Цветанов се заяви, прави партия за изборите през 2021 г.

Бившите му съпартийци били далеч от хората
27 юни 2020 10:34, Александър Попов
425
Цветанов се заяви, прави партия за изборите през 2021 г.
Снимка: БГНЕС

Цветан Цветанов официално обяви, че ще прави партия, като до септември ще бъде учредена.

Възможностите за име все още се обсъждат, но отсега са ясни амбициите тя да участва на парламентарните избори през 2021 г.

Бившият втори в ГЕРБ обясни, че е взел това решение, след като е получил огромна подкрепа от симпатизантите си за решението да напускане партията на премиера Бойко Борисов.

Още по темата
"Ще се постарая да изградя това, което мога да правя, но ще премахна грешките, които съм допускал при самото структуриране и изграждането на ПП ГЕРБ. Най-голямата грешка беше, че нямах опит – имах огромна енергия, обикалях страната, докато някои се занимаваха с други дейности", заяви Цветанов пред bTV.

Той допълни, че не поддържа никакви отношения с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Поздравили се само за празници и рождени дни.

"Има непоследователност и хаос в управлението. Самият факт, че се правят предложения за законодателни промени, където не са намерили място в управленската програма на нито една политическа сила – означава, че се правят законодателни промени, които не отговарят на потребността", коментира Цветанов и даде пример с идеята за създаване на Държавна петролна компания. По думите му реализацията на подобен проект ще ни върне 20 г. назад заради липса на пазарен принцип.

"Давам за пример и последното вето на президента, свързано с НСО и това, което се прави като възможност за подобна структура в МВР. Това е различието, което съм имал и докато бях председател на вътрешната комисия в парламента. Тогава казах на зам.-министъра Краси Ципов, че докато аз съм председател на вътрешната комисия – това няма как да стане, защото не кореспондира с управленската програма, която ние сме говорили", коментира още той.

Цветанов заяви, че бившите му съпартийци не живеят с проблемите на хората, а целят единствено политическа реализация на гърба на симпатизантите. По думите му България отсъства от дебатите за бъдещето на Европа.

Той определи като нелепи предположенията, че стои зад снимките от спалнята на премиера. Той обясни, че няма достъп до най-личното пространство на Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


425
Още по темата: партияЦветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
284
0
 
3
 
! Отговори
komitata преди 3 години
нова партия и и перспектива за нова коолиция и разсейване на гласове-все стари номера -пример ВМРО,Воля Атака ,Валерката и т.н важното е да сме в играта
283
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко направи грешка,че удря по президента,а и по БСП,защото половината хора от БСП го подкрепяха,сега може остане сам,а реално няма кой да изберем,освен ГЕРБ в момента, както каза президента - вървим към пропаст!Освен ако не сменят Нинова и тогава да гласуваме за БСП.
282
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз ще гласувам за Цветанов!! Той ще изгони Бойко!
281
1
 
5
 
! Отговори
цитат преди 3 години
Предупреждение към Борисов: видиш ли Цветанов по Нова или БНТ, очаквай прокурорите вкъщиРумен Петков
280
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искрено се надявам да не е сред живите до изборите! Чекмеджето също!
279
1
 
3
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
До Анонимен 296: Хайде сега, не се изсилвай. И кои ме ние, дето летим надолу. ГЕРБ? Може и да си прав, но гербаджиите да му мислят.А Цецо освен това ще се бори и срещу строителството на АЕЦ "Белене" и срещу доставките на руски газ. Правилно се е ориентирал - за американските интереси се плаща с долари. Но и конкуренцията за тях е голяма.
278
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Нищо новоПо полека,че пяна ти излиза от устата!Ама цифрите говорят друго,факт е че летите с бясна скорост надолу!Тъгувай!А за Цветанов той е бита карта!
277
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От кой град ще започне предизборната кампания на Цветанов? Политическата ти игра без съмнения изигра блестящо както винаги губещият е българския народ,парите по- между си са разпределени за няколко поколения нататък. Българските мозъци се оценяват само в чужбина. В България ги смазват и подтискат.
276
0
 
