Красимир Янков с оценка: Най-бедната страна сме!

Хората искат промяна за живота си, смята депутатът от БСП
Обновена: 13 юли 2020 22:46 | 13 юли 2020 22:43, Красимир Ангелов
49

Пети ден на протести в София и в други градове в страната с искане за оставка на правителството.

"Различни хора протестират. Това са хора, които дълго време са въздържали своята реакция и са гневни. Аз бях на протеста, разговарях с много хора. Основно скандиранията са оставка. Оставка по различни причини. Безработица, несправедливост, най-вече корупция", заяви депутатът от БСП Красимир Янков за "Денят ON AIR".

Още по темата
Според него всеобхватната корупция е част от това, което кара хората да излязат на улицата.

"Хората искат промяна за живота си. Хората виждат бъдещето, което им чертае ГЕРБ. То не е толкова розово. Статуквото, настоящето, това, че се плашат с голямата криза - държавата не е застанала до хората. Ние все още сме най-бедната страна, с най-ниските доходи, с висока безработица и управляващите се правят, че не разбират", каза Янков.

По негово мнение това е граждански протест с искания за по-добър живот и равен старт.

"Всичко това е свързано с управлението на Борисов повече от 10 години", добави депутатът от БСП.

По думите му властта и премиерът Бойко Борисов носят отговорност за условията, в които се генерира корупция.

"Тя е много безскрупулна, развива се на всички нива и устройва това управление, защото чрез толериране на корупция те получават подкрепа на администрацията", посочи гостът за Bulgaria ON AIR.

Гневът на хората е справедлив, но не може да се толерира сблъсък между протестиращи и полиция, отбеляза още Янков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
6
 
! Отговори
GG преди 3 години
До 26Карачанака си го каза - разрешението е от Царя, а озаконяването е от Орешарски. В размисъл съм за кого да гласувам. На Герб ще им трябват другари
15
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре се показват, за да разберем за КАКВО СТАВА НА ВЪПРОС. ЧЕСТИТО НА ЧЕСТНИТЕ, ПОД ЛОЗУНГА ,,ДА ИЗГОНИМ МУТРИТЕ '' ЩЕ ДАДЕМ ВЛАСТТА НА МУТРИТЕ СЪЗДАДЕНИ ОТ БКП И ДС С КОМУНИСТИТЕ НА ВЛАСТ.
14
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ГЕРБ е строил сараите на Доган.
13
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не е грабил България, както комунистите по времето на комунизма.По времето на всички правителство, в които е участвала БСП.
12
2
 
5
 
! Отговори
до 21 преди 3 години
Караха се взаимно и нямаха време да се занимават с опозиция.А единствено влизаха само когато беше време за искане на оставка, в интерес на истината влизаха доста пъти в парламента съответно доста пъти искаха оставка.Аз лично мисля че по долните етажи на БСП имат кадърни кадри и идеи но ръководството им е гола вода.И не вярвам да могат да изградят кадърно ръководво.
11
2
 
27
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Другари,ако не бяхте употребили наивника и честен човек Жан Виденов,нямаше сега да бъдем най-бедната страна.
10
9
 
13
 
! Отговори
GG преди 3 години
Като влезнахме в ЕС, бяхме средно 4 пъти по бедни от средния европеец. Сега сме само 2 пъти. Тоя да си го набута в тва. Заради тях сме най бедни. Заради сме най в долните класации. А сега като сме редом до държави като Хърватия и Дания в Чакалнята какво ?!
9
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е "равния старт" означава да върнем 89 година, ама сега Янков, Радев, Манолова и други изпортени креатури на Прехода да ги направиме кредитни милионери ! Ходи да протестираш, а ние ще ти купиме колело...ама друг път !
8
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е "ранния старт" означава да върнем 89 година, ама сега Янков, Радев, Манолова и други изпортени креатури на Прехода да ги направиме кредитни милионери ! Ходи да протестираш, а ние ще ти купиме колело...ама друг път !
7
13
 
21
 
! Отговори
Лумпенът Радев преди 3 години
Президентът Радев - ще вдига заплашително юмрук нагоре и ще призовава за бунтове и метежи!?! - Какъв си ти, бе - партизан ли си, шумкар ли си, терорист ли си, Че Гевара ли си?! Твоето място е в затвора! Престъпник! Комунистическо допотопно създание!
6
5
 
13
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
"Най-бедната страна сме!" - Ами най- много се сраснахме с еврео-комунистическите идеи. От тези идиологически глупости на БКП/БСП обедняхме най- много...
5
6
 
9
 
! Отговори
Курнелия крепи Бойко преди 3 години
*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на *** да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда отлично на всички избори...Падне ли *** от власт в БСП може и да има някакви шансове.
4
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ТО ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА КОМУНИСТИТЕ БЯХМЕ ОТ БОГАТИ ПО-БОГАТИ,ЧЕ ЧАК ФАЛИРАХТЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА!!!
3
2
 
13
 
! Отговори
Мишо преди 3 години
Кой ни докара до това положение ?
2
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само че когато комунисти докопат властта, страната става още по-бедна.
1
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Младост убита , живот затрит, старост несигуна-БЛАГОДАРЯ ТИ ПАРТИЙО ЛЮБИМА!Господи, тези ЧОВЕКОМРАЗЦИ съсипаха моя живот, СМИЛИ НАД МОЙТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ!