Нинова пита: Къде са мерките в подкрепа на българските общини?

Поздравявам кметовете, които въведоха такива, пише соцлидерката
29 мар 2020 14:24,
291
Нинова пита: Къде са мерките в подкрепа на българските общини?
Снимка: БГНЕС

“Днес разговарях с кметове на БСП. Поздравявам ги за социалните и икономически мерки, които предприемат.Това, което предложихме на национално равнище и беше отхвърлено от управляващите, нашите кметове го прилагат на местно.“, стана ясно от изявление на  председателят на БСП Корнелия Нинова във Facebook.

Още по темата


„В някои общини за срока на извънредното положение се замразява плащането на такса смет. Замразява се плащането на наем на общински помещения от дребни търговци и малък и среден бизнес. Това е отговорна позиция на добри стопани. Но защо в решенията на правителството няма нито една мярка, насочена в помощ на общините? Много от тях поддържат и общински болници с оскъдни бюджети. Настояваме управляващите да обявят мерки в подкрепа на българските общини.” запита Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНищо не казва за... спестените пари... Къде на???в банката, пази ги от крадливите камунета
126
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ВирусътГлупаците за 30 години освен БКП , комунизъм и комунисти какво друго научиха ?научиха се да крадат и с ГЗ си както тая на снимката
125
2
 
27
 
! Отговори
смешна селянка преди 4 години
В някои общини за срока на извънредното положение се замразява плащането на такса смети колко лева е таксата *** селянко? Голяма икономия са направили.Ти кога ще върнеш откраднатите 70млн от Техноимпекс?
124
9
 
10
 
! Отговори
Вирусът преди 4 години
Глупаците за 30 години освен БКП , комунизъм и комунисти какво друго научиха ? Нищо. Какво ново направиха? Нищо. Те самите са едно нищо. IQ близо до нулата.
123
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В началото на годината Бай Бойко се хвалеше че са спестени не знам си колко милиарда. Днес когато са нужни Бай Борисов само павтаря че някой го бил похвалил. Нищо не казва за... спестените пари... Къде на???
122
0
 
19
 
! Отговори
Вирусът преди 4 години
заобикаля другарите. Понеже са с ниско IQ ги мислел за дървета :)
121
1
 
30
 
! Отговори
Калоян преди 4 години
Тази жена започва да ми става по-противна и от Баце. Не мога да си представя какво ли е да ти е в къщата нещо такова. Честно, много ме дразни. Дано следващия път не само обещае, ами наистина да си бие камшика.
120
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Вирусъте мутирал! Засяга хората с ниско IQ.мда, няма да има кой да гласува за Нинова
119
1
 
11
 
! Отговори
Пижо преди 4 години
До АТАКИСТНямам нищо против наредбите! Нещо повече - стриктно спазвам карантината. Имам против разделението на народа. Защото една част се гаври открито с всички - с наредби, със закони, с българи. И получават помощ от полицията, която ги оставя да шетат където искат! Никой не глобялва си гани! Ето срещу това се възмущавам.Вчера викам на едни си гани, дето се шляят на група, че има карантина. Те ми казват: "Дреме ми за карантината". тях няма кой да глоби! Защото няма какво да им вземат!
118
1
 
24
 
! Отговори
ист преди 4 години
Вирусът е мутирал. Диалектика.БКП мутира като БСП. Това мутирани е менте, защото продължават номерата на конгресите си. Съдът определи БКП като престъпна партия. БСП е наследница на престъпленията на БКП.
117
17
 
5
 
! Отговори
забарани преди 4 години
вместо глупавите забрани за парковете, трябва да се задължат хората да са с маска и да са на 2 метра. Та те на работа и в магазина могат да се заразят по лесно от парка.1) спрете вноса на магали от чужбина2) задължете с глоба 5000 лв хора без маски (маска може да се купи от интернет за 1-2 лв)
116
18
 
5
 
! Отговори
Вирусът преди 4 години
е мутирал! Засяга хората с ниско IQ. ГЕРБ са в паника !
115
14
 
7
 
! Отговори
Щази преди 4 години
Здравейте арестанти,хватката на Новия Световен Ред е задушаваща нали ? Инямаме полезен ход ,нали арестанти,стойте си у вас за да фалират държавите ви а когато храната свърши,щото тя ще свърши ще излезете да грабите и крадете,света го очаква глобална гражданска война от глад.
114
2
 
29
 
! Отговори
Въпросчо преди 4 години
А къде са даренията от БСП и лично от милионерките Нинова и Милиончева ???
113
3
 
26
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Другарете да се затворят в чинията на Бузлуджа. И карантина до купона им на лято. Сами да се изядат
112
2
 
26
 
! Отговори
Мисля, преди 4 години
...че *** е с маска, щото е заразно зло.
111
4
 
18
 
! Отговори
Кумунис преди 4 години
Язека мислим, че другаргата Нинова е многу арна. Че фане сички вироси и че ги тури у казанья. А летоска га идеме на джомбуша горека на връо, на Бузлоджата де, че ни напраи много убава чурбъ. Че ни нарани, да го е... Ама многу ни е добра другаргата. Не си я даваме, разбийш ли...
110
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова не струва ,но това не означава ,че Борисов е алтернатива,той е пътник ! Въпрос на време е ,след тази ситуация нищо няма де същото !
109
8
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
Пижоооуууу, има си наредби! Нямаш право да посещаваш паркове!Но парадоксалното е, че имаш право да влизаш в градски транспорт обаче, и на 50 сантиметра да стоите един от друг. Няма никаква логика и още повече, това е тъпoтия- да не можеш да се разкарваш в парка, а да се набуташ с хора през 50 см в автобуса един до друг и то в затворено пространство! Ако не искаш да спазваш наредбите- глоба, няма значение дали са парадоксални!Каквито ни наредбите такава и ни Държавата!
108
6
 
13
 
! Отговори
защо преди 4 години
Защо Корнелия е с маска? Мутраджийски каза, че маските трябва да носят само заразените. Значи тя е заразена.