Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му "чат" с Бобоков

Създават се внушения за нещо скрито и нередно
Обновена: 2 юли 2020 17:48 | 2 юли 2020 17:45,
486
Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му "чат" с Бобоков
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Държавният глава Румен Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му „чат“ с Пламен Бобоков, съобщава президентският пресцентър.

Още по темата

Селективното публикуване на отделни съобщения от г-н Пламен Бобоков до държавния глава без отговорите на президента създава внушения за нещо скрито и нередно.

В обществен интерес е прокуратурата да публикува целия чат между президента и г-н Пламен Бобоков.

Припомняме, че Специализирана прокуратура публикува част от текстова комуникация между вероятно лице с имунитет - Prezident - Rumen Radev от една страна и обвиняемия Пламен Бобоков от друга. Чатът бе пуснат официално, като доводът е заради високия обществен и медиен интерес и с цел представяне на обективната истина.

От своя страна ДАНС също анализира много детайлно чатовете между Пламен Узунов и Пламен Бобоков, които могат да доведат до обвинение в престъпно сдружения за търговия с влияние.

Бизнесменът Пламен Бобоков остана на свобода под гаранция от 1 млн. лева. Решението бе взето от Апелативният специализиран наказателен съд.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


486
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
388
0
 
0
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
Предвиждам, че каскета ще започне някакво дело в съда срещу Пламен Узунов за "търговия с влияние" само за да има с какво да пълни новините и да се отчита пред бат'си Бойко. То няма да мине в съда, защото такъв текст в наказателния кодекс няма. Има текстове за "влияние" но само срещу облага, а това с чатове не се доказва. Но шоуто трябва да продължава. Едно такова дело може да се точи с години.
387
0
 
1
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
Президентът Радев единствен пречи на Бойко да яхне цялата държава. Каскета си го назначи Бойко с конкурс проформа само с един кандидат. Но Цецка не можа да я уреди за "майка на нацията". Не ми се мисли как щяхме да се представяме пред света с нея. Но Бойко щеше да я целува по темето както Цвета Караянчева, Да, Тикволандия. Време е да и се сложи край.
386
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най страшното за гербаджийската хунта е факта, че в лицето на Румен Радев българите получихме шанса за избор - между Достойния ни Президент и, от другата страна, престъпници със зависимости от други престъпници!!!!Оставка на мафиотите и в затвора!!!Служебно правителство и честни избори!!!
385
11
 
4
 
! Отговори
Има алтернатива преди 3 години
Отстраняването на крадливата и некадърна гербаджийска дружинка не е политическа, а национална задача. Само когато това стане, тогава ще можем да се отлепим от дъното. След три мандата на Бойко вече изоставаме и от предпоследните в ЕС. Необходимо е единодействие между всички партии, които мислят за бъдещето на България. Иначе няма да стане.
384
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен407Ончо, и боkлyka и нaркoтициите са все под управлението на престъпник-премиера на българия - борисов!!!! Няма как Президент Радев да поеме вина за престъпленията на неграмотника и бивш затворник борисов!!!!
383
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
401 Мафията с *** са все хора на Радев.
382
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
405 Де да беше така.Делото с назначението на Любовнизата Деса, тогава, с платената от дарзавата нейна квартира,застаря И Радев отърва присъда.
381
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубаво е, че борисоффф се сгромолясва безвъзвратно!!! Но най-хубавото е, че имаме избор, българи - достоен и честен човек в лицето на Румен Радев!!!!Оставка на гербаджийската *** и служебно правителство!!!! Ончовците да влизат в затвора!!!!
380
3
 
4
 
! Отговори
истина преди 3 години
До цензура. Защото едното са безспорни факти, а другото фалшификати-компромати. Ей, затова.
379
5
 
8
 
! Отговори
решетников преди 3 години
Само на мен ли този ми прилича на ръб?
378
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Чочо 403Ти какво искаш? Слави- патерицата от една страна и Бонев с плочките от тротоара на някоя софийска улица от друга страна?
377
8
 
4
 
! Отговори
Чочо преди 3 години
Има един въпрос за разрешаване - ако имате тиква от една страна и соция-г-листи от друга кое е за предпочитане и кое е полезно , като се има предвид , че тиквата в определени обстоятелства става карета , а онези червейчета са омазани винаги в кафява зловонна маса , защото това им е бащиния .
376
2
 
4
 
! Отговори
АЗИС преди 3 години
ДА ЖИВЕ ЧАЛГАТА И КОМУНИЗМАПИЖЕ ПРЕЗИДЕНТ ДАНЧО МЕНТАТА ПРЕМИЕРДПС И АТАКА ПОБЕДА РАЗБИРАСЕ НЯЧЕЛО С ВЕЛИКАТА ПАРТИЯ МАЙКА БКПБСП ПОБЕДААААА
375
10
 
7
 
! Отговори
Цензура? преди 3 години
В тоя сайт защо няма нито дума за чатовете на бобока с Баце? Няма и нито дума за сни ките от спалнята на Бацето. Чудно
374
3
 
1
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
До Анонимен 397: Колко са стабилно бедните го каза самият финансов министър с коледните си добавки през 2019г:"40 лева допълнително ще бъдат изплатени на пенсионерите, на които пенсията или сборът на пенсията заедно с добавките и компенсациите към тях за месец декември е в размер до 363 лева, до размера на линията за бедност за 2020 година".И са преброени: "С добавката ще бъдат подпомогнати около 1 276 200 пенсионери".Това е резултата от "Отлепването от дъното" при вече трети мандат на Бойко.
373
2
 
5
 
! Отговори
Чочо преди 3 години
Радев си призна за чата , сега е редно Борисов да си признае ,че е купил от Аладин вълшебната лампа и като ляга да спи потърква лампата излиза джина и премиера си пожелава пълно чекмедже с кюлчета злато и пачки с евро , та като го снима някой "доброжелател" да се види цялата тази благодат , която го залива и червенотиквеничковчетата да имат повод да изхвърлят цялата злъч , която са насъбрали за десет години . Та както вселената и човешката глупост е безкрайна , но това е друга тема .
372
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Олигарсите,които не искаха да бъдат осъдени за престъпленията си,така превъртяха,че обърнаха България и света с краката наопаки,за да злепостяват държавата,ГЕРБ и правителството и лаят срещу тях,за да не бъдат осъдени и дори стигнаха до там в хистерията си да злепоставят България,правителството и правят мръсотии,че България остана без пари,заради техния егоизъм,предатели!
371
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТикволандияНа такива като теб ЯВНО горните шкафчета са съвсем празни.
370
2
 
18
 
! Отговори
ГербоТрол преди 3 години
ТОЗИ ТЕПЪРВА ЩЕ ПРИЗНАВА!
369
8
 
4
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
До Анонимен 391: "Отлепянето от дъното на ЕС започна". Започна, започна. Вече трети мандат на Бойко все започва.Май само шкафчето му се пълни с пачки.