Бойко Борисов "изпя" 3 в 1 на Ъпсурт

Премиерът лично сподели забавното видео
Обновена: 12 юни 2020 18:40 | 12 юни 2020 18:35, Нели Христова
177
Бойко Борисов "изпя" 3 в 1 на Ъпсурт

Преди години, видеата, в които бившият президент на САЩ "пееше" различни популярни песни, които бяха сглобени от множество негови интервюта и пресконференции, станаха популярни. Модата бързо завладя света и много други политици "пропяха".

Тенденцията стигна и до България. Във видео, сглобено от различни интервюта, пресконференции и брифинги на Бойко Борисов, премиерът пее известната песен на Ъпсурт - 3 в 1.

Клипът бе споделен лично от Борисов в официалната му страница във Facebook, а описанието към него бе "Забавляваме се".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето затова на следващите избори ще гласувам за Слави, както и всичките ми приятели, роднини и колеги...
110
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПЕЙТЕ *** ЧЕРВЕНИ ПЕСНИ СА ПАРАЛЕЛЕН СВЯТ И КРАЖБИ, АМА ЕС СПРЯ НА ВАС СУБСИДИИТЕ ПО ПРОГРАМА САПАРД ЗА КРАЖБИ ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ- ПЕЙТЕ, ПЕЙТЕ ВИЕ САМИ НЕ СИ ВЯРВАТЕ И САМИ СЕ ОБИРАТЕ- М.АПРИЛ 2016Г ОТ ПАРТИЙНАТА КАСА НА БСП ИЗЧЕЗВАТ 130 000ЛВ...
109
1
 
10
 
! Отговори
Ясно преди 3 години
Нищо за записа на Тиквата как щял да размазва физиономии. Мдаааааааа
108
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Премиерът вече премина в кръгова отбрана. Зад него са само МВР-то на бившия сержант на НМ, жандармерията, прокуратурата, по-специално спецпрокуратурата СпП на И.Г., депутатите от 44-то НС и продажните медии. Оформя се вече опозиция; може би вчера слушахте Р.Кънев, така че премиерът да не смята за такава БСП. Иска да си го изкара на президента, но това е "сън в лятна нощ". Накрая зад него ще останат Гешев и гл.секретар на МВР.
107
1
 
9
 
! Отговори
П.Петров преди 3 години
На мен ми прави впечатление, че днес.бг не споменават записа с просташките изцепки на Борисов.Докато българските избиратели овластяват с гласа или пасивността си прости, нагли, селски тарикати, те все ще ги "доят", "стрижат" и "оправят"! Селските тарикати стават само да водят стадо прости овце неминуемо към заколение, но не могат да ръководят народ и държава към просперитет!ДО КОГА ТАКА?
106
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
така става, когато подземен бос овладее държавата и започне да използва институциите за личните си цели. ЕК къде сте, радетели на демокрацията и на просперитета?!? под носа ви Лойко си търгува с влияние и поръчва кой да бъде опраскан и кой не. 21 век, срам, срам, срам за всички, които продължават да търпят тулупаа!!!!
105
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всико е хубаво, но докато бате Бойко ни пази от комунистите, нека и да поокрадва малко, за да не се налага да сключва сделки и коалиции с тях!
104
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
забавлявате ли се още?!? откраднатата демокрация и паралелната държава, която обслужва интересите на бай суджук и кой трябва и не трябва да бъде опраскан се решава от няколко души, които са се самоинсталирали във властта и никой не може да ги пипне
103
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
който и да е направил записа, той си знае, но и банкянския суджук ще се сети с кой е бил в помещението и нищо чудно да станем свидетели на нови "нещастни случаи", я по стълбите някой ще падне, я нещо друго ще му стане. честито, другари! заменихме Живковизъм с Лойковизъм, като втория е доста по-лош от първия. Който разбрал, разбрал
102
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
овцете продължават да блеят, дори и след такива разкрития как се управлява държава и институции от хунтата и шайката. ами, заслужават си съдбата. на бас, че нищо няма да стане за пореден път и ще измислят нов скандал да замажат предния, както обикновено правят. управление чрез кризи. жалко, много жалко за внуци и пра-пра-пра-внуци. тия окрадоха милиарди.
101
0
 
8
 
! Отговори
Handel преди 3 години
До не е Божков тоя път:За наше щастие е страхливец, но е и това, което хората наричат "селски тарикaт" - не защото е от село, а защото манталитетът му е на дребен мошеник, който е твърдо убеден че е най-хитрия и изработва всички без те изобщо да схващат.
100
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГЕРБЕРБойко? Пак ли си се нафиркал и пишеш коментарчета в днес.бг? Как включи кирилицата не телефона?
99
12
 
2
 
! Отговори
ГЕРБЕР преди 3 години
БОРИСОВ ЗАВИНАГИ!МАЗНИТЕ КУМУНЕТА ГАЗ ПИКАЯТ!КГБ ПАРА НЕ ПУСКА!
98
1
 
1
 
! Отговори
Турбуленции преди 3 години
Громят нарko складовете на ТакиВисш офицер от НСО , приближен на Доган похарчен заради ОПГ за убийстваВалентин Златев минава в агресивна защитаБожков пуска компроматиЦецо и той (записа най-вероятно е негов)На два пъти наливат много пари в nuб (първият път през колекторската фирма)Тръгват да строят държавни бензиностанции и удрят Бобкови които са шефоете на ПристаойлФорсират турски потокСтранни ДДС финтовеИзненадващо умрели бизнесмени (Динов,Агромах)Пуделът Симеонов се точи на мобилни
97
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
polit reklama za bezumni izbirateli :-))) mnogo sa smeshni izbiratelite :-)))
96
2
 
22
 
! Отговори
Бай Суджук преди 3 години
Сега ще каже, че е фалшив телефонния разговор, защото е на кирилица, а Бай Суджук говори само на латиница... ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!!
95
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На мутрата му остава 1% живот...
94
2
 
21
 
! Отговори
Размажете мутрата ! преди 3 години
Бивол кефи !
93
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както подължават с тази гьонсуратщина управляващите ще си заминат с пуч, докато в същото време телевизиите обясняват за успехите им и рекордния им рейтинг
92
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поздравявам пеевският днес.бг с "Тишина" на Васил Найденов