Манолова се заяви, отива на парламентарни избори срещу Борисов

Имаме план, алтернатива има, заяви бившият омбудсман
Обновена: 23 май 2020 14:11 | 23 май 2020 13:57, Ния Христова
551

 

 

"Днес обявявам нашата икономическа пътна карта за бързо възстановяване на работните места и икономическо съживяване на България в следващите 19 месеца. С тази пътна карта ще се явим на парламентарните избори. Имаме план. Борисов не е единствен, алтернатива има."
 
Това заяви председателят на Гражданската платформа "Изправи се.БГ" Мая Манолова по време на протест пред Министерския съвет, който се проведе съвместно с майките на деца с увреждания от "Системата ни убива", предаде Bulgaria ON AIR.
Още по темата
 
"Борисов няма план, но ние имаме. Това е нашият план как държавата ще застане до гражданите, а не срещу тях. Държавата ще бъде омбудсман, а не мащеха за обикновените хора. Алтернатива има. Когато се изправим, всички сме алтернативата", каза Манолова. 
 
Протестът започна в 11 часа пред Министерския съвет, а по-късно се премести пред парламента.
 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


551
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
451
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
по телевизията показват веждитотова е единствения патриот от цялата гербаво-комунистимеска по.мия която залива страната ни
450
5
 
6
 
! Отговори
мдаа преди 3 години
Мая костинбродска срещу Бойко
449
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
днес е 24 майвижте си премиера банкянския комунист как го срича българския и оная очилата крава външната министърка дето ужким учена а като чете написаното срича и на доста народ му промени имената- смело и напред безроднии
448
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 470Нали отпуснаха и усвоиха при Тройната пари за осветлението на тунел Топли дол на магистрала Хемус? Една крушка не бяха сменили! Всичко откраднаха. Мая къде беше?Изгнилото осветление падна и уби жена! Крадците начело с президента ревнаха ББ бил виновен! Инженери са ми казвали, че тунела е объркан още при проектирането. Тогава са бързали да направят магистрала на Тошо до родния Правец. Постоянно имаше течове. Минавал ли си сега през тунела? Сега е слънце.
447
2
 
7
 
! Отговори
? преди 3 години
Как със Бойко ще се бориш Мая мила како -Господ да ти е на помощ ,дупе датий яко!
446
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не споменавайте хайтов гербави комунисти не сте неговите хора
445
5
 
10
 
! Отговори
Анабел преди 3 години
Хахахахаха ще умра от смях. Пътна карта имала... хахахахахВеликият Хайтов написа - едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш. Другарката Мая е на етапа "много искам" и до там...
444
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 470Кое не е факт от написаното? Кое е манипулация? А, върза ли й се на лъжата с микробуси с двойни дъна и "фалшиви"бюлетини за чужбина, дето един ден преди изборите си седят кротко в печатницата? Сигурно щяха със самолет да ги разпръскват над Зап.Европа? И сега минавам под виадукт на магистралата. Виждам разликата. Какви бяха колоните му преди година и какви са сега. Този виадукт бе пред падане! И не само той! 30-40 г.само крадене. Сега има и бетон, и асфалт. Защо да го сменям?
443
6
 
12
 
! Отговори
Snorky преди 3 години
Безработното Майче явно не е разбрало, че изборите са чак догодина.
442
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя Галевата е ясна. Само не ми е ясно що дирят там реформаторския блок. Да отидеш да подкрепяш организаторката на костинбродския комплот???!? Ама "десни демократи" а!
441
4
 
5
 
! Отговори
500 години преди 3 години
Трябва да си внесем поробители да ни управляват!От нашите нищо не става!
440
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ей комунисти гербави от една мая се нас.те брежалки мошеници
439
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** ня банкянското комунистче много се уплашиха от майчето явно доста са омазани и се страхуват ако на народа му светне и той да си поиска апартамени с асаснсьорчета или половин декар тераси или пък нещо в барселонавсички са кат сашка матросов на барикадатаей днеска е почевен дан бре дайте им малко почивка
438
8
 
