Корнелия Нинова пак най-харесвана за лидер на БСП

Червената шефка събира най-много номинации
Обновена: 23 фев 2020 13:41 | 23 фев 2020 11:25, Камелия Цветанова
77
Корнелия Нинова пак най-харесвана за лидер на БСП
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В неделя се провежда заседание на Националния съвет на БСП. На него ще се приемат денят и дневният ред за провеждане на конгрес на БСП. Ще се определят работни групи за подготовка на документите, които Конгресът ще приеме. Очаква се днес да се приеме декларация, осъждаща провеждането на Луков марш.

Продължава отчетно-изборната кампания в БСП за избор на ръководни органи. Проведени са 31 конференции и общи събрания, има 21 номинирани кандидати за председател на БСП. Номинациите са както следва: Корнелия Нинова - 31; Кирил Добрев - 13; Калоян Паргов - 6; Красимир Янков - 6; Костадин Паскалев - 6; Янаки Стоилов - 5; Георги Гергов - 5; Драгомир Стойнев - 3; Валери Жаблянов - 3; Сергей Станишев - 2; Михаил Миков - 2; Деница Златева - 2; Жельо Бойчев - 2; Борислав Гуцанов - 2; Георги Свиленски - 1; Иван Ченчев - 1; Явор Гечев - 1; Георги Пирински - 1; Лъчезар Костов - 1; Станислав Павлов - 1; Атанас Мерджанов - 1.

До средата на март продължава отчетно-изборната кампания. Централната комисия за пряк избор на председател на БСП до 21 март ще обяви имената на далите съгласие да участват в надпреварата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: БСПнинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
12
 
3
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Бай Иван: Ето и бай Иван с поста за Техноимпекса. Още една г'лупост, серийно тиражирана. Корнелия Нинова е купила (и продала през фондовата борса) акции от приватизираната от акционерно дружество Техноимпекс. И всеки, който му се рови в документи, може да види колко са тия пари - колкото за един апартамент.Ако това за "милионите" беше вярно, от ГЕРБ нямаше да чакат "бай Иван" да го публикува.
20
1
 
12
 
! Отговори
Иванчо преди 4 години
В България е така,който краде повече е за предпочитане.
19
2
 
9
 
! Отговори
Ани преди 4 години
Аз мисля че е нормално. За да си начело на ППО естествено се очаква да си най-крадливия и безочлив от цялата организация.
18
5
 
18
 
! Отговори
Перничанин преди 4 години
Явно БСП не вижда, че тази им сваля рейтинга и пак ще губят на изборите.
17
4
 
16
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Е,щом я харесват айдуците от БСП,Корни да завие пак на дясно в СДС ,за да укрепи партията в която беше и я направи милионерка от Техноимпекса.А мафиотите от БСП да си изберат начинаещ айдук,че ревизия предстои!
16
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да им е жива и здрава! Като баба Цола да си я държат, докато дойде време за памперс :-))
15
4
 
5
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Анонимен: Тази г'лупотевина (че Корнелия Нинова се била договорила с Бойко) редовно се поства. Писах вече, нищо ново.Бойко и предлагаше да бъде председател на НС, а на Деница Златева - министерски пост, но не мина номера.Виж, Сашко Йорданов от СДС се уреди за евродепутат. Всекиму-своето
14
3
 
4
 
! Отговори
СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ преди 4 години
2007 г. Точно тройните *** ни вкараха в ЕС... Най-голяма вина има БСП и СерГей Станишев...
13
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голяма игра играе тази за Боко. Докато е начело червените нямат шанс. Всичко е договорено
12
0
 
5
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Анонимен 13: Г'лупости на търкалета. Във Великобритания висите и торите са поне 400 годишни. а никой не ги е отписал, редуват се.
11
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво друго да очакваш от някой, който е над 100-годишен?Такъв (такава партия) често пъти не съзнава какво върши. Дори не е редно да съдиш или да подиграваш столетник заради това, че не разсъждава адекватно.
10
9
 
5
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Анонимен 5,6,7: Дежурният гербаджийски *** се включи. Вече се е разписал цели три пъти.Сега очакваме от него да научим, че Корнелия Нинова е много удобен опонент за Бойко (а е точно обратното, удобни му бяха Станишев и Миков), че тя ще затрие БСП (а БСП върви нагоре, докато времето на ГЕРБ изтича). Накратко, нищо ново.
9
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Та на коЙ нормален му дреме за някаква си от някаква си партия?98% са на кислород.
8
5
 
6
 
! Отговори
Федотов преди 4 години
Няколко стари дънери, които искаха да се пенсионират като депутати,един бележит свинар от Пловдив,са заложените бомби в "основите" на столетницата!Тези хамелеони,често отскачат до Банкя,да получават инструкции,как трябва да действат в определено време и място.Долна пасмина,която може да предаде и България,ако се наложи.Освен българи с *** манталитет,натурални роми,Борисов с парите на българите под формата на парт. субсидии,купува цели партии,за да се задържи на власт,която за сега го пази.
7
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На коледа тези които я харесват сега ще я сурвакат с бу халка.
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
явно въртоглавите искат тя да е последния лидер на Партията
5
5
 
12
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Харесат я, защото плюе Бойко нон-стоп по ... женски :D Иначе не става за нищо....
4
5
 
2
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
Парите на Георги Гергов или принципите на Корнелия Нинова. Имат възможност да избират.Бойко подари на Георги Гергов 43 милиона лева държавни пари за една дупка в центъра на Варна, която на никого не е нужна и не струва и една десета от това. И оттогава той събира около себе си опозиция за да мъти водата. Достатъчно е човек да разбере какво притежава (а и да му види дебелия врат) за да му стане ясно, че той няма нищо общо със социалистическа партия. Но по устав от БСП няма как да го изключат.
3
13
 
7
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
Откакто Корнелия Нинова е председател, БСП излъчи президент и има два пъти повече депутати и два пъти повече кметове на последните избори. Ограничи мандатите на депутатите (и председателя) от БСП до два, и така премахна "вечните" депутати. Затова най- вероятно ще я презиберат. Заслужава го.
2
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой не се интересува от това кой ще е шеф на БСП. Тази партия трябва да се разпусне и на нейно място да дойде социалдемократическа , която да заклейми БКП като терористична и антибългарска партия.