БСП избира нов председател на 26-и септември

Предизборната кампания стартира на 27 август
6 юни 2020 11:56, Петя Славова
19
 БСП избира нов председател на 26-и септември
Снимка: БГНЕС

Централната комисия по провеждане на пряк избор за председател на БСП (ЦКПИ) възобнови своята дейност на 4 юни.

На своето първо заседание след края на извънредното положение в страната комисията актуализира хронограмата за избора на председател на БСП. Промяната в хронограмата се наложи след временното спиране на отчетно-изборната кампания поради епидемичната обстановка в страната, отбелязват от "Позитано".

След решение на НС на БСП от 29 май отчетно-изборната кампания е подновена и е насрочена нова дата за провеждане на вота за председател на партията – на 26 септември 2020 г.

Според актуализираната хронограма всички непроведени общински (районни) конференции и общи събрания трябва да се проведат в срок до 16 август 2020 г. Кандидатите за председател на БСП се регистрират от ЦКПИ в срок до 21 август.

Предизборната кампания стартира на 27 август тази година, което е 30 дни преди изборния ден. Хронограмата, както и всички приети от ЦКПИ документи и решения, може да видите на сайта на БСП в специално обозначената секция ("Пряк избор на председател на БСП").


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 1 месец
До Народна поговорка: Тая гербаджийска мантра, че в ръководството на БСП били милионери, гербаджийските тролове я тиражират отдавна. Но никой не е публикувал името и на един милионер, който понастоящем да е например във Висшия партиен съвет на БСП.
Хайде, гербаджийски тролове. Публикувайте едно име. Но преди това погледнете данните за настоящото ръководство, не това от времето на Станишев. Георги Гергов отдавна вече не е в списъка.
16
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тия в БСП са избирани като с конкурс. Дръти партийни бонзи, като Пирински/Зайков-Байков/Божинов и тн. които цял живот са работили дупетати, и млади кадри -кариеристи и наглеци като Пелтека, Кире Мулето, Жаболянски и тн. От горе Курдела-Господ здраве да и дава -разчитаме да дозачисти ***...
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Откровено казано не ни интересуват изборите в БСП. Но там се завъди един кръжец от стари червени велможи:Г Гергов - Свинара, Дъбчо от Добрич, Мерджанов ямболско, ,Божинов - Враца, бай Мишо М. от Кула, Пирински и дъщеря му Анна, кариеристи като Кутев,Янков,К.Добрев, които разиграват Националния изп.съвет и буквално разсипват партията.Засега само тя е опозицията, но Падишаха, прокуратурата и органи на МВР са идеолозите и изпълнителите на смачкване на инакомислещите и съчувстващите на левите.
14
3
 
4
 
! Отговори
българин преди 1 месец
Ами крайноно време беше и това да се случи! Стига вече екип Борисов управляващ. А социалистката "упозиция" която е длъжна да я има при едно " управление"! Хайде вече да се появи ИСТИНСКА УПОЗИЦИЯ!-:) Че вече много бие на очи случващото се! -:)
13
1
 
5
 
! Отговори
Народна поговорка преди 1 месец
"Ситият на гладния вяра не хваща".А гладният на сития?Кои са "гладните" и кои
"ситите" в БСП?Може ли това ръководство от милионери и деца на червени барони
да я ренимира и превърне в защитник на слабите?Надали.Те опорочават левите
идеи с лакомия,арогамтност,властолюбие.Хората не виждат между тях лидер,
отрекъл се от личното в интерес на хората.Смяна на цялото богаташко ръководство,
влизане на млади,необвързани с "червени барони"дейци,завършили у нас,живели
сред народа.А има ли такива?Едва ли.
12
1
 
7
 
! Отговори
Гражданин преди 1 месец
Сетиха се най-сетне тия да си избират председател,само дано се сетят и да е нова лично ст, а не тая , старата,която си въобразява,че е "солта на земята ' ...
11
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нинова обединявайте се,а не се разделяйте,разделението ви в БСП е най-голямата грешка,която спомогна на ГЕРБ да ви победят и смажат!Не се концентрирайте вътре в партията си и междуособиците в партията си,а заедно и обединени усилено работете за победа на парията си заедно с други партии,с които може да се обедините!
10
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
БСП да се обединят,вместо да се разделят за радост на враговете си!Деленето е голяма грешка на БСП,заради която загубихте властта и изборите,докато се чоплите между вас си,други работят усилено да вземат властта и да ви изхвърлят от нея!
Пожелавам им успех на БСП!
9
7
 
16
 
! Отговори
Гккр преди 1 месец
и какво ше прави импексова като я бутнат от столчето ?!
8
6
 
19
 
! Отговори
Я преди 1 месец
Тия още ли са в България. Марш ВСССР.
7
12
 
7
 
! Отговори
лоби преди 1 месец
Колкото повече отлагат избора толкова повече се отдалечават от правилния избор. А те имат един единствен възможен избор и той направо ще им извади очите, толкова ярко блести че няма как да не го видят и най големите мижитурки да му завидят....
6
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Bg medii sa ortodoksalni chtistianski teroristi i rasisti.
5
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До АнонимеН

САМО ТЯ Е РАВНА НА ГОСПОДИН ЛЪЖЕЦ
4
10
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
ГОСПОЖА ЛЪЖА НЯМА ДА ОТСТЪПИ ПОСТА НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ!!! :D
3
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
бсп избира нов предател
2
10
 
24
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 месец
Хора запомнете, няма нищо по мръсно от социалистите и комунистите. Докато в България има хора социалистическото поколение в политиката, образованието, науката и бизнеса няма да се оправи страната ни.
1
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
БОЛШЕВИШКАТА СВИНСКА ПАРТИЯ ОСВИНИ БЪЛГАРИЯ ЗА 45 ГОДИНИ.