Още четирима заразени с коронавирус в редиците на БСП

Левицата вече отнесе глоба за нарушаване на мерките
Обновена: 23 юни 2020 10:19 | 23 юни 2020 09:10, Нели Христова
60
Още четирима заразени с коронавирус в редиците на БСП
Снимка: БГНЕС

Още 4 положителни проби за коронавирус са открити в редиците на БСП, разкри директорът на РЗИ д-р Данчо Пенчев пред Нова тв.

Членовете на партията бяха тествани, след като Янаки Стоилов даде положителна проба за коронавирус. Той участва и в пленума на БСП, който се проведе миналата седмица, както и в заседанието на градския съвет.

Още по темата

В понеделник бе открита и още една положителна проба - тази на зам.-председателя на столичния Общински съвет и дългогодишен съветник от БСП Милка Христова.

Така общо случаите на вирус в левицата са 6.

Калоян Паргов заяви преди дни, че на събитието са се спазвали всички мерки за дистанция, носели се и маски.

Вчера обаче от РЗИ съставиха акт на БСП с максималния размер глоба - 3000 лева. Също с толкова бяха глобени и управляващите от ГЕРБ.

"Във връзка с нарушаване на противоепидемичните мерки, разпоредени със заповед на министъра на здравеопазването от страна на политическа партия БСП и политическа партия ГЕРБ за това, че са допуснали събиране на много хора на закрито, без спазване на нужното отстояние, Столична регионална здравна инспекция състави актове за административно нарушение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
През управлението на БСП и ДПС,нямаше такъв огромен страх у хората,такова мачкане,такъв терор,грабеж,факт!Новите партии,включително и тези,които създават сега,са по-лоши от старите управляващи БСП и ДПС,че дори и от ГЕРБ!
31
2
 
12
 
! Отговори
Човекът на Партията преди 3 години
Нали активистите на Партията твърдяха, че всичко е една измислица. И даже си организираха прайдове по жълтите павета.
30
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП е необходима на България,ако няма БСП,няма да остане никаква опозиция на валяка , който мачка България и народа и може би точно това е целта да остане едностранна тотална фашистка дикатура,не можем без БСП,защото това ще е пагубно за България!
29
5
 
3
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
България става все по вече страната на Абсурдите- Една Абсурдна Държава с една Клика готова на всичко за да е на Власт- Сега тази банда явно иска на всяка цена пак да върне хората в страхова ситуация-забравяйки Огромните Скандали с Премиер и Политици-Цяла Европа ни се смее на политиците! Но най вече се смеят на нас българите -народ глупав търпелив беден и нещастен -народ БЕЗ БЪДЕЩЕ И НАСТОЯЩЕ -НАРОД КОЙТО ПРОДАВА ГЛАСЪТ СИ НАЙ ОФИЦИАЛНО ЗА МАЛКО КЕБАПЧЕТА И БИРА! ВЕЧНА КАРАНТИНА ИМА В ДУШИТЕ МУ!
28
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 28Кой ги е убивал бе стига лъжи и наглост
27
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вируса стигнал до старческия клуб БСП. Добро начало, но всъщност истинските добри новини тепърва предстоят. Има шанш да се ускори прехода и да станем нормална държава.
26
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Калеко АлекоВеднъж(не на последните избори) гласувах за ГЕРБ и се чувствах ужасно,когато виждах как хората от БСП бяха мачкани,уволнявани масово,тормозени,убивани,беше ужасно да гледам приятели как страдат само заради идеите си и опита си да защитят България!
25
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бсп е мъъртвецТук си в грешка, няма никакъв комунизъм в редиците на БСП. Те са най-демократичната партия в Беге. По времето на тройная коалиция всеки краднеше колко може и управляващи и обикновени айдуци, е най-големия пай беше за упралвяващите то няма как. И сега така.
24
1
 
8
 
! Отговори
БеСеПерастия преди 3 години
Не знам за корона вируса , но шашкънията откакто ги е заразила - няма подобрение. Все по-лошо става. Явно за такива като тях няма измислена ваксина и лечение.
23
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Калеко АлекоА какво направихте вие - угаждахте на чуждите господари,не умеехте да защитите българския интерес,провалихте печелившите проекти на България и Европа с Русия,напълнихте гробищата с трупове,демографската катастрофа върви с пълна пара и хората бяхат от страх от България,теглихте огромни заеми и нищо няма насреща,нито работни места,дори закрихте работни места,а асфалт не се яде,има да изброявам до утре антидържавната ви дейност,която вреди на населението!БСП,ДПС са по-добри от вас
22
4
 
21
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Трите хиляди лева Нинова ще ги плати, ще напише чек и ще чака някой да го осребри, както само тя умее ... Тя така плати и Техноимпекс още когато беше дама на 28 год., от с.Крушовица ... !!!
21
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искаме БСП обратно да участват във властта,те са най-демократичната партия,а не диктатура като другите!Когато БСП и ДПС управляваха ,бехме хиляди пъти по-добре,по-свободни,по-спокойни и нямаше такива грабежи,като през последните години!БСП е КРАЙНО необходима България!
20
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бабо Маро, така го казваш, все едно партията на Подскачащата истеричка е някаква алтернатива. Ако беше така, Дон Тиквуний, отдавна да е паднал. Та на въпросът кой - по възможност някой, който си прави труда да натисне бутончето за главни букви, поне когато пише "България". Не е лоша алтернатива човекът, който е от другата страна на подлеза на "Дундуков". Но все пак, за да бъде взет на сериозно, трябва да се откъсне именно от заразената партия, а не да я влачи.
19
3
 
11
 
! Отговори
Morski преди 3 години
Ха ,ха !Дойде време БГ комунистите пак да се борят с короната след 9 септември 1944!Ама тоя път изхода ще е друг .Короната ще ги гътне, щото няма вече съветска армия! В Библията е казано ''Блажени са вярващите...', а те даже и в covid19 не вярват , та сега е ''Време разделно' и за тях!
18
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До баба мараИскаме БСП да управлява,но не им дават възможност да участват във властта и управляват, а и хората не харесват Нинова!Има натиск върху БСП и хората на БСП,как да се справят,ако не си защитите хората и не се обедините с други леви и центристки партии,вместо да се ядете помежду си?
17
1
 
21
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Споко другаре и товарищи, Вие сте смели и не се страхувате, след като товарищ Радев Ви призова на Шипка в началото на епидемията, сега другарката Импексова ще Ви качи на Бузлуджа, за да преброите редиците ... Що се отнася до Коронавируса, Нинова е мъжка и ще му го натръшка ... !!!
16
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това е добра новина за народа! КОВИД за душманите дупетати! КОВИД до дупка!
15
21
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
като не искате БСП кажете кои да остане на сцената кои да управлява българия
14
2
 
8
 
! Отговори
Кух профил преди 3 години
И какво от това, че глобяват партията? Та това са нашите пари, боли ги фара. Персонално глоба на всички би подействало добре.
13
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП трябва да участва във властта,искаме си БСП обратно,но без Нинова!