Война между институциите, картината е лоша, смята експерт

За първи път имаме прокуратура, която се вижда, че работи, смята Антоанета Христова
Обновена: 10 юли 2020 23:37 | 10 юли 2020 23:00, Красимир Ангелов
45
Война между институциите, картината е лоша, смята експерт

Два протеста изпълниха столицата днес - под прозорците на властта излязоха демонстранти в подкрепа на президентството, а срещу тях застанаха тези, които защитиха управляващите. Полицейско подкрепление дойде на "Дондуков", въпреки това напрежението ескалира. Какво ще се случи в страната?

"Опозиционната линия винаги е свързана с интерес, насочен към ескалация на напрежението. Вижда се много ясна структура на митинга. Вчера беше представена една група от млади, активни хора, до които постигнаха две послания, свързани със случката, която разигра Христо Иванов", каза за "Денят ON AIR" политическият психолог проф. Антоанета Христова.

Още по темата
По думите ѝ тази група хора е съпроводена с други, които замърсяват естествения искрен стремеж към справедливост.

"БСП има страшно големи проблеми с лидерството си, организационни проблеми има, вътрешни конфликти. Нинова търси излаз активно на терена на политиката през протестите", добави Христова.

"В цялата картина избирателите на БСП могат да останат много сериозно изманипулирани от резултата, който ще се получи. Президентът изказа реч, която беше пример за реч, която подава ръка на всички. Обществото е тежко разделено по линия на това лидерството да го поведе. Днес Радев малко се поправи в речите си, но вчера зовеше за бунт", смята проф. Антоанета Христова.

Според нея за първи път имаме прокуратура, която се вижда, че работи.

"Виждаме война между институциите, картината е лоша. Радев трудно ще освободи когото и да и било, това е характер. Той има своята линия и я следва", посочи в ефира на Bulgaria ON AIR политическият психолог.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Како, ела на площада да видиш кой провокира и кой е от партии. БСП и Мая се разхождат за снимка и си бегат. Пълно е с хора с малки деца и с колички. Толкова ли е трудно да разберете, че ни писна от кражби и простотия?
15
5
 
28
 
! Отговори
Тази дама преди 3 години
експерт е гербаджийка отвсякъде. Айде да се маха и тя.
14
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
е стига де, вчера гугутката на харис, днес тая кукумяфка
13
2
 
15
 
! Отговори
Лоша е преди 3 години
Мммдааа..,за тази вражалка и шпакла на властта картината е лоша. Ще свършат гранДовете както се изразява Мутропитекът и. Иначе картината е лоша за Росенец - дойде един автобус,а се очакват още 3 автобуса със шпицкоманди на Доган в Росенец.
12
6
 
21
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Поредната платена овца от ГРОБ.Как и срещу кого действа прокурватурата? На #КОЙ ли служи? Със сигурност не е на народа. Какво стана с невинен до доказване на противното? Колко човека са осъдени по обвинение на милиционера Гешефтов и с колко се е споразумял срещу рушвет?И как такъв човек още е прокурор?
11
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В момента автобуси от Кърджали и Хасково са докарани специално в Росенец, за да защитят хората с телата си сарая на Догатн
10
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герб дойде на власт след един един протест срещу ПеевскиДнес Пеевски е част от тяхното управление...и пак има протести.Какво направиха Герб за да вкарат Пеевски в затвора. Той законодателства, става евродепутат.?Нима Борисов бутна барбекюто на Доган?
9
6
 
21
 
! Отговори
Разбирам я преди 3 години
Тази професорка ,защото ГЕРБ и даде титлата.Но Такива като нея отвращават нормалните хора и ги извеждат на улицата.Невежеството на калинките е бил за всички ни.
8
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо прокуратурата не изясни автентичен ли е записа на който Борисов ругае Предсателя на Парламента и международните лидери?Защо прокуратурата на разпита Петя АВрамова за кризата в Перник. Може би защото е от Герб и не е толкова лесно да я арестуват като Нено Димов?
7
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам защо се дава трибуна на тази пишман професорка.Явно доста е огладняла,щом с такава стръв брани вожда.Или и на нея и е толкова акъла.
6
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо Прокуратурата не се захване с Горанов и това как Сметната палата е покривала 5 години Божков; Защо Горанов не е в затвора за източването на данни на НАП? Защо никой не арестува шефката на НАП, че в кризисен момент й тя се печеше на плажа и дори и повишиха заплатата на 5000 лева; Защо прокуратурата не изясни как Горанов е осчетоводявал данъци на ВиК -Перник, които от 10 години са 80 процента нефактурирани?
5
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП е инициатор, плановик и организатор на тази "война" между институциите.И пак на дъното на всичко това са финансовите интереси на една шепа хора.
4
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е някаква шега, нали?Прокуратурата сплаши Иванчева окова я в пранги, държа я 7 часа без да се изпишка, набута я в оакана килия.Прокуратурата изземваше компютрите на ТАД груп, без адвокати, без протоколи, без разрешение да отваря компютри. Прокуратората обяви за беглец, човек, който се имаше планирано ходене в Канада и се върна сам.Гешев обяви, че не признава разделението на властите и прави вечеринки с премиераГешев записва Президента и отказва да го трие.
3
5
 
26
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Тая се...обажда от гербаджийската...хранилка.Като я...отвържат,ще смени плочата
2
29
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мафията е Радеф!
1
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рублев ни върна в началото на прехода!