Волен Сидеров: Опасно ли е да казваш каквото мислиш?

Лидерът на "Атака" напусна 3-то РУ
Обновена: 16 апр 2020 16:20 | 16 апр 2020 16:20, Нели Христова
183
Волен Сидеров: Опасно ли е да казваш каквото мислиш?
Снимка: БГНЕС

"Опасно ли е да коментираш, да казваш каквото мислиш?" Този въпрос зададе Волен Сидеров на излизане от ареста на 3-то РУ. Той бе задържан след като призова българите да отидат на църква за Великден за да покажат, че Бог е над ген. Мутафчийски. Лидерът на "Атака" определи повдигнатите обвинения като "доста несъстоятелни".

Още по темата

"Обръщам се към премиера, защото той разпределя средствата в държавата - да се направи ремонт тук, особено тоалетната, защото има спешна нужда. А нищо не се знае. Може и да им се наложи и на тях. Не са нужни много средства, а е хубаво да има нормална обстановка", коментира Сидеров пред събралите се журналисти.

По повод поисканата му гаранция от 100 000 лв. Сидеров на въпрос дали подобна гаранция не съответства само на убийство отговори: "Има едно убийство, свързано с този празник. След това обаче има Възкресение. Утре е Разпети петък, а в неделя е Възкресение Христово. Поканих българите действително да отпразнуват този празник като най-големия", каза политикът.

"Пак се връщаме на това. Коментар по телевизията. Аз казвам, че Бог е над Мутафчийски", обясни пред репортери Сидеров. Заяви, че е бил задържан без основание и през цялото време не получил никакъв документ. Връчили му го 10 минути преди да го пуснат.

"Опасно ли е да коментираш, да казваш каквото мислиш", попита репортерите Сидеров. И посочи, че по темата трябва да се замислят управниците. Поиска отговори от президента Румен Радев, премиера Бойко Борисов и председателката на парламента Цвета Караянчева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
4
 
15
 
! Отговори
aze преди 4 години
5 минути слава=100 000 лв. По курса за деня :-)))
25
7
 
12
 
! Отговори
ЕЛЕНА преди 4 години
До ШашиБОЖЕ КОЛКО *** ИМАЛО И ТО НАЧЕЛО С СИДЕРОВ В ГЪРЦИЯ ЦЪРКВИТЕ ЩЕ БЪДАТ ЗАТВОРЕНИ И В ДРУГИ СТРАННИ СЪЩО А ПРИ НАС ПРИКАНВАТ НАРОДА ДА СЕ РАЗБОЛЯВА В ЦЪРКВИТЕ ! УМНИЦИ
24
8
 
18
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Защо го пуснахте ве?!
23
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сидеров, явно мисленето ти е проблема, а не казването...и това не ти е за първи път !
22
11
 
12
 
! Отговори
Мунчо преди 4 години
Волен се прави на по-глупав отколкото е.Тея дето търчат с нож в ръка и викат Алах Акбар и те искат да покажат, че техния БОг е най-великият. Дали са опасни или не?Ходи се гръмни бе, Волене - *** Ямболски, жал ми е за брат ти, дето беше 100 пъти по-умен от теб.
21
6
 
8
 
! Отговори
Котки преди 4 години
Никой не ти пречи да си казваш мнението, няма нищо незаконно в това и всички го правят. Само че Волен не направи това, нали? Аз ако отида при някой бавнора3виващ и му кажа "Убий еди кой си" и той го тогава не мога вече да се защитя със "свобода на словото". (ползвам бавно развиващите за пример защото са съвсем малко по-умни от феновете на Волен)
20
7
 
14
 
! Отговори
Сатира преди 4 години
Опасно е когато го казваш и си лидер на политическа партия и член на Министерския съвет. Имаш привърженици и те биха те послушали! Въпроса какъвто и човека - "Ненормален"
19
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе и аз ако кажа какво мисля за него сигурно ще ме привика в съда. Та май най-малкото не е убедителен. Други негови приятели се изказваха какво мисля за майчиния си език и други неща. И той подскачаше и споменаваше Конституцията и призоваваше прокуратурата. Та вулгарното разбиране на свободата на словото и човешки права е нарушавайки правата на другите и заплаха за тяхното здраве.
18
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Опасно ли е да казваш каквото мислиш? Опасно ли е да правят в ареста с теб каквото искат?
17
4
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ВОЛЕН СТАНА ПЪРВИ ПРИЯТЕЛ С БОРИСОВ СЕГА ТРЯБВА ДА МУ ВЯРВАМЕ , ЧЕ НЕ Е!!!КАТО МЕ ИЗЛЪЖАТ ВЕДНЪЖ АЗ ГЛЕДАМ ДА НЕ СЕ ПОВТАРЯ!
16
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сидеров, опасно е да не мислиш, какво казваш !А ти точно това правиш - провокираш хората да не се подчиняват на единодушно приетите мерки, за които и твойте съпартиици са гласували.
15
15
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
Значи Сидеров агитира хората да ходят на Великден в църквите- и това е наказуемо, но в неделя като ядоха от една лъжичка на попа десетки граждани в "Ал. Невски", Сидеров ли ги събра в църквата тия и ги беше агитирал за да отидат там???Ей, Боооклуцииии, аз не вярвам в Господ , но дано има нещо там като съдба, че да ви затрие всичките!Не заслужавате да живеете, защото сте прооости злобни мършиии!
14
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЗАВИСИ КОЙ ГО КАЗВА. МУТРЕВ МОЖЕ ДА СИ ПАРЛЬОТИ СЕКВИ .Г.УПОСТИ БЕЗНАКАЗАНО,ЩОТ ТОЙ ДЪРЖИ СЕКИРАТА.
13
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отдавна трябваше да си в панделата, само че за НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!М И Ш К А!
12
22
 
12
 
! Отговори
вирус преди 4 години
Браво на Волен
11
10
 
21
 
! Отговори
Михаил преди 4 години
Не е опасно.Аз мисля,че Сидеров е xoмосексуалиcт,наркоман и крадец.
10
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сидеров духов може да се подчинява на Бог, но физически ще се съобразява с мерките на Мутафчийски.
9
6
 
22
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
Тоя пак си същото плямпа, явно има още 50 000лв. излишни
8
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Волен Сидеров: Опасно ли е да казваш каквото мислиш?"А добро утро, Болене! Я пробвай да кажеш, че средната възраст на починалите от "епидемията" е 65.4 години, а средната възраст на починалите по принцип е 69.8 години? Къде е разликата? Чакаме да се вдигне още. А да кажеш, че няма статистическо различима разлика в смъртността тази и миналата година за цял ЕС, въпреки че сме в "пандемия"?Не, не може да казваш. Пък и да казваш - кой ли те чува...
7
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Свободата над словото е над всичко. Всеки трябва да има право да казва каквото иска, стига да не призовава към насилие. На този принцип са градени всички велики демокрации. Иначе вървим към прокурорска държава и диктатура, насело с Гешев и Тиквата.