Кънчо Стойчев: Записът на Бойко Борисов е фалшив

Това не е гласът на премиера, твърди социологът
15 юни 2020 13:36, Нели Христова
201
Кънчо Стойчев: Записът на Бойко Борисов е фалшив
Снимка: БГНЕС

По повод последния запис за Бойко Борисов, който изтече в социалните мрежи, социологът Кънчо Стойчев заяви пред БНТ, че той е фалшив и със сигурност това не е гласът на премиера. "Това не е езикът, който използва Борисов. Там звучи глас на човек, който е употребил алкохол, а Борисов не е човек, който употребява алкохол", твърди социологът.

"България се справи добре в овладяването на епидемията, независимо че бяха допуснати някои неточности и глупости, като например ненужното спиране на майчината помощ на бременните жени за 45 дни и затварянето на парковете", коментира Стойчев.

Относно партиите според него БСП няма да може ефективно да се включи в управлението без нова коалиционна политика и без да е доста отворена. "Напрежението между патриоти и ГЕРБ ще се изостри, но това няма да доведе до разпад на коалицията", каза още социологът. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
3
 
14
 
! Отговори
Плащам за цъкане преди 3 години
Викате Божков бил хубав и честен човек - с труд натрупал милиард и изкопал от двора на баба си тракийски съкровища, колкото няма във всички български музеи накуп!?Разбира се, че е така! Какъв му беше бизнеса на този, какво точно произвеждаше?Талончета за търкане? Тях ги произвеждаха в Индия и никой не можеше да им хване бройката и дължимите данъци! Някои викат,че бил умен- ако беше така,нямаше да завърши така.Просто безочлив и алчен!?
133
1
 
15
 
! Отговори
Гошо преди 3 години
Тоя Кънчо ,разбирач ,като американски съдебен заседател -всичкознайко такакъв един
132
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунистите като не могат да победят използват всякакви измами. С Костинброд беше така и сега също. Но пак ще изгубят. Защото българина знае че няма по крадлив и глупав от комуниста. За това им спряха евро фондовете защото и една схема не могат да извъртят.
131
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ауууууу,лююююссс с пълен тиган с гореща мазнина по червените и лиляви необолшевишки тикви,хахахахаха!!!Айде сега и Кънчо станалбойколизачза рубладжиите и психодесните!!
130
2
 
8
 
! Отговори
Брех преди 3 години
Ах дали е фалшив *** ***
129
4
 
15
 
! Отговори
Бай Ганю преди 3 години
Кънчо Бойчев,Гъзолизчев
128
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кънчо,я кажи за голф игрището м/у Балчик и Каварна?!
127
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Накефи ме демидж контрола!В с често да пуснете кови а за записа, пуснахте новина, как някой направил монтаж на ББ и Ъпсурт, за да предразположи те хората. Сега, дни по късно изкачва тоя клиун и ЕДВА ТОГАВА, споменаваме за тоя запис. Аре чао! Той ББ няма да е все на власт.
126
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересен ми е въпросът кой събира записи, съхранява ги (без значение дали уличават в престъпление) и после ги пуска избирателноПълни е ... като със НАП е. Всички ревяха, че бил кешеша, а данни от НАП се намираха за стотинки още 2007ма.
125
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аха ... ама мълчахте като бухали 5 дена за тоя запис ...Свганизкочи некъф уфолог ...
124
5
 
19
 
! Отговори
Boko bo преди 3 години
Борисов не употребява Алкохол! WTF.... Публична тайна, че освен че пие и пуши и пури за по 10 000 долара дето се съхраняват в специален хладилник. В тая държава всичко дето е по тв, сайтове, вестници е купено. А за записа всеки сам за себе си решава.
123
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Записът е 200 процента автентичен. Който го е чул, не може друго да твърди. И интонация, и тембър на гласа и неправилната употреба на езика по бойковски, всичко това е гласът на Б.Б. Срам ме е за България. Тъжно е. Жени, вдигнете се! Мъже, бъдете сигурни, той презира и вас и сестрите ви, майките ви, съпругите ви!
122
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Недей бе Кънчо,на тати малко му остана а ти не издържа.И ти ли пуши пура?
121
1
 
15
 
! Отговори
Горд софиянец преди 3 години
Стойчо стои като препариран, защото е много лесен за прокуратурата. Дал е дупарата.
120
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комарджията Божков опита да свали "хунтата" със СМС'и, после плати за комикси, а сега опитва с радиотеатър за младия русофил да подържа някакво жълто медийно присъствие.
119
3
 
7
 
! Отговори
Кратун преди 3 години
Арееее, Баце прати миньоните да замитат фекалията....
118
6
 
13
 
! Отговори
Minuva42 преди 3 години
Дали записът е фалшив не знам. Интересен ми е въпросът кой събира записи, съхранява ги (без значение дали уличават в престъпление) и после ги пуска избирателно. Това в повечето случаи се прави от хора доста по-долни и престъпни в помислите си от записания субект. Не защитавам Бойко. Просто знайте че този със записите е по-опасен.
117
2
 
18
 
! Отговори
Minuva42 преди 3 години
Хахахах социолозите в слагачеството си станаха и специалисти по аудио монтаж :) Вещи лица. Този ковид направи някой кадри всестранно развити
116
1
 
14
 
! Отговори
аааа колко бързо преди 3 години
Сигур Кънчо си пуска гласа му вечер за приспиване и сутрин за релакс, щом е толкова наясно как звучи, не ли? Иначе откъде такава сигурност? Хората що време правят разследвания, експертизи - ама явно нямат Кънчо, Харизан, Биковци...да кажат веднага?
115
2
 
14
 
! Отговори
не те ли е срам преди 3 години
Кънчоооо, то затова не остана в България ни природа, ни турист веке се не види ни инвеститор, щото е пълно с такива дето Бацето им раздаде яко да "захлебват" и да го хвалят... Ясно ни е, че голф игрища и вятърно соларни паркове в защитени зони искат паричкииии, ама трябва и морал,а?