Александър Йорданов: Да благодарим на ген. Мутафчийски

Евродепутатът смята, че към него и НОЩ имало злоба
Обновена: 2 май 2020 17:25 | 2 май 2020 17:22, Александър Попов
386
Александър Йорданов: Да благодарим на ген. Мутафчийски
Снимка: БГНЕС

Евродепутатът Александър Йорданов защити генерал Мутафчийски и Националния оперативен щаб, които отмениха брифингите на живо. Според него това е достойна постъпка в отговор на омразата. Той изрази мнението си в личния си профил във Facebook.

"Редовните брифинги на Националния оперативен щаб с участието на ген. Мутафчийски и отговорните му колеги се отменят. Вместо това в същия час - 08.00 ч. ще има редовно съобщение за пресата.

Още по темата
Това е достойна постъпка, отговор на езика на омразата и злобата, защото все някога трябваше да се каже баста на просташките издевателства на които хората от Щаба бяха подлагани всеки ден. То не бяха подигравки - включително и за униформата на генерала, мръснишки подмятания, провокиране с лъжливи "мнения на зрители" и внушаване на постоянно недоверие към работата на тези достойни мъже.

Търпеливо, с невероятен стоицизъм, лекарите и учените от НОЩ многократно обясняваха, обясняваха, обясняваха. Срещу тях валяха все по-тъпи и тъпи въпроси. Губеха им времето, обиждаха ги, иронизираха ги. Сега вече всичко е ясно. Който е разбрал е разбрал. Не би трябвало у нас да има дори един човек, който да не е наясно с опасността от новия коронавирус, за чието лечение няма открито лекарство и ваксина.

НОЩ се отнасяше с най-голямо уважение към българските граждани. Срещу неговото демократично, честно и открито поведение, се противопостави отряд от тарикати, търсещи да извлекат и от тази трагедия, през която преминава човечеството, политически дивиденти. Превърнаха проблема за живота и смъртта в предизборна кампания. Ореваха орталъка с безмисленото си лигавене. Сега вече си я имат цялата мангърия. Тяхна е.

Спасението на давещите се е вече в ръцете на самите даващи се. Отблъснаха протегнатата за спасение ръка, клеветяха и лъжеха, пишеха срещу редовните брифинги, те ги дразнеха. Ето - няма ги!

Благодаря на ген. Мутафчийски и колегите му от НОЩ за изключително отговорното поведение, което имаха през тези близо два месеца. Сега те ще продължат по-спокойно своята работа. Информацията, която имат и ежедневно анализират, отново ще достига до нас. Празноглавото дрънкане на псевдожурналисти и политически ментарджии - леви, популисти и псевдодесни, които днес са заедно в опозиция, ще продължи. БСП, Радев, Манолова, "Демократична България", Славчо Трифонов - този сбириток е опозицията днес. Това е политическата пандемия, която се готви да избухне на следващите парламентарни избори. В случая цитирам казаното от журналиста Георги Любенов в днешното издание на "Денят с Георги Любенов" по БНТ1.

Докато продължават да умират хора от Covid - 19, докато в Европа пандемията е факт, призовавам българските граждани да не подценяват опасността. Тя не е измислица, не е лъжа. Тя отнема живот. Отвратително е от човешкото страдание да се извличат политически дивиденти.

Ако носейки маска можете да спасите човек - направете го! Ако можете да помогнете на лекарите - сторето го! Не бъдете като Румен Радев или Мая Манолова. Помнете, че Слави Трифонов не е журналист, а медиен манипулатор. Не забравяйте, че срещу НОЩ и правителството пишат и говорят от партията - наследник на престъпната организация БКП, пишат и говорят бивши агенти на ДС, някои от тях маскирани като "десни демократи", пишат и говорят журналисти - също бивши агенти на ДС или работещи в медии, чиито собственици са бивши агенти на ДС. Срещу отговорното поведение на НОЩ бе и "петата колона" - говорителите на Москва у нас, дезинфоматорите, мразещите нашия Европейски съюз, поклонниците на агресорите от Москва.

Нека да благодарим за досегашната отлична работа на проф. Мутафчийски, проф. Кантарджиев, доц. Кунчев, д-р Пенчев и останалите членове на Националния щаб. Те доказаха, че са почтени и достойни граждани. Истински демократи, истински човеци и професионалисти. Пожелавам им да бъдат здрави и да се пазят от зли думи, от лоши очи. Приятен и здрав ден!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


386
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
301
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
До БРАВО НА САШО!,прав си,но ще бъде най-големия политически хамелеон,продал се на герб-комунисти.
300
0
 
6
 
! Отговори
1 преди 3 години
До българин,кой не го помни,този то....л....уп.
299
0
 
