Борисов: Да се свика веднага комисията за сваляне охраната на Доган и Пеевски

Премиерът призова главния секретар на МВР и председателя на ДАНС да гласуват „за“
Обновена: 11 юли 2020 14:38 | 11 юли 2020 13:52, Елка Василева
0
Борисов: Да се свика веднага комисията за сваляне охраната на Доган и Пеевски
Снимка: БГНЕС

Министър-председателят Бойко Борисов призовава изпълняващият длъжността в момента началник на Националната служба за охрана да свика незабавно, още днес, комисията по член 23 от Закона за НСО, която преценява нуждата и обхвата на охранявани лица по смисъла на Закона за НСО.

Още по темата

Премиерът разпореди главният секретар на МВР и председателят на ДАНС да приемат участие в заседанието днес, съобщи правителствената пресслужба.

Освен това премиерът Бойко Борисов настоява главният секретар на МВР и председателят на ДАНС да гласуват „за“ свалянето на охраната на охраняваните лица Ахмед Доган и Делян Пеевски.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
3
 
14
 
! Отговори
До 97 преди 3 години
Герботроле!Ами досега за 11години Тиквата ти защо нито един път не е дала предложение за сваляне на охраната а?
95
3
 
1
 
! Отговори
Az преди 3 години
MNogo barzo me iztrihte qvno ne iskate nqkoi da osveti neshtata da kaje istinata.Zashto ste tolkova prodajni utre pak shte se izvartite. Hora ne dopuskaite da vi manipolirat Momentat ne e za takiva razpravii. NIkoi ne misli I za zdraveto vi. Hora ne vdigaite umrruk kato partizanin na selski megdan.
94
2
 
18
 
! Отговори
съвсем се обърках преди 3 години
"Някой иска да ми вмени темата, че охраната на Пеевски и Доган е моя тема. Тя не е. Убеден съм, че и двамата ще си махнат охраната, но президентът Радев да поеме отговорността, че я сваля", заяви министър-председателят.Бойко Борисов бе категоричен, че 4 години контролира НСО."----------Уж Радев решава - ама това е било вчера . Днес според Борисов .....вече Борисов решава Колко личности живеят в него ?
93
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
късно е либе, за китка
92
1
 
19
 
! Отговори
Въпрос преди 3 години
Някой може ли да ми каже защо в София ГЕРБ не получи подкрепа, а трябваше да идват хора от цялата страна? Възниква въпроса как печелят тези хора изборите в София от 2008 година са на власт без прекъсване?
91
11
 
3
 
! Отговори
emigrant преди 3 години
Разните червени н,ещастници дето се правите на мъже,каквито не сте и много се репчите,престанете да виете,че ви отнеха залъка ДДС и трафикът през митниците,което съответно ви води до истерия и умопомрачение!!Ръчкате във всички посоки и се мъчите да представите нещата,че България загива и че само зеленочорапестия некадърник ще я оправи?!Да, би ви оправил вас.Би отприщил анархията за часове и вие бихте били на финалът доволни да крадете ДДС и всичко на воля!Да, ама не, казваше Пецата Бочаров!!
90
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това вече не е достатъчно, народа иска обяснения! Като се започне от това защо Борисов нарушава протокола за охрана и кой му разрешава да върти геврека на служебен автомобил по цял ден, после да обясни защо са гохранявали обикновени гражданин като Доган, който "официално" е никакъв и другият гражданин стъпвал 2-3 пъти в парламента какъв повод е дал със законотворческата си дейност, че да има заплахи към него? Да каже също как печелят избори от 2008 г в София а вчера докараха подръжка от Родопите
89
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера Боко вика "Той Радев команди НСО аз нищо незнам"..,пък днеска същия Боко нарежда да се сваляла охраната!Да му вярвам ли..да не му ли вярвам се чудя!Не нарежда сваляне на охраната, а казва на квотата в съвета да ГЛАСУВА "за". След което Радев взима решение! Кое не е ясно?
88
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Можело... значи...АА!
87
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абсурдно и цинично е националният предател Ахмед Доган, който предаде "Оня списък" на турските спец. служби да се охранява за сметка на българския народ. Националните предатели се разстрелват!
86
0
 
16
 
! Отговори
просто е преди 3 години
Или работиш за народа, или се махаш!
85
1
 
10
 
! Отговори
А бе преди 3 години
До emigrantАлан*коолу,без подкрепата на Задкулисието(генерали/полковници от ДС+ Доган и Пеевски) Банкянеца и ден не би изкарал на власт!Погледнете го-до обед плеще глупости и небивалици,обаче след това го подковават и влиза в час за вечерните новини.За изборите да не говорим-измама отвсякъде,а последните два бяха върхът-без помощта на махалите(командвани от ДПС) си беше изгорел.Кога е било досега р*оми да гласуват на Евроизбори,при условие,че не се е плащало?Попиташ за какво гласуват-не знаят.
84
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"" Борисов: Да се свика ... ""..............Другарю Борисов, ... остави ти комисията сега ... не това е важно !Това което е важно сега е какво се говори, как се реагира ... довеждането на автобусите вчера беше фундаментална грешка ... подвеждат те пионерчета като Тома Биков, които не стават за склададжия и това ти е стратег. това, че другите са омазани до ушите не значи, че и ти трябва да се омажеш.Не подценявай хората, хората гледат ...
83
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предполагам какъв е бил раговорът . Борисов звъни на Доган" Шеф извинявай много, страшно съжалявам че те безпокоя , ама изтървах положението . Трябва ми нещо , с което да замажа очите на хората . Дай да махнем НСО от теб и Пеевски. Ще те компенсирам , ще ти дам ТЕЦ или нещо друго . Няма да си капо . Може и друга охрана да измислим. Разрешаваш ли , сгафих , не знам как да оправя бакиите си вече "
82
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хунтата започна с манипулациите.Платени са почти всички медии. Четете и гледайте малкото останали независими медии. В ход е мащабна манипулация. Да живее Майка България. Да изметем крадливата Хунта
81
5
 
5
 
! Отговори
НФСБ преди 3 години
Машинно гласуване има главно в пост съветското пространство- на първо място русия, казахстан, армения, беларус ( ако не се лъжа) тия ли са ДЕМОКРАЦИИТЕ в главите на желаещите в Бг да има " машинно" гласуване! В Европа НЯМА такова гласуване, а където имаше го спряха от СТРАХ за манипулации и подмяна на народния вот! Това ли искате тук, да гласувам за един а да побеждава Бкп- то с " правилните" другари, бал съм ви руската ви " демАкратия"
80
3
 
12
 
! Отговори
ако мине номерът преди 3 години
Само под обществен натиск този на снимката прави това, което трябва. Иначе политиката му е, ако мине номерът.
79
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно време големия Маргин водил мутрата при Маджо за негови издънки и Маджо му набивал канчето а Маргина му викал видя ли бе тикво пак се издъни та от там му е прякора Тиквата
78
9
 
2
 
! Отговори
Активист на БКП преди 3 години
Аз съм дрогиран, пиян, ядосан и ще счупа врата на всеки ГЕРБераст!Радев е нашият президент и той ще ни изведе срещу шайката!
77
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябваше да има пребити хора че пак да си врътне мнението на 180 градуса...Какво стана, нали президента назначавал в НСО, то какво се оказа...министерски съвет, комисии...ала бала.