Красимир Янков посочи грешки в БСП, призова за промяна

Ръководството се откъсна от активните членове, посочи депутатът
21 май 2020 22:41, Красимир Ангелов
38

Кризата с коронавируса отложи избора на нов лидер на БСП. Ръководството на партията реши да прекрати временно отчетно-изборната кампания, което отложи и самия избор и удължи мандата на Корнелия Нинова.

Депутатът от БСП Красимир Янков заяви пред "Денят ON AIR", че новият лидер ще бъде избран след около 2 месеца, независимо дали депутатите са във ваканция или не.

"За политиците няма отпуска, в левицата процесите са назрели и процедурата ще трябва да се активизира бързо. Няма пречка да бъде юли или август", посочи депутатът пред Bulgaria ON AIR.

Социологическите проучвания сочат, че рейтингът на БСП е спаднал до 12%. Според Янков това се дължи на редица допуснати грешки, а стилът и методът на работа в партията трябва да бъде променен.

"Препоръчвам на сегашното ръководство да не приема различното мнение като враждебно. Последните няколко месеца ръководството на БСП се откъсна от активните членове на партията. Сега поема отговорността за поведение в една форсмажорна ситуация", подчерта той.

Красимир Янков смята, че лявото пространство трябва да се обедини, за да възвърне силата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който пръв изгони пенсионерите от власт извършили разграбването на държавния капитал през прехода, той ще спечели.Младите във властта са шанс за всичкинт.е. едно правителство съставено от образовани и родени след 1980г .хора.
15
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП имат големия шанс да направят смяна на поколението в елита си, което е печеливш и навременен ход.БСП са в по-изгодно позиция от ГЕРБ, защото има сблъсък в редиците им, а ГЕРБ със централизираната си вертикалната структура след ББ нямат алтернатива.
14
3
 
5
 
! Отговори
ГЕРБ-БКП преди 3 години
До Червените милионери А Б.Борисов -г-н Лъжа ,осъден за лъжи от Български съд ? А ОПГ ГЕРБ заграбила десетки милиарди,докарала България до Световен шампион по смърност в света ,изтеглил 36 милиарда заеми и потънали вдън земи на Пеевски ,подарил ТЕЦ Варна на Доган за 5 000 хиляди лева ?
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 8 СЪРП и ГЕРБ ,също не се покаяха за комунистическото си минало ,нали ?
12
2
 
6
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 3 години
Най-смешното е, че в тая партия 90% от "елита" са червени милионери, но те се придържат към цоциалистическия принцип - всичко чуждо е общо, всичко мое е само мое. Така след 10 години извън властта, без да могат да краднат, комунистите са напът да се самоизядат и да се разпаднат, защото никой няма да отдели от собствените си милиони за общото им благо. Това, разбира се е прекрасно, но не трябва да се забравя, че чичо Тиквичка произхожда от абсолютно същото котило, което трябваше да е лустрирано.
11
3
 
3
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 3 години
Какво беше това Бсп, че нещо не си спомням ?
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато започнеш нещо с лъжа не се получава колкото и да се стараеш.Вече 30 години се стараят ама не става и не става.Много лъгаха, не се покаяха за греховете си и няма да им се получи.Точно по същия начин и Путин лъже та се къса за историята на СССР и няма да им се получи.Първо покаяние, после разпускане. Трябваше *** безчинствали по лагерите да си получат наказанията, а ти ги изпратиха с венци и цветя.
9
3
 
1
 
! Отговори
Вейхайвей преди 3 години
До Червените милионериСам си знае колко пъти се обръща и преобръща. Прави салто след салто. Прости ми Боже!
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разпускай!От цяла източна Европа само те се промушиха между капките - да излъжат че не са комунисти.Само те си гориха архивите и си пробутваха ДС ченгетата на отговорни длъжности и днес. Ако речеш да ги лустрираш един човек читав яма да остане.Искаха ли оставката на Захариева? Искаха я.Тия не са хора.
7
2
 
8
 
! Отговори
Червените милионери преди 3 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още 90та година почнаха с лъжа като се преименуваха, а са си комунисти и в червата. Ръководството им е от тия с куфарчетата, не си спомнят, вече че ръцете им са кървави и ако им припомниш реват та се късат.Майко мила.
5
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже, каква промяна от този?Тоя е левия т-к на Гергав и всички олигарси там?Много им пречи Нинова.
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаха този трябва да стане шеф на БСП. Хитра физиономия на селския тарикат дето нещо иска да те измами, просто си му е вродено. Успех ти желаем.
3
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цялата им партия е една голяма грешка
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя горкия много му се иска да оглави партията ама все не успява да го направи!
1
4
 
11
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Само "гений" може да посочи крива линия в спирала. Така и грешки в изначално и изцяло грешната комунистическа партия БКП - БСП...