Радев обсъди с посланик Дун Сяодзюн сътрудничеството срещу COVID-19

На срещата е коментирано и двустранното партньорство
14 мар 2020 15:47, Анисия Иванова
99
Радев обсъди с посланик Дун Сяодзюн сътрудничеството срещу COVID-19
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев обсъди с китайския посланик Дун Сяодзюн засилване на международното сътрудничество против коронавируса, съобщиха от Прессекретариата на Президентството.

Срещата се проведе днес на "Дондуков“ 2.

Президентът оцени високо действията на китайските институции за справяне с разпространението на COVID-19 и своевременното лечение на засегнатите в Китай.

По време на срещата бяха обсъдени и резултатите от посещението на българския държавен глава в Китайската народна република през юли м.г., по време на която президентите Румен Радев и Си Дзинпин приеха съвместна декларация за издигане на двустранните отношения до ниво на стратегическо партньорство.

Българският държавен глава и посланикът на КНР коментираха и напредъка на двустранното партньорство в различни области.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
2
 
0
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Радев за смях...: Още една п'ростотия от копи/пейста. Нещо по темата на статията да напишеш? Разбирам, нямаш опорна точка.
79
4
 
2
 
! Отговори
Радев за смях... преди 4 години
Нашият прецедент не бил червен, а само Румен...
78
8
 
7
 
! Отговори
Браво преди 4 години
Действията на Радев по борбата ни с вируса ми харесват. Това очаквам от нашия президнт - да ралоти по въпроса заедно с другата власт в държавата и да привлича междунарлоднна помощ. Имах идеята за эожбмяна на опит с Китай за потушаване на заразата, Радев ме изпревари и това много ми харесва!
77
6
 
6
 
! Отговори
231 преди 4 години
Как така Деса още не се е изказала за коронавируса? Какво стана с нея? Не може да бъде да си е взела поука
76
1
 
2
 
! Отговори
Mdaaa преди 4 години
До Нищо новоЛеда се топи ли топи, морското ниво се вдига ли вдига.... Пирея Пирея... ах ти дъно на Българско море.... Ванга е казала : Не търсете територии и земи, не търсете България на три морета - Бяло море само ще дойде при Българите :)
75
3
 
10
 
! Отговори
апо преди 4 години
Според мен другаря Радев е въюможната панацея както за корона така и за всички останали вируси !!!Достатъчно е само да се изправи пред тях и да им дръпне едно слово :)))Повярвате ми и видът и речите му са безпощадно убийствени , вирусите при всяко положение ще измрът ако не от скука , то със сигурност от смях .
74
5
 
0
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Мръсното Майче: Наистина си м'ръсно. Дума няма.Сърбия и Гърция се състезават за китайски инвестиции, с китайски пари Пирея може да стане най-голямото пристанище в Европа. Нещо да си чувал за това? Не ми се вярва. Само п'ростотии можеш да измислиш.
73
11
 
3
 
! Отговори
Пак тролене преди 4 години
Още преди да отворя бях сигурен, че всичкото гербаджийски *** се е изредил тук, за да напише по някоя п'ростотия. Заработихте ли си вече жълтите стотинки, момчета?
72
1
 
4
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 4 години
Е и ?
71
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази статия за най достойния президент докато не я махнат платените няма да спрат да плюят. Хора подкрепящи най глупавия и некадърен управляващ премиер на вас и господ не може да ви помогне.
70
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каква злоба има в очите на този човек. Вгледайте се.
69
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най големият ***. Усети се че е згафил с Шипка, и имитира дейност. А знае че е никой и нищо не зависи от него, и слава на БОГ за това. БОГ да пази и помага. Амин.
68
15
 
27
 
! Отговори
Радев-празнодумец преди 4 години
Радев е празнодумец храбър. Празни приказки, безмислени пожелания в комунистически стил другари дайте да дадем и след 4 години президенстване (празнодумстване) няма нищо полезно и смислено свършено от него за България. Вместо да вървим напред избрахме най-слаабият президент досега и се връщаме много назад към времената на бай-Тошо. Много жалко...
67
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До Радев-фигурантЩе видим на следяващите президентски избори дали е нужен на "два милиона българи". Успя да ги излъже веднъж, да видим на следващите дали е останал някой да у вярва.
66
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ko stava barched, remontirahte li konstituciata, ili oste palzite po pervazite na vulgar parlamenta?
65
15
 
24
 
! Отговори
Радев Салтото преди 4 години
Радев да се мята на лоста и завърти още едно коремно ...... там му е силата !
64
21
 
10
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Радев-фигурант, а любимия ти пожарникар,с розови калцуни,ли е.
63
14
 
20
 
! Отговори
ооооо шипка преди 4 години
другарю Президент, е нали - нас никой вирус не ще ни уплаши, нали правителството иска да забрани да празнуваме на шипка?
62
24
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този човек ще има не леката задача да спасява България от раз ру.ха, или това което е останало от нея! Да го подкрепим!!!
61
17
 
26
 
! Отговори
Радев-фигурант преди 4 години
Радев-зелените чорапи се оказа един дърдорко. Говори празни приказки и известни на всички истини като например че грипът е вреден, че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва и не върши. Кому е нужен такъв безличен президент ?