Борисов за SMS обвинения от Божков: Нямам кирилица на телефона

Моето телефонче е 10-годишно, сподели премиерът
Обновена: 10 юни 2020 14:07 | 10 юни 2020 14:06, Красимир Ангелов
301

Поредна онлайн атака на бизнесмена Васил Божков към властта. Във Facebook хазартният бос публикува SMS разговор, за който твърди, че е воден с премиера Бойко Борисов.

Още по темата
В него се обсъждат футболисти от отбора на "Левски", на който Божков тогава е все още собственик. Друга тема на разговор, месец по-късно, е Мая Манолова. По-голямата част от SMS-чата се води на кирилица.

На днешното правителствено заседание премиерът подчерта, че разговорът няма как да е от неговия телефон.

"Моето телефонче е 10-годишно и на него няма кирилица. И ако някой в България каже, че е получил SMS от мен на кирилица... Друг телефон не съм пипал, той стои при охраната, между другото. На другия не мога да работя", обясни Борисов по време на заседание на Министерския съвет, съобщава Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
2
 
14
 
! Отговори
свинята преди 3 години
много лошо на коя държава си премиер
224
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мманииййййй ! Боци пише само на английски ! Как левашки се опитва да се извърти !
223
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонимен1992-ра,уважаеми.Мисля,че уточних неволната грешка...А ако ти са варди че "не е могло тогава да има такива джаджи",то....Аз какво да направя?
222
3
 
21
 
! Отговори
Дедо преди 3 години
И да имаш кирилица, *** ага, кел файда? Все едно не можеш да пишеш, така че азбуката е без значение, когато си неграмотен! То и български език не знаеш, ама това е тема за друг разговор...
221
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имаш 38 годишен gsm или 28, я виж пак да не би да не е 1982, 1992 ави да си е 2002 направо.
220
0
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
ДВАДЕСЕТ и осем годишна,простете за грешката!
219
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Един българинМда. Ти не знаеш ли че се продават резервни батерии, специалисте? Много си задръстен, да знаеш.
218
2
 
19
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
така е,"Смех"!-Аз използвам една "Моторолка"-"Токабаут" от 1992-ра година...Влюбен съм в тая машинка!..И въпреки че край мен "дал Бог" секакви .."смартфон поколения"../без Петото!/,тая я крепя..И да не чуя за друга....Но,каква ми беше мисълта:-Б. Тиквата ЛЪЖЕ най-нагло както винаги!-Дори и във въпросната "Моторолка",вече 38-годишна,ИМА КИРИЛИЦА!!!!Но,както стотици пъти съм ви казвал:-Съществото от Банкя живее в НЕГОВИЯ си свят,нямащ НИЩО ОБЩО с реалния.
217
4
 
10
 
! Отговори
Главанак преди 3 години
На 217Хайде малко поразмърдай мозъчните си клетки! Този , дето ни управлява какъв е! Нали неговия девиз е-"да не дойдат комунистите"! А те, при всичките си злодеяния, се оказаха ангелчета в сравнение с ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕКАДЪРНОТО И КОРУМПИРАНО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ! Или не е истина!
216
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До HeinrichHimmlerХапчетата ? Забрави ли ги?
215
1
 
19
 
! Отговори
Смях преди 3 години
Аз имам два телефона по-стари и от на Б.Б. Няма такова животно да няма кирилица.
214
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам защо след като каза че не коментира разследвани лица продължава да влиза в обяснения с Божков.
213
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божков и той не е стока така че...
212
0
 
13
 
! Отговори
Bibi преди 3 години
Преди време показваше смартфона със снимки на разбитата фабрика за цигари на Тереза Мей в Брюксел
211
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поради що хулите Борисов ,а защитавате най дълголетния червен престъпник комунист Божков...Нима не знаете,че сте бедни и само поради такива комунистическо-угодни престъпници...или и Борисов ще продадете в името на мърсотията...За мен е смешно министър председател да се обяснява на банда журналистическо удобни комунистически угодни журналисти и люде
210
5
 
10
 
! Отговори
Boto преди 3 години
Значи Божков можеше да крада сумати години ама сега като го подгониха почна да вади компромати.Защо не ги извади докато лотарията му печелеше милиони? SMS, комикси от събития преди няколко години защо сега се вадят чак?Това да аплодираш един от най-големите измамници и да се радваш, че щял да прави политически проект е меко казано жалко. А и меко казано макар, че смятам най-вероятно, че нещата дето вади са истина доказателствата са смешни. И аз имам B.B в талефона - дай да видиме номера.
209
0
 
4
 
! Отговори
невинен преди 3 години
До ИстинатаИ всеки невинен му обяснява, че не е той в "фалшификат" ?
208
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българският Ел Чапо активира червения картел срещу държавата.Скандалните обвързаности на БСП с олигархията излязоха на светло.Българският Ел Чапо Васил Божков,активира червения си картел БСП за атака срещу държавата.Във вторник соцпартията публично осветли червените корени на хазартния бос с 18 обвинения,като застанаха на негова страна във войната,която е обявил срещу държавата.https://***/bg/a/view/bylgarskijat-el-chapo-aktivira-chervenija-kartel-sreshtu-dyrjavata-obzor-207107
207
0
 
12
 
! Отговори
То нашто Кирилицата преди 3 години
Не я познава. Само праска шльокавицата. Малиййй. И това го счита за остроумие. Мисловно развитие 2-3 клас (по едно времешн ата скала).
206
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами що тогава са сърди, че матряла, ***, маргиналите и гулю, гулю не го разбират?Ми то Пена отиде на къро и Pena otide na kuro. V Simitli не е едно и също..