ДПС отговаряло на омразата с любов, това бил кодът на движението

Отказът на Доган и Пеевски от НСО - проява на отговорност
Обновена: 11 юли 2020 17:45 | 11 юли 2020 17:40, Камелия Цветанова
1
ДПС отговаряло на омразата с любов, това бил кодът на движението
Снимка: ilhankyuchyuk.eu

Младежите от ДПС не са искали да се противопоставят. Отсреща имаше опит за агиткаджийство, за насъскване, за физически сблъсъци, на които ние отговорихме с любов. На омразата отговорихме с любов. Кодът на ДПС е толерантността, коментира Илхан Кючюк, евродепутат ДПС, пред БНР.

Още по темата

Той подчерта, че не е имало централна организация за събиране около „Росенец“, а само спонтанно желание на млади хора за участие в събитие, организирано от други.

„Нямаше как да не се изразим като активни млади хора, познаващи д-р Доган от десетилетия... Не се призовавали за противопоставяне, нашият апел беше – България е нашата родина и искаме децата ни да живеят в Република България“, посочи той.

Илхан Кючюк призова политиците да не се набъркват в работата на специализираните структури на държавата и „да водят политическия дебат по един доблестен начин за българските граждани, ако искат да спечелят доверието им“.

Кючюк коментира и доброволното отказване от охрана от НСО на Ахмед Доган и Делян Пеевски, като го определи като поемане на отговорност, нещо, което през годините и двамата са доказали, че могат да направят.

Евродепутатът нарече „политическо внушение“ свързването на Пеевски с прокуратурата.

Той беше категоричен, че от страна на ДПС етническият мир не е застрашен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
1
 
! Отговори
фикри преди 3 години
Да живее курана и сталин дпс и атака победапиже президент данчо ментата премиервсичко е с любов райно дпс и атака победасамо ислямска държава и комунизмът ще спасят светът ДПС ПОБЕДА
134
1
 
1
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
ДПС защитаваха огромен частен луксозен палат,скъп кей и яхтено пристанище за не по малко от 250 милиона евра,а какво защитаваха българите,че чак им лъснаха дебелите *** търкаляйки се по земята.Ами едно мизерно заливче, пародия на плаж местенце от няколко квадрата каманаци.ДПС културно,авторитетно,дисциплинирано...,но ганйовци като хуни. Пуснете си видеото и се вижте...жалка картинка.За пореден път Доган ни се изплю в лицето,за което сме си виновни ние.Неможем...това е истината.
133
1
 
2
 
! Отговори
Joko преди 3 години
Познавам Родопите и тамошното население. Помаците са сърдечни хора, но българската партокрация не си мръдна пръста за тези бедни хорица и позволи на шепа Фесове да ги яхнат ! Сега всички им сърбаме помията.Защо го направихте ?
132
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбирам от това кай се пишат сценарии.
131
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как се надигнаха да крякат като не се трогват да гласуват по избори.
130
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Надушвам Сорос навсякъде.
129
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 3 години
До факт,а ***,какъв ли е.
128
1
 
4
 
! Отговори
факт преди 3 години
ДПС е отровният цирей, източващ и замърсяващ България. Тези са *** безскрупулни същества, по-зли от *** индийски пришълци. Помаци и турци, фанатици сунити, желаят само едно- физическо унищожение на българите и православните християни. А те да си направят ислямски помашки емирства. Помаците от Родопите са непоправими башибозуци от стотици години. Всички са въоръжени с бойни карабини и са жестоки убийци и бракониери. Турците са същите.
127
0
 
2
 
! Отговори
POKD преди 3 години
Тоя е по-двуличен от най-двуличната .....на планетата.Ако има как и Черно море ще присвои.Не е луд който изяжда баницата ,а който му я дава.
126
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
божее и тия не бяха се обаждали - ухилен, любов раздавал, ти да видиш, *** плажа не пуска и го държи само за себе си, ама излиза да ми говори за любов. Ми да взема и аз некое местенце за мене си само и да си говоря и аз така алабаланици, крепите герб и затова ще получите само "не любов."
125
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
продължение- Ню Йорк тогава го наричали Ню Амстердам.Нас ни касае обаче 2-рия лъч-спират при КОнстантинопол- перлата на европа. По европа тогава само племена няма държави нйма гернмания, няма франция, италия на градове-републики. 700г се мъчат да превземат Константинопол. Като не става идват на Балканите и тука щото разединени, предатели бол падаме и чак тогава когато обграждат Константинопол от ви страни последен в 1453 го превземат и плячкосват. Балканите ги обезлюдяват, избити, взети и продадени в робство, на мястото на всяка църква задължително се строи дкжамия, тя никога не е построена пр
124
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тия още като се появява исляма 700-те тръгват на 3 лъча да налагат исляма, единия стига испания и там стоят 800г. После испанците поне 300г освобождават парче по парче,последна андалуся.Ама пък после изабела и Фердинанд почват една гонка всичкото мюсли и евреи и дори тия приели католицизъм гонят,а светата инквизиция хич не им вярва и на покръстилите се измамници,грехове натрупали за 800г робство шъ плащат.тъй ама тия като бягат да спасят кожите и награбеното имане и къде отиват-горе до дания че те са най силни по море тогава и таман са открили америките и хоп-правят Америка, Ню Йорк тогава го
123
1
 
2
 
! Отговори
Край преди 3 години
Доган и ДПС са проект на тайноте служби на БКП и СССР.За добро или лошо не знам. Местан беше човека на Ердоган в България а не Доган.Не бих се учудил ако Ердоган е заплахата за Доган. Това Доган не може да го каже в прав текст.Нещата братя българи са по-сложни отколокото ги виждаме на повръхността.
122
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 126И Волен Сидеров - главен прокурор, нали?А пръстите - в контакта?
121
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
пълни лъжи и поредните дпс-интриги,виждаш ли осреща имало "агиткаджийство"???-каквото и да значи това,"опити за насъскване"???-каквото и да значи това,а тия отговорили с "любов"???-каквото и да значи това.А накрая с нсо,без нсо хората не са можали да използват плажа.Цялата държава,кметове,НС,министърпредседател,не могат да осигурят достъп до обществен плаж.Осигурили само полиция с наши пари да пази доган.Ето как борисов ще осигури охрана с полицията вместо нсо, уж за да не стават сблъсъци за вашата безопасност я по-добре не ползвайте този плаж-тънкото послание на боко ага.
120
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДПС трябва да бъде забранена.Доган, Пеевски и цялата шайка около тях в затвора.Времето за оставки мина отдавна.
119
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Турското РОбство СВЪРШИ. АХмед Доган и тия от ДПС, да ходи да си търси правата в Турция. ВЪН.
118
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До тулупчеСега снишават глава герберастчетата, разчитат на Доган да замаже положението...Боко както винаги си приказва каквото му хрумне...хахаха.Очаквам Рдев освен дрон, да изтреля някоя ракета към Бояна и Гештапо да почне да пее серенада...хахахаха
117
0
 
4
 
! Отговори
тулупче преди 3 години
Нека отговорят и на оловото с любов.
116
0
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-109,днес инспектира югоизточната тангента,защото по неговите думи ,за разлика от другите,той работил много,резна преди седмица лентичката на обходния път ,за Поморие,но всъщност,пътя не е готов,справка ,Мария Капон,с видиоклипа си снощи ,който бе пуснат ,по Евроком.