Депутат от НФСБ: Възможен е импийчмънт на президента

Има сериозни доказателства срещу държавния глава
9 юли 2020 22:25,
230

Говорим за война на институциите, която не е започната от изпълнителната власт, не е изключено да доведе ставащото до импийчмънт на президента. За първи път имаме и сериозни доказателства, свързани с търговия с влияние. Отговорът на прокуратурата е адекватен.“, каза за "Денят ON AIR" депутатът от НФСБ Борис Ячев.
Още по темата

По думите му в последните години НСО се въвлича непрекъснато в скандали.

"За мен беше интересно изявлението на Румен Радев относно това кой да бъде охраняван от НСО, че това решение се взимало от представители на изпълнителната власт", коментира той за Bulgaria ON AIR.

"Ще направим спешни законодателни промени, с които да дадем на шефа на НСО да определя кой, за колко време, как да се охранява", допълни още Ячев.

"Наблюдавайки увеличението на бюджета на НСО, смятам, че е добре подплатен и това е на фона на орязания щат и бюджета на МВР. Бих предпочел повече униформени полицаи в малките села, отколкото 20 служители на НСО да пазят сараите на Доган", каза още събеседникът.

Ячев коментира и плановете на държавата да влезе в петролния бизнес като съобщи, че тази есен вероятно първите няколко десетки държавни бензиностанции ще са факт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За комунистите е ясно , другаря винаги е прав и е невинен дори и да са ограбили България.
163
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Струва ми се по-възможно импийчмънт на такива като Вас, г-н Ячев!
162
17
 
37
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Някаква пу-ка от ВМРО иска импийчмънт на Президента Радев. Ти няма да го дочакаш защото ще има предсрочни избори и в следващия парламент ти и рекламното лице на супермаркети БИЛА няма влезете. Затова си заплюй най-близкото бюро по труда, защото освен свир-и на дебелия *** вие от ВМРО друго не можете.
161
32
 
21
 
! Отговори
Ханонимен преди 3 години
Гешев определено е смел. Намира "заровени кучета". И недосегаемите скачат. Колко ли високо могат да скачат?! Когато разследва министри може,а хора на радев не може хахаха. Поздравления за Гешев!
160
16
 
32
 
! Отговори
Шефа преди 3 години
Наближава деня когато крадливия ГЕРБ ще връща парите и кюлчетата злато!Хем пари ще връща БМБ , хем кръв ще повръща ....мутрата!
159
31
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Президентът трябва да бъде интелигентен и улегнал човек.Но у нас "милионерите" с куфарчетата продължават дивотиите на соца - то не бе Гоце, не бе Пастирката, не бе сегашният. Тези хора и за селски кметове не стават, позитанковците ги искат начело на държавата.Критикарите да ми слагат колкото щат минуси, нищо няма да променят с това. Но нека бъдат така любезни да не натякват кой какви дипломи имал, защото България е малка и знаем кой какво представлява.
158
45
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев разединява нацията и се опитва да предизвика предсрочни избори. И децата знаят, че той е марионетка на "Позитано" 20.След като е офицер, нека да постъпи достойно - да се оттегли от президентския пост и после да агитира за когото си щеМоже да има импийчмънт, даде достатъчно поводи за това, но за да не станем за смях пред света е по-добре сам да се оттегли.Не защитавам никой политик или държавник, но не мога да приема президентът да настройва част от българите срещу останалите.
157
36
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Грипена я подкара съвсем през просото.
156
41
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много се закъснява с ареста на президента.
155
13
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълни глупости. Не, не е възможен "импийчмънт" на президента.Българската Конституция не е еднаква с американската.Да не говорим, че освен това в цялата история на САЩ има само един или два случая на отстраняване на президент, а процесът е тежък, но демократичен.На ГЕРБ им се иска просто да извършат преврат!!!
154
11
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тогава разпускайте Народното събрание, защото вие не служите на народа. А, да не забравяме кой беше съдружник навремето в мощната охранителна фирма Ипон с Пашата. Всеки знае съдружника, който сега се разграничи от Пашата...
153
13
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу Герб и техните слуги!!
152
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 158Абе законно избрано малко силно казано. Правителството се формира от партията, спечелила най-много гласове на парламентралните избори. Много добре е известно на всички как гробаджиите печелят изборите, какъв е основния им електорат и т.н. Така че не се пъни много, заслужи си вече двете бронзови парички с лика на краля слънце на тях. Тролвай докато имаш още възможност, че май разни метастази ще се режат още преди да са дошли изборите.
151
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на времето едни ви спасиха от султанано тая път ще си останете слуги на сараите
150
35
 
16
 
! Отговори
Жеков преди 3 години
Президента е тотално провален!!! Да говори за борба с корупцията а всичките му съветници да са мафиоти е безочие.
149
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да дадеш спешно български паспорт на офицер от руските служби по ходатайство на Бобоков не знам как може да бъде квалифицирано освен като тежка зависимост от друга държава и държавна измяна.
148
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кривоглавия да взима десито и да се омита в дубай, че ще изгние в затвора.
147
1
 
23
 
! Отговори
Expakt преди 3 години
До АнонименПо младите в казарма ходили ли са??? Наряд знаят ли какво е??? Автомат как се чисти и сглобява знаят ли??? Докато се чудите дали да си оскубите веждите, или да си избръснете краката и ще се изпонасерете в гащите...
146
26
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тънкият руски лед под краката на президента се пука господа.
145
11
 
20
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Влечугите скачат на Орела!