От ВМРО: НПО-та взимат пари от чужбина, за да хулят България

Според Красимир Богданов избързахме с отпускането на мерките срещу COVID-19
17

Неправителствените организации да декларират дарения над 1000 лева от чужбина. За това настояват от "Обединени патриоти". Според мотивите им такива промени биха допринесли за повече прозрачност.

"Темата е изключителна важна, бих я оприличил на тази с фалшивите новини. Нямаме яснота от какви фондации от чужбина се финансират НПО-тата. Много по-чист ще е вариантът да знаем кой ги финансира", каза за "Денят ON AIR" депутатът от ВМРО Красимир Богданов.

По думите му има много негативни примери на НПО-та, които получават пари от чужбина, за да хулят България.

"Не мисля, че е нарушен диалогът между коалиционните партньори. С достатъчно твърдост и настойчивост успяваме да отстояваме програмата, която сме разписали", обясни той.

Богданов подчерта, че вотът на недоверие от БСП е част от вътрешнопартийните боричкания и "показването на мускули" в навечерието на избора на лидер в столетницата. "Вотът е обречен, няма никакъв шанс да успее. При такава тежка ситуация най-лошият вариант би бил да хвърлим страната в предсрочни избори", отбеляза депутатът от ВМРО в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според него малко сме избързали с отпускането на мерките срещу коронавируса.

Депутатът коментира и случая с конфликта между охранители и лидера на "Да, България" Христо Иванов на плаж близо до парк "Росенец". По-рано днес президентът Радев излезе с изявление, че гардовете от нашумялото видео са служители на НСО.

"Жалко е поведението на тези хора и подигравката с националния флаг. Неприятно разочарован съм. Друг е въпросът доколко НСО трябва да охранява този обект. Чл.18 от Конституцията ясно е разписал кои обекти са частни и кои са изключителна държавна собственост", добави Богданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 16С указ на президента трябва да бъдат забранени всякакви зловредни организации, които си веят байряка под носа на държавата и унищожават държавността и мас самите.Така е, трябва да се унищожат всички български хронични ганиуювеее и говниуювеее защото те самите са най-жестоките унищожители на България до днес! Те са БКП_лайнювеете в различни нюанси като например ВМРО!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С указ на президента трябва да бъдат забранени всякакви зловредни организации, които си веят байряка под носа на държавата и унищожават държавността и мас самите.
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те директно я унищожават, какво да я хулят.Вън всички нпо-та от Родината ни!!!!
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До meВ 23.00 ч. ти отиваш да си вземеш парите? На магистралата ли работиш?Някой от твоите клиенти тираджии ли ще те закара до Гърция?
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До meЕ... си твоята.Щом те е създала, тя не заслужава друго отношение.
9
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който участва в НПО, да няма право да заема каквито и да е длъжности или държавна работа,да няма право да взема(гепи) пари - държавни или от чужбина,а най-добре да ги затворят за антидържавна дейност и кражби в затвора или да ги изгонят!Хем ограбват държавата,хем извършват антидържавна дейност НПО, ЗАТВОР за тях!
8
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абсолютно!Всички знаят,че НПО са античовешки и антибългарски организации,които вредят на България и населението и ограбват държавата с много пари,създават и умишлени конфликти,за да постигнат задните си цели!Не на НПО,вредни,вреди,ВРЕДНИ и ограбват държавата,без да има прозрачен и ясен отчет!Вън НПО от България!
7
6
 
1
 
! Отговори
me преди 3 години
Сега отивам да си взема парите, ще ходя на море в Гърция.
6
5
 
9
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Хубаво *** тоя,ама реални действия-никакви.Впрочем,за тия най-големия патриотизъм е да блъскат бабички на границата,вместо да внесат закон забраняващ гласуването в Турция и решаващ проблема радикално.Има много интелигентен начин да се направи и адвокат Екимджиев им каза как да стане,та да мине през Страсбург!Впрочем,питаме се какво аджеба правят тия "патриоти" в едно правителство с куп *** вътре?Май лакомо си похапват,най-вече...
5
3
 
9
 
! Отговори
Пепи преди 3 години
Това се подразбира от край време.Изкърти веле нон стоп пускат статии колко е добре в Германия колко е зле в България.Това са агенции които набират персонал в България всред социалните мрежи.
4
3
 
4
 
! Отговори
:-) преди 3 години
Да пратим НПО активистите на екскурзия в Равенсбург, Треблинка, Бухенвалд, Магадан, Коми или пък Колима!
3
4
 
9
 
! Отговори
Бай ВарвАр преди 3 години
Тоа па откри топлата вода , ми то и пеленачетата знаят откъде из какво идват парите за НПО-та.Да каже кога ще ги окошарят за антидържавна дейност ,а не да се прави на ощипана мома !
2
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що сте ги пуснали, какво значи неправителствена организация има си Конституция и там пише правителството управлява. Сезирайте прокуратурата, какво ни се обяснавате като некакви любовници.
1
9
 
1
 
! Отговори
Рекламист преди 3 години
Кръгла празна глава. Що е то? ВМРО руски подлости.32891