агенция "Фич" потвърди дългосрочния кредитен рейтинг на страната ни.

"Международната рейтингова агенция Fitch Ratings потвърди дългосрочния кредитен рейтинг на България в чуждестранна и местна валута „BBB“, като перспективата за страната ни остава положителна.

Рейтингът ни е подкрепен от силната външна позиция и традиционно добрите фискални параметри, както и от благонадеждната политическа рамка в резултат от членството ни в ЕС и ясно очертаната перспектива за присъединяване към еврозоната.

Българското правителство продължава да работи усилено по мерките за влизането ни в чакалнята на еврозоната. Приемането на еврото е за доброто на българските граждани и на българския бизнес.

То е фундаментално и за положителното развитието на нашата икономика". Това се казва в поста на премиера.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
6
 
12
 
! Отговори
Иван Гешшев преди 4 години
Боко заслужава да получи Нобел за Икономика...Истински Лидер и ЛАУРЕАТ .ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ЛОТАРИЯТА, И ЗА АПАРТАМЕЕТИТЕ МУ...И ЗА МНОООГО ДРУГИ НЕЩА.ВЛАДО ГОРАНОВ Е БЪДЕЩ ЗАТВОРНИК !
154
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
една шайка платени трол4ета от банковото лоби, по цял ден ни обясняват колко е лошо да приемем еврото, е лошо е ама за тях, за народа си е екстра, щото ще паднат лихвите, нема да има такси за превалутиране и най-важното ще са под надзора на централната европейска банка, а това хич не им се нрави.Еврото шашкъни ще бъде прието, колкото и да рипате
153
4
 
12
 
! Отговори
Анти-мафиот преди 4 години
"До Анти-мафиот 161Ти понеже си изчел Александрийската библиотека... кой не те е чувал тебе, кой не знае за тебе. За гигантски ти акъл, потенциал, експертно мнение..."======Остави мен, дори не разбираш, че ни управляват неуки и прости хора които ни водят успешно към бездната!Що за "управленец" е Тиквата, не виждаш ли, че нивото на неговите "калинки" е като на Пекинската патица?! Благодарение на такива като теб ни управляват ***. За да се оправим, не ни трябват партии, а Пряка демокрация
152
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Винету пак ще ни прекараш със своя пожарникарски акъл.Прекара ни с Южен поток сега ще направиш нов гаф.
151
6
 
21
 
! Отговори
българин преди 4 години
Искаме да сме И сме Европа! Но не желаем Еврото в България като парична единица! Защо се напъвате да си изритаме паричната единица лева Не разбираме д-р Борисов!!!. Защо???
150
3
 
23
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Чакай, чакай ве Бойче, погледни около себе си и с ръка на сърцето кажи че сме развита икономика.Това че те пазят от НСО не те прави бог.Излез, разходи се, може даже да си сложиш камуфлаж че хората се стряскат когато те видят, почувствай любовта на хората към тебе.За еврото, няма проблем ако имаме конкурентна икономика, ама нямаме Баце.Може да питаш държави като Полша, Унгария, Чехия и т.н.
149
4
 
8
 
! Отговори
Пижо преди 4 години
"Приемането на еврото е за доброто на българските граждани: ...", казал Борисов и понечил да ги изборои, щото те не са чак толкоз много, а и всички са му приятели, зер знае ги добре, но навреме се спрял...
148
2
 
8
 
! Отговори
ученикот преди 4 години
И двамката са,прости,прости ми ,прости ми учителко любима моя
147
3
 
11
 
! Отговори
В.Лъвски преди 4 години
Пари нема,действайте
146
5
 
6
 
! Отговори
В. Лъвски преди 4 години
Бойкова за.би,чакала ами,узаконявай ЕВРОШАНС ИГРАТА,че искам да печеля а от това и дръжавата за спечели.Ако губя ,губя себе си,ако печели печели,дръжавата
145
5
 
14
 
! Отговори
Истина и правда преди 4 години
Преминаването към еврото и лошо заробващо и гибелно за бг и другите ЕС държави заради антихристиянска проислямска антисемтиска неонацистка измамна беззаконна корупционна грабителска геноцидна политика,ограбваща заробва онеправдава цели народи в полза на малцина управляваща обогатяващи се неправомерно. Така че може да е добро за Борисов и други ЕС мултимилионери разполагащи с милиони,с къщи острори и др. но не и за все по-обедняващи все по-зверски ограбвани и доверени до социален геноцид народи
144
5
 
12
 
! Отговори
Обективен преди 4 години
"Кой е по ***? Борисов или Караянчева?!"============Най-пр0ст е Огнебореца, неслучайно назначава себеподобни на него за да изпъкне с умствените му "прозрения"!
143
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ъха..
142
13
 
5
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Кой е по ***? Борисов или Караянчева?!В това отношение безспорен победител е радеФ - "Зеленият Пъпешоний"!!
141
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анти-мафиот 161Ти понеже си изчел Александрийската библиотека... кой не те е чувал тебе, кой не знае за тебе. За гигантски ти акъл, потенциал, експертно мнение...
140
4
 
9
 
! Отговори
Анти-мафиот преди 4 години
Абе пр0ст Еднокнижник, прочел си една книга през живота си, а сега се правиш но "икономист". Не манипулирай хората бе, клоун!
139
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой е по ***? Борисов или Караянчева?!
138
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тъпите поляци,чехи,унгарци,дадчани,шведи...не могат да се усетят колко по добре ще бъдат и това си е!А едни направо избягаха от този рай!
137
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Приемането на еврото не е за доброто на българските граждани, а за поредното им ЛЕГАЛНО обедняване с 400 процента. 200 от смяната и още 200 от спекулата с цените. Не ни трябва изобщо еврото. На който му трябва за бизнес да но за болшинството които даже не са държали евро в ръката си не им трябва.
136
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТуК един беше написал,че Швеция не е в еврозоната,щото била много задлъжняла.Ще го попитам знае ли,че външния дълг на България в момента е 16 милиарда евро,а през 2008 год.е бил 8 милиарда евро.Направете си изводите сами.