От Президентството: Прокуратурата отправя внушения за Пламен Узунов

Този подход буди безпокойство, смятат от "Дондуков 2"
22 юни 2020 19:57, Красимир Ангелов
45
От Президентството: Прокуратурата отправя внушения за Пламен Узунов

Президентската институция смята, че прокуратурата продължава да отправя внушения за президентският секретар по правни въпроси Пламен Узунов. Това става ясно от позиция, изпратена от прессекретариата на държавния глава, разпространена от медиите.

Още по темата
"В отговор на журналистически въпроси прессекретариатът информира, че получаването или отказът за получаване на българско гражданство се базира на предложение на министъра на правосъдието и обхваща становищата на няколко институции, включително прокуратурата, ДАНС, МВР. Отношение към тази процедура няма никой от секретарите на президента", се чете в позицията.
 
"Прокуратурата продължава да отправя внушения за естеството на комуникацията на секретаря на държавния глава по правни въпроси и антикорупция на базата на селективно подбрани части, без да е ясен контекстът на разменяните съобщения. Подобен подбор създава предпоставки за различни внушения и интерпретации, които не отразяват обективната картина.

Този подход буди безпокойство за целите на избирателно огласяваната информация", се чете още в позицията, която завършва така:
 
"Тиражирането на тази комуникация, мотивирано с „висок обществен интерес“, повдига въпроса колко по-нисък е общественият интерес при проведените в пълна медийна тишина разпити на министър-председателя, министъра на финансите и народен представител по данни за корупция в особено големи размери".
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
2
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
манталитетът на българина се проявява във всичко,най-вече в оплюването на всеки и всичко.Имаме един умен и чист управник Президента и дайте и него да оцапаме.Срам и позор за България. Страната ни има природа-градина и история имаме да се гордеем,но жалкото е ,че некадърници си избираме в изпълнителната власт,защото сме завистливи.
36
1
 
1
 
! Отговори
ЕЙ преди 3 години
БЕЗЧЕСТНИ ХОРА-ИЗПИТВАШ ПОГНУСА
35
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Румба викаш този е *** син, но наш *** син
34
6
 
6
 
! Отговори
Честния безчестник преди 3 години
А Резидента когато създава внушения, че Черепът бил честен човек, а Борисов не , не било проблем. И какви ли не още Резидентски внушения непочиващи на факти, но пък писани я на Позитано, я на Червения площад. Ей на това му се вика Резидент за импичмънт, да дрънка... като празна войнишка манерка!
33
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аууууу и тоз лобист, като чугунения пъпеш ама нали е от прецеденството, а там са все едни непорочни, неопетнени, достойни омазани до клепачите с тор, та не е редно да се говори за тях.
32
2
 
2
 
! Отговори
Bg izmet преди 3 години
ПРЕЗИДЕНТА НИ Е КРЬЩАВАН В ЖЕЛЕЗНАТА ЧЕРКВА В СТАНБУЛ
31
2
 
7
 
! Отговори
Сгазил е лука! преди 3 години
Определено е вътре с двата крака. На 90% от въпросите казане помня, съжалявам. Въобще държа се като комунист наразпит. Не му е чиста работата.
30
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Позора достойно се носи вече 100 години. Убийства, атентати, преврати,ФАЛИТИ,КРАЖБИ, СПИРАНЕ НА ЕВРОФОНДОВЕ,ОГРАБВАНЕ НА ДЪРЖАВА,СПЕСТЯВАНИЯ НА ХОРАТА И ПОСЛЕ ПЛАЧ ЗА БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД. КОЙ ГО МОЖЕ.НЯМА СРАМ КОГАГО СЕ ИЗБРОЯВАТ МИЛИОНЕРИТЕ ВСЕ С РОДОВО ДЪРВО ОТ КОМУНИСТИТЕ.
29
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чудят се какво да из.сму.чат от пръстите си за да дискредитират президента.И не става и не става.Какъв ли ще е следващия гнусен ход?
28
12
 
13
 
! Отговори
Не така преди 3 години
Герберска ....., вие сте еталон пред Европа и света по уродливост на управление...Светът пише за вас и извратеното ви разбиране за държавност и демокрация!Никакъв опит да изместите центъра от вас не може да скрие позора ви!
27
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако някой посегне на Президента по някакъв начин, ще усети гнева народен, както много десетилетия не се е случвало! Гешев, на тебе говоря, а и на поръчителя! Не включвате ли, че страхът го няма вече? Сопата е по-близо от треперушкането!
26
1
 
3
 
! Отговори
Taliban преди 3 години
ПИЛАТ ПОНТИЙСКИ Е РИМСКИЯ НАЧАЛНИК ПОЗВОЛИЛ ЛИНЧА НА ХРИСТОС.ПИШЕ ГО В БИБЛИЯТА.
25
15
 
16
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
Прокуратурата е политически ОргаН на шайката .
24
12
 
12
 
! Отговори
До:хе....хе преди 3 години
Шибай Гешеф.......ОСВЕТЯВАЙ!!!!!!==============Палава раззпоретино, доснатъчно те шшиба живота, ама нали си мазз0хист, искаш и Гешеф да те шшиба върху шкафчето на Барба Ганьос!
23
6
 
6
 
! Отговори
Пилат Понтийски преди 3 години
За 10. "Селективно подбрани", може да го намериш из различните тълковни речници. Интересното е че ти си единственият, който не разбира смисъла на този израз. А секретарките са го формулирали професионално, но това е външната страна на казуса, а фактическото положение аз не го знам. Възможно е ти да си по-приближен на Гешев и Со и да ни информираш.
22
2
 
15
 
! Отговори
Ние помним... преди 3 години
Само като си спомня кой се правеше на Хитлер и всичко отива на майната си!!!!
21
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев, прокурорът на България и адвокат на Борисов, отново прави опит да му слугува и да го измъква от кашата, в която е, като отклонява вниманието от него. Жалък опит.
20
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пореден случай, в който прокуратурата е употребена като бухалка срещу политически опоненти и да се замаже малко скандалчето с изтеклия запис на Лойко и снимките от спалнята му. Търсят под вола теле, а в същото време мутрата-премиер продължава да пълни нощни шкафчета с милиони от рушвети и организираната престъпна групировка продължава да управлява страната.
19
7
 
6
 
! Отговори
Козяк преди 3 години
Предлагам да протестираме против Радев, докато го снемем. И да върнем Плевнелиев! Тогава ще има мир и нацията няма да е разделена. Тука из форума ще изчезнат свободните съченения и техните автори ще са щастливи, Бойко ще е доволен (той така и така си спинка хубаво), на Козяк 16 ще са доволни. И ще ще се радваме в чакалнята за еврозоната, Шенген *** на вратата, клъстърът ще произвежда автомобили от най-различни световни марки .
18
7
 
14
 
! Отговори
хе.....хе преди 3 години
Шибай Гешеф.......ОСВЕТЯВАЙ!!!!!!