Джамбазки: Да пазаруваме българско производство

България може да разполага с над 4 млрд. от еврофондове
Обновена: 2 апр 2020 23:12 | 2 апр 2020 22:44,
92

"ЕК вече разреши на правителството ни да използваме пари, които не са били използвани по различни еврофондове. ЕК вече е направила необходимото, за да ни позволи да използваме евросредства. В момента трябва да пазаруваме предимно българско производство, за да стимулираме българската икономика", каза за "Денят ON AIR" евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джабазки.
Още по темата

По думите му България може да разполага с над 4 млрд. от еврофондове.

"Тези пари ще се използват за възнагражденията на медиците и за т.нар. компенсации по 60/40. Най-важният въпрос в момента е да се запазят работните места. Изпратих с мои колеги писмо до председателя на ЕК, в което настояваме средствата, предвидени за Зелената сделка, да бъдат насочени към националните икономики", добави Джамбазки.

Той е предложил и пакет "Мобилност" да бъде изтрит.

"Възстановяване на икономиката на България ще мине през възстановяването на икономиката на Германия. Трябва да бъде запазен и отворен колкото се може по-бързо вътрешният свободен пазар. Изходът е следният - разделянето на болните и застрашените хора от здравите", коментира още евродепутатът в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той бе категоричен, че твърдението, че заболяването е просто грип, не е вярно.

"За да се преборим с него, трябва да се мине през няколко етапа. Първият - социална изолация, след това - разделяне на здравите от болните и застрашените, а третият етап е национално единство и национално самосъзнание", изтъкна Ангел Джамбазки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
6
 
11
 
! Отговори
Мхм преди 4 години
Като властта е във вас и щом толкова си се загрижил за българското, защо не натиснахте разните Лидл,Била и други вериги да продават повече бг стока,а ги оставихте да ни продават второкачествени немски боклyци.
45
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ти си за пример с Шотландско уиски пиян зад волана. Нещастни измислени патриоти, които продадохте и Българското гражданство.
44
1
 
22
 
! Отговори
Мъж преди 4 години
Този докога ще го давате за пример.Аз не искам да карам пил.
43
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя е просто един приказливец,който не спира да говори това,чкоето иска да чуе народа.Реално обаче няма нито една свършена работа.От студент директно с рамо от ВМРО се намърда съветник в Столична Община.Там не свърши нищо,само предложи да се забрани пиенето на бира в парковете.После пак с рамо от ВМРО се курдиса в Европарламента и там нищо не свърши,само пари взима.Нито е отгледал деца,нито се е трудил реално,но дава акъл на народа без грам срам!Шофира пиян,не е свършил никаква работа за родина!
42
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами бихте ли ни посъветвали г-н Джамбазки,точно кое българско производство да купуваме? Нещо така за пример да покажете?
41
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименТи първо се научи да пишеш правилно,тогава оплювай българските стоки!Има български производители,които произвеждат 100% натурални продукти,без консерванти,ГМО или оцветители!Някои дори работят директно в гората,където стадата им пасат естествена трева,мандрата и къщата им е до стадата,а не ги хранят като чужденците с фураж от химикали и отпадъци от петрол между фуража!
40
3
 
17
 
! Отговори
Испанеца преди 4 години
Спри са вече джембо народа те взима за *** не виждаш ли или пак си на 300.гр ракийка
39
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А така,приемай предизвикателството тогава-5 промила не с уиски,а с родна ракийка да правиш!
38
2
 
14
 
! Отговори
Кумка преди 4 години
Да ама ти пазаруваш в Евро. При заплата 7000 Евро това е възможно, при липса на бг заплата може.
37
16
 
6
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Едно разумно предложение на политик за последния месец.
36
0
 
9
 
! Отговори
ууу преди 4 години
До ХемусДжанките ми са слабост ... от половин век! И ще пазарувам евтиното и качественото!
35
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не приемам съвети от нискочели провинциални пръчки които карат пияни-залянии са се наредили на държавната софра!!!А българско да пазаруван?!?!НИКОГА !!!Сиререне с палма, месо блъскано с антибиотици, зеленчуци фрашкани с химикали....НИКОГА !!
34
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние пък нещем бугарско а сакаме Ромско. Кво ше каеш Жамбазина,. А
33
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И тоя пак изпълзя от дупката си.Ще пазарувам, каквото производство си искам и прецебя, че е качествено.Сигурно не оолзва в ежедбевния си живот нищо, което е произведено в България...но е пръв на лозунгите.Всичките патриоту са такива...лъжци и популисти и ченгета. Начело с най голямото ченге...македонеца от Русе...шкембелията.
32
1
 
11
 
! Отговори
Хемус преди 4 години
Български плодове и зеленчуци Ок,но семената са от холандски лоборатории!Лятото награбете дивата джанка
31
0
 
8
 
! Отговори
Сандо преди 4 години
фондовете заминаха ...
30
1
 
14
 
! Отговори
Доставка преди 4 години
Дрегера нещо изглежда изнервен. Да не му е свършила пиячката в дупката, дето се е заврял като същински комита? Ятаците да му носят ботилчета и бело, нали са големи отворковци.
29
1
 
14
 
! Отговори
Joker преди 4 години
Всякакви латерни се надпреварват да се облагодетелстват от тази непредвидена ситуация. Хора не значещи нищо, от които зависят само семействата им, ако въобще ги имат, дават ''експертни'' мнения. Много е удобно да си седиш на топло и да дава акъл. И да ти плащат за това.
28
2
 
12
 
! Отговори
Пияч преди 4 години
Наздраве бе !
27
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом Ердоган може да задължи магазите да продават задължително определен процент тяхна турска стока,защо да не може и българите да задължат да се продава и българска стока?