Манолова се заяви, отива на парламентарни избори срещу Борисов

Имаме план, алтернатива има, заяви бившият омбудсман
Обновена: 23 май 2020 14:11 | 23 май 2020 13:57, Ния Христова
551

 

 

"Днес обявявам нашата икономическа пътна карта за бързо възстановяване на работните места и икономическо съживяване на България в следващите 19 месеца. С тази пътна карта ще се явим на парламентарните избори. Имаме план. Борисов не е единствен, алтернатива има."
 
Това заяви председателят на Гражданската платформа "Изправи се.БГ" Мая Манолова по време на протест пред Министерския съвет, който се проведе съвместно с майките на деца с увреждания от "Системата ни убива", предаде Bulgaria ON AIR.
Още по темата
 
"Борисов няма план, но ние имаме. Това е нашият план как държавата ще застане до гражданите, а не срещу тях. Държавата ще бъде омбудсман, а не мащеха за обикновените хора. Алтернатива има. Когато се изправим, всички сме алтернативата", каза Манолова. 
 
Протестът започна в 11 часа пред Министерския съвет, а по-късно се премести пред парламента.
 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


551
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
411
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки е много загрижен за обикновените граждани преди изборите, след това започва да се грижи само за себе си. Мая Манолова не е никакво изключение от това правило. Не гласувайте за тази коза.
410
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Манолова се опитва да стане поредната патерица на Боко, да измъкне гласове от опозицията и най-вече от БСП, и, ако успее, да се намърда в НС!Елементарно! А беше от хората, които уважавах!
409
3
 
18
 
! Отговори
до U2 преди 3 години
Като каза Бузлуджа, тази година ще има бой там - Мая, АБВ, БСП, Станислъв и т.н., ако всяка партия дава по двойка кебапчета с мезе и ще прехранят възрастните си избиратели
408
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мая НИЕ НЕ ТЕ ИСКАМЕ!
407
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като гледам снимката и смях ме хваща. Протеста е седящ понеже протестиращите са на преклонна възраст и не могат да стоят прави 2 часа. Столовете са на 2 метра разстояние уж за да се спазват мерките за социална дистанция а в всъщност за да изглеждат повече протестиращите. И въпреки това половината от столовете са празни. Абе тъжна работа.
406
2
 
28
 
! Отговори
U2 преди 3 години
Тия от снимките не бяха ли миналото лято и на Бузлуджа???
405
18
 
4
 
! Отговори
Това е само начало преди 3 години
До cvbv: И повече ще станат. Въпрос на време.
404
4
 
26
 
! Отговори
cvbv преди 3 години
От 20 града събрали 100 човека. Бреей, те много, бе! :)))
403
19
 
3
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
До "Подмиваме се": Само п'ростотии, за друго не ви стига пипето.А до "Гражданин": Щом си съгласен да се к'раде, гласувай за ГЕРБ - няма да сбъркаш. Нови не ти трябват.До "Хан Крум": Още като ти прочетох ника ми беше ясно че и ти си се включил в п'ростотиите. Колко ти се събраха за днес?
402
2
 
32
 
! Отговори
Мустафа преди 3 години
В България поне имате някаква опозиция.Ако някой седне така в центъра на Истанбул да кряка срещу Султана,ще му е за последно.
401
3
 
24
 
! Отговори
Подмиваме се преди 3 години
Спорим с моите синьо-льоляви приятели за кого да гласуваме - за БСП, за АБВ, за Мая или за Слави. Много ще ни улеснят, ако се обединят предизборно, че дупките ни са само 3 и няма как да угодим на всички!Засега никакви критики към никой от гореспоменатите, защото да не се окаже накрая, ни е официален коалиционен партньор. Уж неофициално, но на Мая вече й теглихме един език предизборно. Мирише на руски партенки, но се свиква!
400
25
 
5
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Аз съм за Бокича,доста крадна ,обществени поръчки магистрали-доста години и доста хора напълниха гушите-белким им писне и направят нещо за народа,хайде няма нужда нови да идват те първа да крадът
399
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Друго си е кадър *** Московския институт по историчско-политичеса демагогия да основе българска партия и да се изтапани с мегафон на жълтите павета, пред жълти медии, да хвърля жълто през устата и през ауспутха и да циври как й дръпнали кокала, който и обещали когато се качвала на влака за Москва. Няма насита това чудо- един мъж не й стига,една партия не й стига,омбудсмански пост не й стига,политическо и изборно фиаско не й стига. Както казва народа: "Бит и бебан насита нямат!"
398
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако евентуално гласувам за леви партии,мога да гласувам за БСП,АБВ,но за Мая никога.
397
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
РАЗБРАЛИ СА СЕ С БОКО-КАКА МАЯ СТАВА МЕНИСТЕР ПРЕЦЕДАТЕЛ И СЕ ПРАВИ,ЧЕ РАЗВИВА ДЕЙНОСТ,А ДЕДО БОРЕ СТАВА ПРЕЦЕДЕНТИН,ЗАЩОТО МУ ПИСНА ДА СЕ ЗАНИМАВА С ОЛИ..ФРЕНИ.
396
5
 
45
 
! Отговори
Мръсното Майче преди 3 години
Майче - хората вече те разбраха колко сребърника чиниш. Ако за кмет на софия те известно количество хора те подкрепиха / между другото още не си дала обещания отчет от къде взе парите за предизборната си кампания/ то на следващата кампания ще си останеш със празните столове от снимката. Разбрахме те каква си фурнаджийска лопата и как се продаваш за жълти стотинки на Цв. Василев, Божков, Галевите и на всеки който те пожелае. Наистина си "рядко щастие" за нас. Нинова така хубаво те прецака - кокош
395
5
 
42
 
! Отговори
Хан Крум преди 3 години
Мая Галева отново показа неблагодарната си, зла и га..дна натура. Отново оплю човека помогнал и да отиде в Германия да си лекува рака - и на практика и спаси животеца - , да стане омбудсман и още колко други услуги.Но браво на Галева - успя да събере наистина "масов" митинг от около 100 изкукуригали червени пенсии, редовните *** на Копейкин, черните гарги от т.нар. майки/между другото кой им гледа децата докато протестират професионално?/ Браво Галева, ашколсун, машалла значи за агитката.
394
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бе то избори идат - ще се броят столове
393
5
 
35
 
! Отговори
Пешо Чука преди 3 години
Много празни столове , бе....ха,ха,ха,хаааааНЕМАШЕ ЛИ ПОВЕЧЕ ЖЕЛАЕШИ...??!
392
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наистина Божков и подобни сега доволно потриват ръце. Сега никой не се занимава с тях, това е повече от доволно и предоволно. Кака Мая знае къде й е интереса и знае кого да нахъса - ето такива баби които дори не могат да стоят прави ами трябва да седнат на столове. Такива са те , българските протестъри. Протестното движение нещо май е в упадък. Да си умреш от смях.