5
 
! Отговори
1950 преди 3 години
ДО ПИШЕЩИТЕ ИЗВРАТЕНИ НЕБИВАЛИЦИ СРЕЩУ УМЕЛОТО УПРАВЛЕНИЕ НА МИЛАТА НИ РОДИНА!!! ВАШИТЕ *** - РАДЕВ ГРИПЕНА, МАЯ ГАЛЕВА ,КОСТЯ КОПЕЙКИН ИТН.....ОТЯВЛЕНИ ХРАНТУТНИЦИ И ТУНЕЯДЦИ ЩЕ ВИДЯТ ВЛАСТ -НА КУКУВ ДЕН!!!!!!!!!!
437
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БРАЧНАТА ДВОЙКА Б.Б. И ДОГАН И ШАФЕРКАТА ИМ ДЕБЕЛЯНОВ ТРЯБВА ДА СПРАТ ДА СЕ ОЛИВАТ С ЛАКОМИЯТА СИ ЩОТО ВЕЧЕ НЕ ОСТАНА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ И ЧИТАВИ БЪЛГАРИ.....ВСЕКИ Е ГОТОВ ЗА ДА НЕ УМРЕ ОТ ГЛАД ДА СЕ ПРОДАДЕ ЗА МИЗЕРНИ СТОТИНКИ....
436
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гласувайте за ГЕРБ,ОП или БСП,ДПС,това са европейските партии!Няма да се учудя ако Цвък вземе част от хората и електората на ГЕРБ,защото го махнаха от ГЕРБ и пак ще се насадите на същите пачи яйца,ако гласувате за някой друг,без да знаете кой стои зад него и каква е целта.
435
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 466НЯМА СЕКТОР В КОЙТО ГЕРБ ДА НЕ СЕ Е ПРОВАЛИЛ САМО ВИЕ ПАРТИЙЦИТЕ ЖИВЕЕТЕ КАТО ЕВРОПЕЙЦИ А 80 % ОТ НАРОДА ЕДВА МЪРДА...НЕ СМЕ ЛИ НА ВСИЧКИ СРАМНИ МЕСТА В Е.С. НАЙ-НИСКИ ПЕНСИИ ,НАЙ-МИЗЕРНИ ЗАПЛАТИ НАЙ-НИСКА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЖИВОТ И ОЩЕ И ОЩЕ....ИМА ЕДИН КОЕФИЦИЕНТ НА ДЖИНИ КОЙТО ОПРЕДЕЛЯ БЕДНОСТ И НЕРАВЕНСТВО НА ДОХОДИТЕ И ТАМ СМЕ НАЧЕЛО ,А ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЧЕ КОГАТО ГЕРБ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ БЯХМЕ НА 69 МЯСТО А СЕГА СМЕ НА 111 .САМО ПО КОРУПЦИЯ И ЛАКОМИЯ НА ВЛАСТТА СМЕ НА ВОДЕЩИ ПОЗИЦИ
434
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 468 НЯМА ДА ТИ СЕ ВЪРЖА НА МАНИПУЛАЦИЯТА ,ОСВЕН *** ТУК ИМА И ГРАМОТНИ И НЕЗАВИСИМИ БЪЛГАРИ ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС БЕЗРОДНИЦИТЕ НАЛИ НЕ МИСЛИШ ЧЕ ЩЕ ТИ СЕ ВЪРЖА ЧЕ МАЯ Е ПО-ГОЛЯМА КРАДЛА ОТ ДРУГАРЯТ И ОТ БЛИЗКОТО МИНАЛО И СЪПАРТИЕЦ ОТ БКП Б.Б. ЗА МЕН ПО-НАГЛИ И ПО-ЛАКОМИ И ОТ БОЙКО И ДОГАН НЯМА ! ТОВА Е ! ВЪРВИ В РОМСКИТЕ КВАРТАЛИ ТАМ ЗА 5 ЛЕВА ОТ СЪЩИТЕ ПАРИ ДЕТО РАЗДАВА ТВОЯ ВОЖД ОТ КОИТО РАЗДАВА И НА ВАС ЩЕ ВИ ПОВЯРВАТ !
433
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заявявам се против сестра Галева майчето и против всички безмозъчни *** в тая държава
432
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 456Ами тя фалшифицира избори, ако не помниш? Беше лицето на управние, което за година и половина нарупа 15 милиарда дълг! Направи изборен закон, който самата тя наплю след като загуби изборите за кмет! "Асфалта не се яде"! Кой го тръбеше? Как ще оправи иконимиката за 18 месеца? Китай и Южна Корея с по-голяма корупция вдигнаха икономиката си и стандарта на живот с "асфалт". Градиха инфраструктура! Не със социални помощи и раздуване на щатове, та всички да се водят на работа!