Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му "чат" с Бобоков

Създават се внушения за нещо скрито и нередно
Обновена: 2 юли 2020 17:48 | 2 юли 2020 17:45,
486
Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му "чат" с Бобоков
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Държавният глава Румен Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му „чат“ с Пламен Бобоков, съобщава президентският пресцентър.

Още по темата

Селективното публикуване на отделни съобщения от г-н Пламен Бобоков до държавния глава без отговорите на президента създава внушения за нещо скрито и нередно.

В обществен интерес е прокуратурата да публикува целия чат между президента и г-н Пламен Бобоков.

Припомняме, че Специализирана прокуратура публикува част от текстова комуникация между вероятно лице с имунитет - Prezident - Rumen Radev от една страна и обвиняемия Пламен Бобоков от друга. Чатът бе пуснат официално, като доводът е заради високия обществен и медиен интерес и с цел представяне на обективната истина.

От своя страна ДАНС също анализира много детайлно чатовете между Пламен Узунов и Пламен Бобоков, които могат да доведат до обвинение в престъпно сдружения за търговия с влияние.

Бизнесменът Пламен Бобоков остана на свобода под гаранция от 1 млн. лева. Решението бе взето от Апелативният специализиран наказателен съд.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


486
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
288
3
 
20
 
! Отговори
Хехе преди 3 години
Ония Бонбонков вика: няма такъв чат! Президентът обаче: нека се види целия Ми чат с Бонбонков. Абе вие що не се разберете първо, а после да обвинявате прокуратурата! Тя вас обвинява! В лобиране за собствени цели и облаги!
287
19
 
6
 
! Отговори
Мечо Кух преди 3 години
Ако могат да се видят отстрани колко са жалки гербопитеците с техните некадърни напъни да смъкнат президента до тяхното морално и духовно ниво :))) дори и най-нескопосаният опит на държавната мафия да компрометира президента се посреща с 'Ооо не, край, оставка, това е позор', а техните ежеседмично произвеждат истински стопроцентови корупционни скандали с реални последствия за тях, децата им, държавата. За това обаче - пълна тишина, то не е важно :))) вие не сте хора, нещо между плъх и мекотело
286
0
 
0
 
! Отговори
пенсионеркомун. преди 3 години
Демек недосегаемите могат сичко и секак в тоалетната. А ние задължително трябва да им вярваме, като на оня олигошизодебил който беше решил за един малък период от време 800000000000 секундида ни оправи убаво. Оправи ни яко
285
6
 
3
 
! Отговори
пенсионеркомун. преди 3 години
Здравейте пенсии и набори. Привет и на платените труженижи. И на всички останали. Да напишик,,,упс,напиша преди да съм забравил: ние живеем в страната,която е тоалетната на Европа и тук всичко е разрешено на недосегаемите
284
2
 
8
 
! Отговори
Ихааа преди 3 години
Незабавно, бързо, равнииииис...., мирно !
283
0
 
5
 
! Отговори
шайката преди 3 години
определя живота на хибридните.По лошо от ваксина.
282
4
 
8
 
! Отговори
Язе преди 3 години
До 295Ма си яко т_у_л_у_п! Как президентът ще публикува чат, който не е минал през "лабораторията" на другаря гешефф . Първо гешефф да публикува "фактите", после истинските факти ще излязат, ако има нужда и ако изобщо ги има.
281
10
 
14
 
! Отговори
?!? преди 3 години
А тоя що не изпревари прокуратурата и той да публикува цилия си чат с Бобоков? Да не би да го няма? Пошъл Президент.
280
3
 
8
 
! Отговори
КРАСЬО ЧЕРНИЯ преди 3 години
ТЕФТЕРЧЕТО АХ ГИ ДИ КАСКЕТИТЕ :)))))
279
14
 
13
 
! Отговори
РАДЕВ преди 3 години
РАДЕВ ДА ПИТА КАСКЕТА ЗАЩО НЕ РАЗСЛЕДВА МИЛИОНИТЕ ЕВРО В ЧЕКМЕДЖЕТО И ПРИСТРАСТЕН ЛИ Е В РАЗСЛЕДВАНЕТО И ОБВИНЕНИЕТО .
278
4
 
8
 
! Отговори
Язе преди 3 години
До 289Правова държава викаш.... Ако кажеш и на какво основание гешефтурата публикува материали, нарушавайки . .. найсе закона и конституцията (невинен до доказване на противното).....То от 10год няма правова държава- откакто Винету управлява и съд, и парламент и всичко. Такава диктатура в момента няма по света (освен халифатите). Ама явно на *** това му харесва,
277
6
 
5
 
! Отговори
Няма преди 3 години
Президент корумпиран в Бг. Хибридни вони с цел скриване на милиардите.
276
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съветниците му го въртят на малкия си пръст , сега единственото нещо, което ще направи прокуратурата е да ни покаже едни безобидни чатове как са го правили на пълен г1.упак. и няма да са далеч от истината за съжаление.
275
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Вие286 Кои са черногледите, да изясним, тези които искат корупиран президент, или правова държава.
274
9
 
6
 
! Отговори
Влади Путката преди 3 години
Аз ако знаех колко сте лесни и се клатите с 2 есемеса, щех да пратя 1-2 SMS-a на бокьо тиквито, и да ви сваля палячовското правителство.Тоест, сега щех да си имам ВТОРА държава на Балканите. Да ама нещо съм ви надценил.
273
0
 
2
 
! Отговори
Вие преди 3 години
черногледите сте обречени вие сте хибридни значи временни.
272
5
 
5
 
! Отговори
Язе преди 3 години
До 279Пак да питам - как ги разбрахте тия неща от публикувани 20-30% от чата??? Или гешефф е винаги 100% прав??
271
8
 
1
 
! Отговори
Разумен преди 3 години
Кръга на Доганя си прави гаргара с Рассия, ама са пуснали Боко тиквяра, на фронта. Те му гледат сеира.Според мен е възможно просто да клатят държавата, да свалят тиквеника, а после си продължаваме по старому - под ръководството на ген. Решетников и оня другия.Цирка е пълен
270
3
 
1
 
! Отговори
gosho преди 3 години
До Анонименpri bsp vsichki sa milioneri
269
7
 
7
 
! Отговори
Владимир Путин преди 3 години
Тo телефоните на тия *** се разнасят като вирус и са общодостъпни. Аз утре ако пратя СМС на Боко тиквито... смс със съдържание по мой избор. После да напрая един скриншот и да ви го пусна - ми аз ше сваля правителството веПхахахаххаха