БСП избира нов председател на 26-и септември

Предизборната кампания стартира на 27 август
6 юни 2020 11:56, Петя Славова
19
 БСП избира нов председател на 26-и септември
Снимка: БГНЕС

Централната комисия по провеждане на пряк избор за председател на БСП (ЦКПИ) възобнови своята дейност на 4 юни.

На своето първо заседание след края на извънредното положение в страната комисията актуализира хронограмата за избора на председател на БСП. Промяната в хронограмата се наложи след временното спиране на отчетно-изборната кампания поради епидемичната обстановка в страната, отбелязват от "Позитано".

След решение на НС на БСП от 29 май отчетно-изборната кампания е подновена и е насрочена нова дата за провеждане на вота за председател на партията – на 26 септември 2020 г.

Според актуализираната хронограма всички непроведени общински (районни) конференции и общи събрания трябва да се проведат в срок до 16 август 2020 г. Кандидатите за председател на БСП се регистрират от ЦКПИ в срок до 21 август.

Предизборната кампания стартира на 27 август тази година, което е 30 дни преди изборния ден. Хронограмата, както и всички приети от ЦКПИ документи и решения, може да видите на сайта на БСП в специално обозначената секция ("Пряк избор на председател на БСП").

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 3 години
До Народна поговорка: Тая гербаджийска мантра, че в ръководството на БСП били милионери, гербаджийските *** я тиражират отдавна. Но никой не е публикувал името и на един милионер, който понастоящем да е например във Висшия партиен съвет на БСП.Хайде, гербаджийски ***. Публикувайте едно име. Но преди това погледнете данните за настоящото ръководство, не това от времето на Станишев. Георги Гергов отдавна вече не е в списъка.
16
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия в БСП са избирани като с конкурс. Дръти партийни бонзи, като Пирински/Зайков-Байков/Божинов и тн. които цял живот са работили дупетати, и млади кадри -кариеристи и наглеци като Пелтека, Кире Мулето, Жаболянски и тн. От горе Курдела-Господ здраве да и дава -разчитаме да дозачисти ***...
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откровено казано не ни интересуват изборите в БСП. Но там се завъди един кръжец от стари червени велможи:Г Гергов - Свинара, Дъбчо от Добрич, Мерджанов ямболско, ,Божинов - Враца, бай Мишо М. от Кула, Пирински и дъщеря му Анна, кариеристи като Кутев,Янков,К.Добрев, които разиграват Националния изп.съвет и буквално разсипват партията.Засега само тя е опозицията, но Падишаха, прокуратурата и органи на МВР са идеолозите и изпълнителите на смачкване на инакомислещите и съчувстващите на левите.
14
3
 
4
 
! Отговори
българин преди 3 години
Ами крайноно време беше и това да се случи! Стига вече екип Борисов управляващ. А социалистката "упозиция" която е длъжна да я има при едно " управление"! Хайде вече да се появи ИСТИНСКА УПОЗИЦИЯ!-:) Че вече много бие на очи случващото се! -:)
13
1
 
5
 
! Отговори
Народна поговорка преди 3 години
"Ситият на гладния вяра не хваща".А гладният на сития?Кои са "гладните" и кои"ситите" в БСП?Може ли това ръководство от милионери и деца на червени баронида я ренимира и превърне в защитник на слабите?Надали.Те опорочават левитеидеи с лакомия,арогамтност,властолюбие.Хората не виждат между тях лидер,отрекъл се от личното в интерес на хората.Смяна на цялото богаташко ръководство,влизане на млади,необвързани с "червени барони"дейци,завършили у нас,живели сред народа.А има ли такива?Едва ли.
12
1
 
7
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Сетиха се най-сетне тия да си избират председател,само дано се сетят и да е нова лично ст, а не тая , старата,която си въобразява,че е "солта на земята ' ...
11
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова обединявайте се,а не се разделяйте,разделението ви в БСП е най-голямата грешка,която спомогна на ГЕРБ да ви победят и смажат!Не се концентрирайте вътре в партията си и междуособиците в партията си,а заедно и обединени усилено работете за победа на парията си заедно с други партии,с които може да се обедините!
10
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП да се обединят,вместо да се разделят за радост на враговете си!Деленето е голяма грешка на БСП,заради която загубихте властта и изборите,докато се чоплите между вас си,други работят усилено да вземат властта и да ви изхвърлят от нея!Пожелавам им успех на БСП!
9
7
 
16
 
! Отговори
Гккр преди 3 години
и какво ше прави импексова като я бутнат от столчето ?!
8
6
 
19
 
! Отговори
Я преди 3 години
Тия още ли са в България. Марш ВСССР.
7
12
 
7
 
! Отговори
лоби преди 3 години
Колкото повече отлагат избора толкова повече се отдалечават от правилния избор. А те имат един единствен възможен избор и той направо ще им извади очите, толкова ярко блести че няма как да не го видят и най големите мижитурки да му завидят....
6
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Bg medii sa ortodoksalni chtistianski teroristi i rasisti.
5
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонимеНСАМО ТЯ Е РАВНА НА ГОСПОДИН ЛЪЖЕЦ
4
10
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ГОСПОЖА ЛЪЖА НЯМА ДА ОТСТЪПИ ПОСТА НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ!!! :D
3
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бсп избира нов предател
2
10
 
24
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
Хора запомнете, няма нищо по мръсно от социалистите и комунистите. Докато в България има хора социалистическото поколение в политиката, образованието, науката и бизнеса няма да се оправи страната ни.
1
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БОЛШЕВИШКАТА СВИНСКА ПАРТИЯ ОСВИНИ БЪЛГАРИЯ ЗА 45 ГОДИНИ.