БСП, Нинова и младежите от партията пред президентството

Бранят президента от "войната на управляващото мнозинство"
9 юли 2020 18:41,
76
БСП, Нинова и младежите от партията пред президентството
Снимка: Пресцентър на БСП

Пред президентството сме, за да защитим Конституцията и върховенството на закона. Срещу президента Радев се води война от първия ден от неговото избиране. Управляващото мнозинство – ГЕРБ и Обединени патриоти я водят на няколко фронта вече от 3 години – в парламента- от парламентарната трибуна, в изпълнителната власт – г-н Борисов като премиер и Министерският съвет. Срещу Радев се води компроматна война. Управляващите от първия ден до днес не приемат, че може да има институция, която да мисли различно от тях, която да има други ценности, да се бори за други неща.“, стана ясно от позицията на Корнелия Нинова, изпратена от пресцентъра на БСП.

Още по темата

„Днешният акт е безпрецедентно действие за президентската институция и държавата ни изобщо. От БСП не премаме тази показност и зрелищност, с които се нахлува в президентската институция. Ако има съмнения за извършени закононарушения от страна на администрацията, то нека те се разследват. Ние уважаваме върховенството на закона, но не по този начин.

Затова сме тук, пред президенството, с цялата парламентарна група и  младежите от партията, за да заявим категорично: Вярваме в почтеността на Румен Радев, вярваме в неговото достойнство, искаме да се спазват Конституцията и върховенството на закона. Да си пазим институциите като темелите на българската държава.“, допълни още соцлидерката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
24
 
! Отговори
всъщност преди 3 години
Всъщност, проблемът им - и на Радев и БСП-то са, че ще поканят България в Еврозоната и това вреди много на стратегическите им интереси (България в Евразия).Това, че разследват приближевни до президента не им е чак такава болка.
11
0
 
12
 
! Отговори
до 6 преди 3 години
Мхм само че го казвай на руски. По ще му приляга.
10
2
 
27
 
! Отговори
Зоро преди 3 години
До Охх малеееТочно. Като чуха че влизаме в чакалнята и им приседна от злоба. Най-значимото събитие след Освобождението и завинаги скъсване с руското влияние. Сбогом партийо любима! Хахаха
9
25
 
6
 
! Отговори
6 преди 3 години
Радев е честен и почтен човек !
8
11
 
7
 
! Отговори
V преди 3 години
Е ся вече стана цирк . Да кажат ся че тъй е у Европа .Прокурорите се занимават само с хора които имат само представителни функции като например кралицата на Англия .А сделки като ф16 ,ем смотани самолети ем и скъпи ем и не европейски няма смисъл да се разследват ;)
7
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А брадев къде? В мацква?
6
10
 
3
 
! Отговори
Ясна е работата преди 3 години
Сега виждате защо се появи чекмедже гейт преди няколко седмици. Той затова Борисов толкова нервен беше тогава, а в последните дни и уплашен. Короната е само помощно средство срещу него. Лош късмет. Не е приятно да ти кроят сготвяне.
5
8
 
29
 
! Отговори
Охх малеее преди 3 години
Тия като чуха днес за чакалнята и им приседна бояришника. Жалки сте рубладжии.
4
4
 
9
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Тая не разбра ли, че вече короната управлява, за ква конституция плямпа
3
5
 
22
 
! Отговори
Тунджи преди 3 години
Тая пък мисирка за каква се мисли...?
2
30
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това не е управляващо мнозинство,а хунта,която се саморазправя с неудобните.Не само БСП,всички трябва да сме там и да защитим най-достойния президент на България.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Crown and ring...:-))))