Радев обсъди с посланик Дун Сяодзюн сътрудничеството срещу COVID-19

На срещата е коментирано и двустранното партньорство
14 мар 2020 15:47, Анисия Иванова
99
Радев обсъди с посланик Дун Сяодзюн сътрудничеството срещу COVID-19
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев обсъди с китайския посланик Дун Сяодзюн засилване на международното сътрудничество против коронавируса, съобщиха от Прессекретариата на Президентството.

Срещата се проведе днес на "Дондуков“ 2.

Президентът оцени високо действията на китайските институции за справяне с разпространението на COVID-19 и своевременното лечение на засегнатите в Китай.

По време на срещата бяха обсъдени и резултатите от посещението на българския държавен глава в Китайската народна република през юли м.г., по време на която президентите Румен Радев и Си Дзинпин приеха съвместна декларация за издигане на двустранните отношения до ниво на стратегическо партньорство.

Българският държавен глава и посланикът на КНР коментираха и напредъка на двустранното партньорство в различни области.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
5
 
4
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Абе 42, при вас мигрантите ги посрещаше и угощаваше Въшния ви Министър. Вие участвахте в подготовката на войната в Сирия. Вие пращайте оръжия на "мигрантите". Ти за какво ни вземаш?
39
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен до Гого преди 4 години
Не са ми червени очите колкото на 85% от некадърната комунистиче банда ГЕРБ. Там комунистите са в изобилие и всички виждаме каква жалка картина е България. Некадърника една маска не може да си сложи ние очакваме да управлява държава е нестава Гого.
38
7
 
4
 
! Отговори
Алтернативен Щаб преди 4 години
Явно ПаникЩаба не стата.
37
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При Орешарски навремето имаше 50 000 мигранта, а сега нито един,Кое е по- доброто управление?
36
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То *** от Италия ги внасяйте вие червените от БСП и добре че беше Борисов да ви разкрие схемата.
35
4
 
18
 
! Отговори
До Анонимен 30 преди 4 години
Е то бива бива тъмни очила, но твоите са червено-черни. Тъй като спомена мигрантите, я кажи 'де са бе м_унчопоклоннико. Един такъв няма и пак плюеш.
34
25
 
3
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Най-после един смислен ход на Български управляващ. Да поиска помощ от източника. Да поиска детайлно описание на патологията. Ние знаем ли кое е Кови2019 и кое не? Силно ме съмнява. Да поиска детайлно препоръки за Тестването, Защитата, Карантината, Самоизолацията. Предпазнни средства.
33
25
 
7
 
! Отговори
Мария Илиева преди 4 години
С две изречения казва всичко. Естествено, че ще търси алтернатива от по опитните. Другите много говорят но нищо не правят. Не дай си Боже да станем като Италия. Ще си измрем половината с това здравеопазване което имаме. За лекарите маски няма , облекла, калцуни апарати за интубиране. Е какво тогава има. Аурата на Тиквата която ни пазела според врачката Алена.
32
6
 
23
 
! Отговори
Така де преди 4 години
Чуди се какво да предприеме за да заличи направените изцепки на 3 март на Шипка и пред паметника на Левски. Не кмета на Плевен, не Китайския Посланик, а и Папата да покани пак президента м_унчо ще си остане в очите на хората.
31
8
 
25
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
Този президент е срам за България, появил се с маска на среяата...
30
8
 
25
 
! Отговори
Гого преди 4 години
До Анонимен , коментар 30Липсата на емигранти от Турция е ЛИЧНА заслуга на Боко , но ти през червените си очи не можеш да го видиш и плямпаш глупости !
29
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** ква умна физиономия е направил *** бе :)))
28
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До армеецаОсвен това правителството обявяваше официално всеки ден, че няма коронавирус в Българияаве ти верно си *** като Радев армееца! Хората са ти казвали всеки ден, че не е имало ЗАРАЗЕНИ с вируса. Ти разлика правиш ли?Любимия ти шaпкap обяви, че няма вирус и всичко било манипулация. Днес тръгнал да се мазни на китайския посланик.
27
31
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев се опитва да прави нещо в рамките на своите правомощия, некадърника Борисов има власта но кани мигранти, внася отпадъците на Европа, всичко друго но не и за България. Какво очаквате от глупав човек, който на 19 февруари честити празник, на 3 март е в турция, и който е определен от Гърците като бай *** само глупави решения и некадърно управление вече 11 години. Вижте само как си сложи защитната маска на очите, е толкова глупав човек никога не е управлявал България през последните 1339 год.
26
3
 
11
 
! Отговори
Lilith преди 4 години
А ние какво предложихме на Китай? Попитахме ли ги дали можем да им помогнем с нещо в началото на тази лудост? Не, че щяха да приемат, азиатските възможности да се справят с кризи от всякакъв сорт и характер, както и тяхната дисциплина, са пословични, но ние с какви очи "обсъждаме възможности" сега?
25
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А зелените чорапи предпазват ли от вируси ?
24
7
 
29
 
! Отговори
. преди 4 години
Тоя па клoун все гледа да напомни за себе си
23
8
 
31
 
! Отговори
Избирател преди 4 години
Радев няма ли да даде почивка на читателите на този сайт поне в събота и неделя? Друг въпрос е за какъв се мисли, че да дава оценка на други държави как се справят. Ама с това голямо его и голяма празна глава как да се сети кога да млъкне.
22
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крaстaвите мaгарета през девет баира се подушват. Та и комунистите така.
21
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Герберастията е по-опасна от корона вируса.Тя убива бавно,но сигурно.Като гледам има вече доста заразени в този сайт.Останалите да се пазят.