Цветанов се заяви, прави партия за изборите през 2021 г.

Бившите му съпартийци били далеч от хората
27 юни 2020 10:34, Александър Попов
425
Цветанов се заяви, прави партия за изборите през 2021 г.
Снимка: БГНЕС

Цветан Цветанов официално обяви, че ще прави партия, като до септември ще бъде учредена.

Възможностите за име все още се обсъждат, но отсега са ясни амбициите тя да участва на парламентарните избори през 2021 г.

Бившият втори в ГЕРБ обясни, че е взел това решение, след като е получил огромна подкрепа от симпатизантите си за решението да напускане партията на премиера Бойко Борисов.

Още по темата
"Ще се постарая да изградя това, което мога да правя, но ще премахна грешките, които съм допускал при самото структуриране и изграждането на ПП ГЕРБ. Най-голямата грешка беше, че нямах опит – имах огромна енергия, обикалях страната, докато някои се занимаваха с други дейности", заяви Цветанов пред bTV.

Той допълни, че не поддържа никакви отношения с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Поздравили се само за празници и рождени дни.

"Има непоследователност и хаос в управлението. Самият факт, че се правят предложения за законодателни промени, където не са намерили място в управленската програма на нито една политическа сила – означава, че се правят законодателни промени, които не отговарят на потребността", коментира Цветанов и даде пример с идеята за създаване на Държавна петролна компания. По думите му реализацията на подобен проект ще ни върне 20 г. назад заради липса на пазарен принцип.

"Давам за пример и последното вето на президента, свързано с НСО и това, което се прави като възможност за подобна структура в МВР. Това е различието, което съм имал и докато бях председател на вътрешната комисия в парламента. Тогава казах на зам.-министъра Краси Ципов, че докато аз съм председател на вътрешната комисия – това няма как да стане, защото не кореспондира с управленската програма, която ние сме говорили", коментира още той.

Цветанов заяви, че бившите му съпартийци не живеят с проблемите на хората, а целят единствено политическа реализация на гърба на симпатизантите. По думите му България отсъства от дебатите за бъдещето на Европа.

Той определи като нелепи предположенията, че стои зад снимките от спалнята на премиера. Той обясни, че няма достъп до най-личното пространство на Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


425
Още по темата: партияЦветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
304
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само БКП
303
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Вождове много,Ами не е съвсем така,Цветанов изчака да му мине делото и стоеше в ГЕРБ,за да не го осъдят,след това,когато напусна ГЕРБ и веднага се появиха снимки на Бойко и записи,особено снимката в спалнята, си е направо заплаха към държавници.Каквото и да твърди,дори и да не го е извършил лично,вижда се кога започна атаката срещу ГЕРБ,а и щом Р.Петков каза,че Цветанов се кани да съди Бойко,смятай какви интриги се въртят срещу Бойко.
302
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само да не е буржоазно интелигентен, е това сериозно ме притеснява 317.
301
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как ще правиш партия,като хората в цяла България умират от страх от тебе,бе Цветанов?
300
3
 
1
 
! Отговори
До 317 преди 3 години
Има алтернатива да сериозно говоря
299
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сериозно ли говориш?! Да, и него да го откупят. Борисов за сега няма алтернатива.
298
4
 
2
 
! Отговори
До 309 преди 3 години
Ти си поредния герберастни *** е скоро ще си безработен нови идват пенсионерите като теб в пенсия
297
2
 
9
 
! Отговори
Вождове много, преди 3 години
но индианци вече няма, избягаха в чужбина. Кой ще му се върже на този, като е същият като Боко, нали в една кратуна п.ърдяха!?
296
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Старите комунисти пенсионери им е гадно ,че скоро млади ще ги изместят така е ще трябва да се изметете и да дойдат нормални с нормална партия а не поредната мутра и псевдо патриот аман от псевдо патриоти и *** на чужди държави
295
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Афера е пуснала нов разговор на бац с валю златев,в който казва,че непрекъснато трябва да се подиграват медиите с президента. и да го злепоставят.Боковия глас е.Да пукна,ако лъжа.
294
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
физкултурник - не ставаш! ще бъде наказан от народа за корупцията и милионите, които окраде покрай ГЕРБ. освен ако проекта му не е финансиран от нощното шкафче на Лойко като патерица на ГЕРБ.
293
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма как син на служител на УБО да е не безскрупулен партизанин.Късно се усети Баце да го разкара, защото същите са безпардонни лицемери.
292
4
 
2
 
! Отговори
До 308 преди 3 години
Каква съвест бе тва са партии от 19 и 20 век все комунисти и БКП та бе ти работиш за тях искати се патриотари и комунисти да сте вечни е няма да стане млади безпартийни хора ще управляват и променят всичко всички олигарси са в ДПС ВМРО БСП ГЕРБ и тнт
291
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименКолкото повече промени се правят,толкова повече влиза в *** на населението и надълбоко,мислехме ,че БСП,ДПС не са добри управляващи,а когато ги сменихме, попаднахме на много по-голямо нещастие,колкото повече променяме или навлизат нови политици,толкова повече ни влиза яко отзад и се пълнят гробищата в България. Не,благодаря!
290
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 301Ти изброяваш партиите,които все още имат някаква съвест да защитят хората,а не олигарсите,по това човек може да разбере,че работиш срещу България и си враг на България и не мислиш доброто на България!
289
3
 
4
 
! Отговори
До 305 преди 3 години
Патриотарите са лъжци продадоха се на ББ още на 1 вия си ден и лапат с него вече няколко години младия безпартиен премиер е единствения защитник на българските интереси а не на чужди интереси само като погледнем Каракачанов 200 кг си личи какъв патриотар е ил ити пак ще си избереш Каракачанов щото си платен истината е в младия безпартиен премиер народа се обедини около него но народа е платен и няма да се обедини около нов независим човек всички сте зависими а той е защитник на нашия интерес
288
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато гласувате за такива политици дето ви се показват по медиите няма да има промяна , в форума има хора като младия слаб безпартиен безработен премиер които ще ви донесат промяна а не такива стари политици дето искат още 4 години да лапат но вие явно пак ще си ги изберете да лапат а няма да съберете подписи за нова партия на нормални щом искате изберете си ги но ако искате промяна направете я няма кой друг да я направи
287
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 301Патриотите са ЕДИНСТВЕНАТА българска партия,всичко останало е американско,дори не е европейско.
286
5
 
2
 
! Отговори
До 301 преди 3 години
Не си познал алтернатива има в безпартиен е и ако народа се обедини около безпартийния млад премиер нито БСП нито Герб ДПС ПАТРИОТАРИ ще видите повече влат и пари ако не е сега след време ще се случи скоро младия безпартиен трайно безработен слаб благ човек новия ви спасител ще вземе властта а мутрите отичате в канала
285
1
 
6
 
! Отговори
Видко преди 3 години
мебели Виденов правят големи реклами обаче въобще не им пука за клиента. наели са едни апатични и груби шофьори от кол и въже, които пускат мебелите от високо "да се наместят". но най-виновни са от ръководството на Виденов. за тях клиентът е последното нещо за което мислят. и се чудят после защо продажбите са слаби.