11
 
! Отговори
българин преди 3 години
Правилно си преценил гн на "лафа". " Днес е хубав ден за Българската демокрация"!-:) Помним го бо к л у к дърт! Партийката ви бивша ,беше на мракобеси и хора дошли всеки с различен интерес! Филип Димитров еврейчето.Когато беше мин председател.Слизайки от властта година по късно каза;Събрахме се уц с една идея. А се оказа Че всеки е имал лична цел! А на др Борисов Няма да простим! Че ае опита да съживи умрял кон като СДС! Не те понасям лично аз внука на екзекутора на Ястребинчетата!ПОМНИМ!
298
11
 
2
 
! Отговори
Победител преди 3 години
Триковете на червените *** в атака.Атакуват Йорданов.А въпроса е в отношението на Червените кхмери към Националният щаб.Дебилска история.Той проф.Христов си ги определи.80% ***.
297
2
 
14
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 3 години
Поредният "зависим" "търтей" ще ми говори за..........
296
2
 
10
 
! Отговори
АнатемаНаСашоНереза преди 3 години
Помня времето,когато този тъмен балкански Субект "гладува",но не отслабна.След"гладуването" се накачули на председателското място в парламента по силата на същата Конституция,срещу която "гладува".Търсете в Гугъл и четете"Третия светилник"на емигранта Божидар Чеков,забранена да се издава през 2002г.,за да се посмеете на Барба Йорданьос.
295
3
 
15
 
! Отговори
сегмент преди 3 години
Ако, някога не дай си Боже, ми се случи да попадна някъде, където е Ал. Йорданов, веднага ще си сложа маска, ръкавици и всякакво защитно облекло. Този човек е токсичен, противен, носи заразата на предателството... Взе си голямата европейска заплата, да си трае там в собствената *** с парите в ръка. Никой, най-малкото Мутафчийски, има нужда от него.
294
3
 
13
 
! Отговори
. преди 3 години
добре че, този дебел вирус е далеч от България. този политически труп разнася смрадтта си другаде. тука идва само да оближе за...ницата на ментора си и пак отива на гурбет.
293
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ал. Йорданов е един от най-големите престъпници спрямо България от последните 100 години
292
3
 
21
 
! Отговори
рибовъд преди 3 години
Има едни риби на които им викат прилепало - залепят се за тялото на някоя голяма, силна, могъща риба и си преживяват отлично като ***. Точно такова прилепало е този А. Йорданов. Жалък човек, за пари е готов да си плюе в лицето. Даже ме е гнус да пиша за него. Кокошкар! Никой не ти иска нито меда, нито жилото, бе Йорданов!
291
24
 
2
 
! Отговори
БРАВО НА САШО! преди 3 години
При Новия световен ред, не Бойко, а Сашо Йорданов ще бъде една от водещите политически личности, защото заради позицията му спрямо враговете на Свободния свят, той завладя сърцата на всички честни българи.
290
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоз защо все още не е в затвора? Има да обяснява за едни далавери га беше пос Раник в Полша, та чак беше предизвикал разправия с полското министерство на външните работи...Типичен пример за Алековия герой от "Пази боже сляпо да прогледне"...
289
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Тоя да си отива в дупката от която някой го изкара отново. Защо не ми е ясно."Когато системата е на зор, веднага изкарват политическите трупове, за да ръсят мозък.
288
1
 
15
 
! Отговори
nina преди 3 години
Пак се ПРИШИ към Човек с авторитет! Това, господине, няма да накара хората да се отнасят към теб /умишлено на ТИ/ по друг начин, освен с ПРЕЗРЕНИЕ и отвращение.Престани да се присламчваш към хора, доказали се в живота, хора уважавани, хора с авторитет - те НЯМА да ти помогнат, но ти, с присъствието си около тях можеш да им навредиш!
287
21
 
9
 
! Отговори
Влади преди 3 години
Добре, че е тоя вирус, че ясно да се видят читавите хора в България !От една страна дисциплиниранитв хора, от друга агнеядците- *** . От една страна хората, умни и почтени, от друга - *** , мрънкала, русо.лизци, абе мръс.ната пяна. И точно защото са пяна ,опитват се с гнусотията си да покрият чистото. 3-*** трола тук вдигат врява за 30. Пусти рубли...
286
6
 
26
 
! Отговори
Веселяка преди 3 години
Я, плазмодия бил жив! Фурнаджийската лопата ще ни учи на обноски.
285
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека този сбириток се пържи в собствен сос.Сега лаят срещу мерките, но утре ако недай боже пламне и у нас, ще лаят още по-силно че правителството не направило достатъчно.Това са те, неизбежно е. Няма гуйно което да не мирише.
284
2
 
7
 
! Отговори
Чета и си мисля преди 3 години
До Киро Сметалото.Не прави обобщения за интелекта на народа на база на своя, който очевидно не е на ниво! Май в първи клас, че и после, не си използвал по предназначение псевдонима си!
283
4
 
19
 
! Отговори
данчо преди 3 години
Тоя кво иска да няма опозиция,Член 1 да има само една партия герб. да се гледат само герберски тв. да се четат само герберски сайтове.? туй ли е демократа сашко?
282
3
 
12
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Тва горе на Александър Йорданов все едно аз съм го писал,но в по културен вид:):):):):)