Борисов за мерките: Няма да се разхлабват, Радев да пита СЗО

Спорът ми с Радев бе решен от здравната организация, заяви премиерът
605
Борисов за мерките: Няма да се разхлабват, Радев да пита СЗО
Снимка: МС

Въведените мерки срещу разпространяването на коронавируса по време на извънредното положение у нас няма да се разхлабват, увери Бойко Борисов.

"Включително от Световната здравна организация са излезли с категорична позиция, че това не трябва да се прави към момента", каза премиера по повод критиката на президента Румен Радев.

Още по темата
Борисов посочи, че СЗО е решила спора, като официално е признала, че социалната изолация трябва да продължи.

"В рамките на днешния и утрешния ден, до парламентарния ден в понеделник, ние като партия ще имаме решение какво да гласуват по промените в Закона за енергетиката", увери премиерът по повод казуса с Теменужка Петкова, чиято оставка бе поискана от работодателски организации.

Радев за дългата изолация: Мизерията не е спасение от вируса!

Мотивът им е, че на бизнеса няма да бъдат възстановени над 45 млн. лева, след като "Газпром" възстанови парите на "Булгаргаз" заради поевтиняването на газа.

Има спор, в момента не мога да кажа кой е прав, заяви Борисов и допълни, че до дни ще коментира и този казус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


605
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
371
11
 
7
 
! Отговори
Ленин преди 4 години
Сега видяхте ли колко недееспособен е капитализмът...
370
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога народът ще вземе мерки да изгони всички вредни полити, банки, застрахователи и всякаква подобна *** от държавата си ?
369
16
 
29
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
БОРИСОВ ВИРУС МНОГО ПО-СМЪРТОНОСЕН ОТ КОРОНА ВИРУС ЗА БЪЛГАРИЯ!
368
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименТо пък една демокрация при ГЕРБ ,има ли разлика с БКПза съжаление има. Ако нямаше досега да ви бяха избили и щяхме да сме нормална държава.
367
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДОЙДЕ ИСТИНАТА ЗАСЕГА ЩЕ ГИ ЛЕКУВАМЕ С НАШИТЕ ПАРИ,с рублите, които изкраваш тук можеш само да си обършеш гз
366
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До: номер 400Всички които викате "Оставка", замислете се!Как ще получите тази оставка?Добре, Бойко (ако е така добър, щото и аз мисля че не става за премиер подаде оставка), какво следва???В създалата се ситуация, няма физическа възможност за нови избори.Или ако проведем (някакви) избори, пак Бойко (разбирай ГЕРБ) ще спечели!!!Това ли искаш???
365
13
 
12
 
! Отговори
Русофил преди 4 години
Форума не пишете за 1944г,сега се живее в друг век,не може да сравняваш миналото на войната с ъс сега.Въпроса е че ГЕРБ не функционира ,а лъже за развитието.Всички на улицата за нови депутати,както БСП подадоха оставка преди.Русия сега пак е виновна са лошото управление?Може ли някой от парламента да се разходи по Витошка бе охрана и шофьор.Барселона го охраняват колко човека мафиоза ЗАЩО?
364
29
 
38
 
! Отговори
Мръсното Майче преди 4 години
Презедента Радеффф толкова усилено и самоотвержено работи срещу преизбирането си със постоянните глупусти които ръси, със неадекватното си поведение, със тъ.пи.те си изказвания които само след ден или два се опровергават от световната практиа, със злобата и зависта които просто струят от него, със тежките си зависимости от БСП и Русия, че как да не му уважиш усилията и да гласуваш срещу него.И така ДОЛУ РАДЕФФФ - МУТАФЧИЙСКИ ПРЕЗИДЕНТ.
363
30
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
#Оставка Тиква + на всички калинки от ГРОБ - най-долните предатели в българската история (успяват да надминат предните - БКП2 > БКП1)
362
20
 
8
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 4 години
До Мая Манолова - Моля, не ни обиждайте с т.н. генералисимус Майтапчийски.
361
19
 
26
 
! Отговори
Чичето преди 4 години
Другарю борисоф, не е лошо и ти да питаш СЗО. А те казват че, за да не се травмира психически населението и да не се създава паника, новините за короната не трябва да са повече от 15-20 минути на ден. А ти и чичо Фестър не слизате от екраните по цял ден - да не говорим пък, че по БНР 20 часа в денонощие се плямпа само за тоя вирус!И президентът е прав - направете повече тестове, защото по брой тестове (на глава от населението) сме (пак според СЗО) на 177-мо място!
360
12
 
6
 
! Отговори
ТОДОР преди 4 години
в Тулуза днеска имаше протести https://youtube/watch?time_continue=11&v=T3A-WmQISXE&feature=emb_logo
359
9
 
26
 
! Отговори
Чочо преди 4 години
Германски учени съобщиха за пробив в борбата срещу коронавирус- напишете на GOOgle - след това натиснете линка на Нови данни за корона вирус: трайни увреждания при излекуваните? И моля спрете да се изживавате като суперпросветени всезнайковци и уважавайте хората , които се грижат за вашето здраве с рестриктивни мерки . Не е време за политика а за здрав разум !!!
358
25
 
24
 
! Отговори
Мая Манолова преди 4 години
До Чочо....Представете си хипотетично размяна на местата на Борисов и Радев .А сега сигурен съм не може да си представите как при денонощна работа погребалните агенции не могат да си свършат работата....Ми то това му е целта на Недоразумението от Дондуков 2 - да избие колкото може повече българи за да задоволи болните си вождиски амбиции. Никога повече за президент. ДОЛУ РАДЕВМУТАФЧИЙСКИ ПРЕЗИДЕНТ.
357
18
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То пък една демокрация при ГЕРБ ,има ли разлика с БКП , освен в името и диктатора?
356
18
 
8
 
! Отговори
До Щази преди 4 години
Не знам за масон, но СЗО се оглавява от крайно ляв марксист, бивш министър на Етиопия, от крайно лява партия с Марксистко-Ленинска идеология - TPLF Народно Освободителен Фронт, имат за символи герб с петолъчка и чук на червен фон, техен "враг" е "Италианският колониализъм". Който може, да си прави изводите... Все пак не сме 1917 когато революциите са се правели на коне със саби - днес има по-ефективни методи!
355
22
 
22
 
! Отговори
Мая Манолова преди 4 години
До АнонименПак ли ви се привижда т.нар. народен съд бе червен ***? пак ли искате да избиете 300000 българи като след септември? Ама сега ги няма руските ви господари да окупират страната ни и да ви сложат да управлявате. Вече никога няма да помиришете власт червени шо.пари. *** от глад извън властта.
354
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нашата партия ще вземе решение и ще гласува Вашите депутати имат ли собствено мнение,или нямат право на такова ,а г-н Борисов!
353
21
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Самозванец такъв ,кажи къде са парите и тестовете! На Президента не му задавали въпроси ,КОЙ УПРАВЛЯВА ,ТИ ! ТИ ЩЕ ОТГОВАРЯШ , ЦЯЛАТА ВЛАСТ Е В ТЕБ !НАРОДА ЩЕ СЪДЪТ !
352
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПроСоТоМоже би ти трябва да престанеш с копи пейста, и тогава на хората ще престане да им прави впечатление, че е копи пейст.Не съм видял от теб едно смислено мнение и един смислен разговор, тъй че докато се държиш като БОТ, ще е така. Не знам дали освен заучени фрази можеш и да мислиш, но ако можеш не е лошо да го покажеш.