4
 
! Отговори
УНСП преди 3 години
Партийката ще е УНСП.Умора нема, само пот.
275
1
 
1
 
! Отговори
Оркестър.Тaшaкларъ преди 3 години
Ако съм пропуснал ДПС ша *** извинявате те са в основата на цялата схема!
274
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има такива хора, те се наричат безскрупулни.В службите е пълно с такива н агли индивиди с цел доживот да вземат високи заплати от данъкоплатеца.Основната им цел е привилегии и наглост.
273
0
 
8
 
! Отговори
Оркестър.Тaшaкларъ преди 3 години
И кючека да продължава с най новия кючек ...държавна сигурност. За всички от ГДБОБ МВР ГЕРБ БСП ДОС ДОС И КМЕТОВЕТЕ НА РАЙОНИ И ОБЩИНИ ЩЯХ ДА ЗАБРАВЯ И СЪВЕТНИЦИТЕ И ТЕ ДА МИ ЯДЪЪТ ЗНАЕТЕ КОЕ.
272
0
 
2
 
! Отговори
АмчъмдейвиС преди 3 години
Само гьoтвepeни правят партиите на напоследък ,хм и аз съм такъв ама не мога няма гръб;)))
271
11
 
2
 
! Отговори
Илиев преди 3 години
Г-н Цветанов,намеренията Ви ще получат подкрепа дори от по възрастната прослойка от българите русофили,ако намалите до минимум нападките срещу Русия! Истинския фактор който докара държавата до най бедното стъпало е пред ВАС! ВИЕ го познавате като петте си пръста на ръката.BG е по бедна от т. нар. наши братя македонци,много по-бедна от северната ни съседка Румъния,за Унгария и Словения няма да говорим.Дали партията ви ще бъде забелязана на"сцената",зависи с кои хора ще я представлявате! Успех
270
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Приемам Цветанов да е в ГЕРБ,но отделно от ГЕРБ,не знам как ще управлява,страхувам се,че хората пак ще треперят от страх от Цветанов и за живота си,Цветанов ако обича поне малко България,трябва да се занимава с неговия си атлантически център или нещо друго,а не да прави партия,защото ще е трагедия за хората и България.Хората много се страхуват от него.
269
4
 
12
 
! Отговори
смях преди 3 години
Добре че се евакуирах на време от територията на която бях роден.По добре да бера ягоди в чужбина от колкотода бера ядове в Бг
268
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цветанов злоупотреби с доверието на Борисов. В същност историята и политиката от преди 1989г.се повтарят. И знаете ли, че ненавиждат защото разчитате само на отвратителната пропаганда, лъжите докато измамите избирателите. Така се прави само ялова политика и като изядохте всичко хубаво което беше направено в България,изнесохте националния капитал, банките се превърнаха в пералня на мръсни пари.
267
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цветанов,купуваше или изнудваше гласове за ГЕРБ,но това не е проблема,проблема е,че четох интервю с хора,които умират от страх и чийто бинес се е сринал или е отнет, заради Цветанов и са ходили да молят Бойко да се спре с натиска върху хората,също и хора,които са умрели,защото са казвали истината или са критикували.Приемам Цветанов да е в ГЕРБ,но отделно от ГЕРБ,не знам как ще управлява,страхувам се,че хората пак ще треперят от страх от Цветанов,Цветанов ако обича поне малко България,трябва да
266
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горе на снимката виждаме нещо уникално в политиката - един политик, който е политически труп още преди да е започнал проекта си. В светлината на гореспоменатото предвиждам коалиция Цветан Цветанов - Лютви Местан.
265
2
 
0
 
! Отговори
Тодоров преди 3 години
Цецо, изключи емоциите, запази достойнство.Тодор, твой пиятел