Бойко Борисов "изпя" 3 в 1 на Ъпсурт

Премиерът лично сподели забавното видео
Обновена: 12 юни 2020 18:40 | 12 юни 2020 18:35, Нели Христова
177
Бойко Борисов "изпя" 3 в 1 на Ъпсурт

Преди години, видеата, в които бившият президент на САЩ "пееше" различни популярни песни, които бяха сглобени от множество негови интервюта и пресконференции, станаха популярни. Модата бързо завладя света и много други политици "пропяха".

Тенденцията стигна и до България. Във видео, сглобено от различни интервюта, пресконференции и брифинги на Бойко Борисов, премиерът пее известната песен на Ъпсурт - 3 в 1.

Клипът бе споделен лично от Борисов в официалната му страница във Facebook, а описанието към него бе "Забавляваме се".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
9
 
4
 
! Отговори
izh преди 3 години
Бизнес. Някой плаща, и то доста. Все пак избори идат, а както е тръгнало Герб могат да имат 50+ процента, ако искат. Това червените мутри няма да го допуснат. Всички средства са добри стига да запазят награбеното. Е, според президентското драскало *** Христов държавата се крепи на овчите мозъци Та всеки да се определи, де
90
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми вярно си е-ЗАБАВЛЯВАМЕ СЕ!АХАХАХАХАХАХА
89
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой му е хакнал фейса на нашия :) И нокията с фенерче,дето се хвали с нея вчера..май и нея са хакнала,така разбрах!Горкия,не му върви с тоя фейсбук-ВСЕ ГО ХАКАТ КАТ НЕВИДЕЛИ!! Оставете го на мира бе,хакери гадни!
88
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как може пълен да е начело на държавата.Нашите западни "партньори" се егават с нас!
87
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 68 Един самовлюбен в себе си и властта човек.Който Не дава шанс на други да покажат какво могат.Какво очакваш? Сам Той го каза.И магаре да предложи Пак ще го "изберете"!Казвам изберете.Защото Никога не съм гласувал за "бащицата "ти! И НИКОГА ПЪК ТЕПЪРВА НЕ БИХ ГЛАСУВАЛ ЗА НЕГО!Та да си дойдем на думата.Който и да е на власт! България така или иначе Ще се е се развива във времето! С др Борисов и ГЕРБ.И без него и групировката му ГЕРБ! Българич щеше и Ще продължи да се развива!-:) Сложно ли е?
86
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що се отнася до Божков,вчера четох,че удара по него е от страна на американското ФБР,така че Бойко не ви е виновен,виновен е дотолкова,че може да се опита да спаси някои български бизнесмени,които създават работни места в България и печалби за България.
85
5
 
4
 
! Отговори
stiling преди 3 години
Няма какво да се заблуждаваме само. Няма управлявящ или някой от партията на управляващите който да не облажи нещо по време на управлението. Да си уреди нещо за старини и за децата. Така е било и по царско време (Четете Буров) и при комунизма (голям апартамент, вила, кола без ред) и сега в момента по един или друг начин. И така ще бъде ВИНАГИ! ТАКА Е И НА ЗАПАД ГАКА Е И В ГЕРМАНИЯ! Шрьоодер шеф в Гаспром. Вие искате някой цял мандат да ви слугува за 4500 лева и да мисли само за Вас. хахахах!
84
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днеса пак бавни. Пак не разбрали, че видеото е отоговор на аудио записите от преди няколко часа, които бяха изпратени до всички медии.. Е очевидно не са изпратени до днес.бг, очевидно не са медия.
83
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Видяхте ли какво стана с президента?Удара по Златев беше удар по президента Радев."Възраждане" също провеждаха разговори с президента и БСП и след това и тях разбиха.Това е.
82
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберите не са най-най,просто в момента няма алтернатива на ГЕРБ,това е истината.А БСП са слаби в момента и ГЕРБ се заканиха,че ще ги смачкат ако предявят претенции за властта.Това е голата истина.
81
2
 
10
 
! Отговори
stiling преди 3 години
Едно обаче не може да му се отрече. Сгафили ли някой от неговите е аут! Манолев и Цецо са показателни въпреки всичко, което само по себе си влияе върху кражбите със сигурност. Всеки си прави внимателно сметката и внимава да не го хванат. А това намалява и размера на кражбите съответно.
80
5
 
1
 
! Отговори
К. К. преди 3 години
До Ф.С.В.Кво чакаш? Чемодан-Вокзал-Намайнатати...
79
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ФактОкей ве мен, облажил си се покрай Бойко, няма лошо!Аз съм свикнал с братството и мутрите на времето и го приемам.Само че ако си българин, не си ли си се запитвал защо аджеба сме най бедните и най нежеланите в ЕС.Не вярвам да го възприемаш за нормално това, как пък от 27 държави (27 без UK ) все сме на последно място!?
78
6
 
8
 
! Отговори
До 83 преди 3 години
Ми бегай да береш ягоди в англия, един мамалигар по малко !
77
8
 
11
 
! Отговори
Моцарт преди 3 години
Че не е перфектен не е , но не се сещам за някой който може да му е алтернатива. Има си и положителни страни, трябва по-малко да се старае да се харесва на всички, това му е недостатък .
76
7
 
10
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Как може да харесаш един порнографски и долен клип??? Това ли е ЛЕВЪЛЪТ НА ВЛАСТТА В МОМЕНТА -УЖАС!!!! СЪЖАЛЯВАМ В ПЪТИ ЧЕ ЖИВЕЯ В ТАЗИ ПРОСТАШКА ДЪРЖАВА!!!!!
75
3
 
8
 
! Отговори
До Факт преди 3 години
Крие се редовно, най-вече зад полите на плашливи женици като Фандъка, поддава се на натиск често. Всичките мъже около него ги подбира специално да не го засенчват,като някаква суетна ***.
74
3
 
1
 
! Отговори
До 80 преди 3 години
Браво, много хубаво го каза !
73
9
 
12
 
! Отговори
До 76 преди 3 години
Абе я се разкарай с твоите граници бе! Аз от 30 години преход не съм живял по-добре,по-спокойно,по-цивилизовано от днешни дни.Боли ме фара за Божков и разните олигарси дали са рекетирани,боли ме фара за " лютия" език на премиера.Гледам си моят живот и той е определящ за вота ми! Царят,Станишев,Луканов и другите "високоинтелектуални и надарени с дар слово "политици ни държаха в мизерия 20 години.Мизерия,крадейки от НАС-обществото-в буквалния смисъл на думата.Заменки,приватизации,хиперинфлации !
72
14
 
14
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Плюят го мамалигарите и позитанците,защото им казва в очите каквото има да им каже! Не се крие като повечето мишкари!