Радев участвал в сценарий за дестабилизиране на държавата

Искал да предизвика политическа криза
2
Радев участвал в сценарий за дестабилизиране на държавата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Не е новина, че президентът поиска оставка на правителството, защото той го направи и преди няколко месеца. После се скри. В момента президентът иска да предизвика политическа криза, но не казва какво предлага да се прави после". Това каза пред БНР депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Още по темата

Това, което се случи на протестите снощи, според Биков е резултат от думите и действията на президента през последните години.

"Президентът участва в сценарий за дестабилизиране на държавата, но не уточнява какво ще се случи след това", коментира Биков.

"В продължение на три години се опитваме да спрем привържениците на ГЕРБ. Те са точно толкова равни пред закона и имат право да изразят мнението си. Нито един от тях не провокира и не счупи нещо. Отсреща имаше хора на Васил Божков от една от агитките на "Левски". Искаха да ни набият. А това са хората, които президентът легитимира като борци срещу мафията. Това са хора, които искат безвластие", посочи депутатът.

Президентът трябва ясно да каже какво ще прави с тези над 1 млн. души, които подкрепят ГЕРБ, допълни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е ясно на всеки!
60
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво ще прави президента с тези 1, 1:5 млн. Гласоподаватели на ГЕРБ ли ? Ами по стар комунистически модел ще ги арестува и разстреля.
59
24
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че по голяма мутра от Радев накъде ?То и Корнела с нейната мутра втръсна на всички.Да си ходи вече.Да забере и жена си.Писна ни секретарката на Слави да дава акъл на всички.Всеки в крайна сметка си получава заслуженото,и колкото и да се опъва ,прокуратурата дали скоро или след година ,ще го закове,там където му е мястото.
58
7
 
2
 
! Отговори
До 66 преди 3 години
Същото щях да пиша !
57
19
 
19
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Тя държавата па колко е стабилна!!! Чекмеджета, кюлчетата,къщи в Барселона...
56
7
 
10
 
! Отговори
Много точно заглавие преди 3 години
Забележка имам само в използваната глаголна форма- не УЧАСТВАЛ, А УЧАСТВА.
55
3
 
2
 
! Отговори
До 63 преди 3 години
Хахаххаха. Много готино :)))))) браво!!!
54
6
 
11
 
! Отговори
Истинският прокурор преди 3 години
Защо ми триете коментарите? Не са Ви удобни въпросите за каскети, дебелаци, банки, морски мутри??
53
14
 
28
 
! Отговори
Само питам преди 3 години
Радев призова на борба с корупцията и мутрите, без да споменава имена или партии. Защо всеки път като каже "мутра" или "корупция" герберите веднага се удрят в гърдите и казват "аз"?
52
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Засега Радев призовава "мутри вън", като почне да призовава "мутри в затвора", ще ревнат още по-силно.
51
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На 90 години съм и с тежка диагноза, остават ми броени месеци живот, но твърдо съм с Бойко... С него ни чака общо бъдеще.
50
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев е прав защо изгонихте Божков, първо Божков ангажиране български народ да се забавлява, второ унищожи се цял професионален бранж за които Божков се грижи да имат работа това са иманярите. Трето Божков има дългове към издиналите го които не може да погасяват и то в момент в които Герб спре субтидите.
49
5
 
16
 
! Отговори
Дивергент преди 3 години
Ами от тези 1 милион гласоподаватели за ГЕРБ, по-голямата часа ще ви разследва истинската прокуратурата и ще си понесете последствията. А глупаците които гласуваха за по 50-100 леда тях Господ вече ги е наказал. Въпросът е какво прави за останалите 5 000 000 България, които ГЕРБ обрече на мизерия?
48
4
 
5
 
! Отговори
До 42, от Влади преди 3 години
Работя все неща, от които България има нужда. Но за такива като тебе, далаверата са май само парите, било рубли, били Божкови, били грантове от разни либерални общества.
47
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Решава логикатаЛогиката ти нещо куца... Събуди се, виж в каква *** живееш, продънена от корупция и външна намеса...
46
20
 
18
 
! Отговори
Решава логиката преди 3 години
Не е работа на президента да излиза и с юмруци да заплашва.Той имаопределени функции.Може премиерът да не му харесва,но този премиер езаконно избран.Може главният прокурор да не му харесва,но този главенпрокурор е законно избран.Ако са нарушили законите,заради което трябвада бъдат отстранени,си има законен път.Радев показва,че няма такиванарушения от страна на двамата(иначе щеше да излезе с доказателства) изатова избра рекета на тълпата,търсене на кръв и дестабилизация.Не муправи чест.
45
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквата ми напомня за цар Николай 2ри. Ако свърши и по същия начин ще е успер...
44
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много глупости се пишат тук.... много хора не знаят или са забравили 40 години комунизъм какво беше... Герб може да не са перфектни но са по малкото зло между БСП и Герб...тива е политиката няма перфектни.... същото е като в Сащ.... американците избраха Тръмп бред Хилари..... не че той е много добър , но е по малкото Зло
43
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Били са 1 милион души които подкрепят ГЕРБ, сега са много по-малко, знам го защото виждам себе си, а и с приятели говорим. Каъо сте отворени, хвърляйте оставка, пък да видим!
42
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всъщност участва в сценарий за разбиване на престъпната групировка ГЕРБ, за да я бъде държавата.