Борисов за SMS обвинения от Божков: Нямам кирилица на телефона

Моето телефонче е 10-годишно, сподели премиерът
Обновена: 10 юни 2020 14:07 | 10 юни 2020 14:06, Красимир Ангелов
301

Поредна онлайн атака на бизнесмена Васил Божков към властта. Във Facebook хазартният бос публикува SMS разговор, за който твърди, че е воден с премиера Бойко Борисов.

Още по темата
В него се обсъждат футболисти от отбора на "Левски", на който Божков тогава е все още собственик. Друга тема на разговор, месец по-късно, е Мая Манолова. По-голямата част от SMS-чата се води на кирилица.

На днешното правителствено заседание премиерът подчерта, че разговорът няма как да е от неговия телефон.

"Моето телефонче е 10-годишно и на него няма кирилица. И ако някой в България каже, че е получил SMS от мен на кирилица... Друг телефон не съм пипал, той стои при охраната, между другото. На другия не мога да работя", обясни Борисов по време на заседание на Министерския съвет, съобщава Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
205
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да,сложете изнасилвач и убиец със група за поръчкови убийства да ви управлява,да отвличат пак хора и ги рекетират,да им режат ушите,пръстите и заковават,да им отнемат бизнеса и парите,да ги убиват,ей такива като Божков да ви командват с група за поръчкови убийства!*** народ!
204
7
 
5
 
! Отговори
Избирател преди 3 години
На изборите ще видите, че пак Бойко ще спечели и тогава много ще ВИ се смея тука ! Хахахахахахха ще се заливам от смях какви жалки *** сте заблудени! Нямам търпение ! Иииииии хихихи
203
4
 
5
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Всеки мошенник може да "снима" каквато си иска кореспонденция !
202
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да,сложете изнасилвач и убиец със група за поръчкови убийства да ви управлява,да отвличат пак хора и ги рекетират,да им режат ушите,пръстите и заковават,да им отнемат бизнеса и парите,ей такива като Божков!*** народ!
201
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най лошо е ,че акъл нямаш,иначе крадете и с г........ *******
200
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай *** преди няколко години, но не повече от 2 или 3 направо скри шапката на всички преводачи в ООН, а те са доста като бройка и са доста добри като специалисти, но безпомощно си признаха, че Неговият изказ не могат да преведат и не подлежи на превод, та сега за чий *** му е Кирилица
199
3
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
да пише на Глаголица в такъв случай банкянското Чудо!
198
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българският Ел Чапо активира червения картел срещу държавата.Скандалните обвързаности на БСП с олигархията излязоха на светло.Българският Ел Чапо Васил Божков,активира червения си картел БСП за атака срещу държавата.Във вторник соцпартията публично осветли червените корени на хазартния бос с 18 обвинения,като застанаха на негова страна във войната,която е обявил срещу държавата.https://***/bg/a/view/bylgarskijat-el-chapo-aktivira-chervenija-kartel-sreshtu-dyrjavata-obzor-207107
197
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
може би Г-н. Борисов не може да намери кирилицата в телефона си.
196
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искал да се върне в Родината. Ами да дойде! Да заповяда! Чакат го всички с отворени обятия, каза Биков по адрес на Божков.
195
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки може да се опита да излъже държавата,но важното е,че са видели,че 700 те милиона не са платени. Ама са видени.Все пак са ги видели,което не се случваше 30 години изобщо",каза той"Този тип хора,който саизградили архитектурата на прехода,трябва да бъдат равнопоставени на другите",аргументира се той.
194
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега някоя ... едра домашна птица или обикновен журналист ако извади sms на кирилица? По скоро не, затова му вярвам и за суджука също. Защото пише sms и няма как да твърди такова нещо ако не е сигурен.
193
2
 
17
 
! Отговори
K преди 3 години
Лъжеш Бойко
192
2
 
24
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 3 години
Нагъл безпардонен лъжец, който освен български друг език не знае, Та я ми кажи мутро банкянска ненаяла се, как нямаш кирилица, като ти от латински не разбираш и си нямаш хал хабер ? Как си с десет годишен телефон, и ако имаш такъв той е от съображения за подслушване , но ти имаш и чисто нов, както имаш и вила в Барселона и какво ли още не , за което отричаш! Мръсен долен лъжец, ти лъжеш дори когато спиш!
191
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименАз нямам нито един телефон с българско меню,защото не живея в България и ги закупувам от чужбина,но ползвам тези телефони в България,нещо повече ,смених си модерния със стар ,защото ме дразни тоя модерен телефон с тъч екрана и е по-лесен за манипулация отвън,манипулираха ми съхранената информация отвън и дори ми бяха променили номера на телефони!И затова сега използвам САМО стари телефони!
190
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Телефоните с копчета поне от 10 години всички имат българско меню!
189
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В момента държавата има нужда от консолидация и ние се опитваме да го направим това, а БСП се доверява на г-н Божков, заяви Бико. По думите за първи път от 30 години се опитват да покажат, че няма ненаказуми хора.Той напомни как именно БСП били забравили да сложат в закона за хазарта лотариите преди години и така лотариите на Божков няколко години не са плащали такси, а след това прерз 2014 година именно благодарение на поправките на ГЕРБ пропускът бил поправен.
188
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Господин Васил Божков, който избяга в Дубай е обвиняем за 18 престъпления, сред които има и криминални, се опитва да си изгради политическа защита и да влезе в политиката, където не му е мястото". Това заяви пред бТВ депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Поводът пък са непрестанните атаки на Божков срещу държавата с постоянни внушения.
187
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Тоя само като спи не лъже"Но не трябва и да сънува!
186
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОПГ ГРЕБ