ДПС: Винаги сме готови за предсрочен вот

Опасно е политиците да използват обществената енергия за популизъм
16 юли 2020 09:20,
48
ДПС: Винаги сме готови за предсрочен вот
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Още в началото на формирането на този кабинет ДПС започна да говори за този демонтаж. ДПС има ясно отношение, от самото начало говорим, че това е неконструктивна формула, направена на грешна основа. Това каза пред БНТ депутатът от ДПС Ерджан Ебатин за исканите оставки на трима министри в кабинета на Бойко Борисов.

Още по темата
 

"Не мисля, че оставките ще спасят кабинета. Винаги сме гласували против този кабинет. Очакването на обществото е свързано с оставка на цялото правителство. Опасното е, че когато има силна обществена енергия за промяна, политиците я използват, за да я превърнат в популизъм. Виждаме, че партии, които имаха ореола на интелектуалци, залитат към популизма", каза още той.

"Ние като ДПС винаги сме готови за предсрочен вот. Този вот ще върви по посока на популизъм. ДПС е удобна жертва за политическите партии", добави Ебатин.

"Винаги приемаме вота на недоверие, затова ДПС никога не може да има министри в кабинета на Борисов", завърши той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
3
 
! Отговори
точка преди 3 години
Отмяна на двойното гражданство с Турция.
39
0
 
3
 
! Отговори
az преди 3 години
До ТУРЧИНПочти всичко, което каза, е вярно! Само не разбирам защо си за ДПС?! Там също почти няма турци в ръководството! И имам подозрение, че - доколкото ги има - са само фигуранти! Истинските шефове са Пеевски, Ментата и т.н.
38
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До BG ТОВА СА ФАНАТИЦИ. ЖИВЕЯТ В КРАЙНА НИЩЕТА И НЕ ПРОУМЯВАТ, ЧЕ ТЕХНИЯ ВОЖД ДОГАН НЕ СИ Е МРЪДНАЛ ПРЪСТА ДА ИМ ПОМОГНЕ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН. А ИНАЧЕ ПОД СТРОЙ И ДА ЖИВЕЕ ДОГАН. НЕ ГИ РАЗБИРАМ. РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ПАРТИЯТА ИМ ТЪНАТ В РАЗКОШ А ТЕ В МИЗЕРИЯ.
37
1
 
6
 
! Отговори
До 17 преди 3 години
Това за плашенето на електората е вярно. Вярно е също това, че преди изборите ДПС "купуват" гласове. Тук обаче е момента да се отбележи, че партии като Атака и Патриотичен Фронт поддържат огъня на ДПС, насаждайки първобитна омраза и дискриминация. А ако теглим чертата, всички политически партии в Б-я работят за собствените си интереси и който и да е на власт, промяна няма да има. А самият народ е прекалено, как да го кажа, *** и лишен от критично мислене, за да работи за едно по-хубаво бъдеще.
36
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДПС е противоконституционна "партия".Да си заминават в Турция да си политиканстват.В България са вредни и излишни.
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гнусните турци само мизерии ни правят с тяхната простотия, проклетия и робски манталитет. Трябваше всичките до един да ги изгонят 80те.
34
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТУРЧИНМоже би няма турци там, защото туците не подкрепят нито една партия освен ДПС. Защо да има в кабинетите от вас, щом гласувате под строй само за ДПС ?! За да те сложат в кабинет на партия, трябва да си политически активен, да подкрепяш партията, да си част от организацията и. Е, питам аз, ако турците гласуваха по политически, а не по етнически съображения, нима щеше да има явлението Доган ?Нямаше, вие си обичате каиша, това е. Ние сега сваляме мутрите. Има разлика.
33
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен "Турция никога не е подкрепяла терористи в България"А влаковете с майките сами ли си гръмнаха ?! Айде стига глупости. Това което прави българското мутренско управление е да се обогатява, включително с продажба на оръжие. За това хората са навън, за това протестират. И точно защото турците приемат ДПС като някаква панацея, сме на това състояние. Ако бяха гласували по убеждение за нормални партии, да сме на друг път.
32
2
 
9
 
! Отговори
BG преди 3 години
Напълно го вярвам, че са "винаги готови".При сагата Росенец Доган показа колко му е стегната организацията. За по-малко от един ден събра 10 автобуса организирани подопечни. Тия хорица така са обработени, че няма "ама защо", няма "ама има работа" или "спешно отивам еди-къде си". Няма "хък", няма "мък".Айде сега запитайте се бат'Бойко колко поддръжници може да осигури за същото време.ДПС-то е добре структурирана и финансирана организация отвън. И си чака своето време за бъдещ анклав в южна БГ.
31
0
 
3
 
! Отговори
Наш Георги преди 3 години
Това ми звучи като :" Ние винаги сме готови да всяваме допълнителен смут в България !" А то не може и да бъде другояче...
30
7
 
3
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Факт е, че ДПС е най-българската и патриотична партия и само благодарение на тях няма етническо напрежение, но Б.ай ***.ю е мал.оумен и това трудно може да го разбере, максимум до 30 години няма да я има България на картата , доказано е вече , че това е най-изчезващия народ, няма друга нация която за 15 година да се е стопила с цели 4 милиона, единствената причина за това е 90% -вия лош човешки материал и нищо друго !
29
4
 
3
 
! Отговори
ТУРЧИН преди 3 години
Поглеждам ГЕРБ, само един турчин в парламента, нито един в правителството.Поглеждам БСП-нито един турчин в парламента та дори и на ръководна длъжност на областно ниво.Поглеждам ВОЛЯ-нито един турчин в парламента и по ръководните кадри.Поглеждам Патриотичния фронт-те ежеминутно ме псуват,подигравати желаят да ме върнат във времето на пъдаря от Правец.Дори и президентът на Република България няма нито един турчин в екипа си а е ВОЖД на нацията. Е И?КЪДЕ СЪМ АЗ?ЗА ТОВА САМО ДПС!ТЕ МЕ РАЗБИРАТ!!
28
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен27;Турция никога не е подкрепяла терористи в България.Ако искаше да го направи до сега от България и парченце нямаше да остане.Виж,България е професионалистка в това отношение.От долината Бекаа до днес въоръжавате, обучавате и подкрепяте почти всички терористични организаций в Турция.Над 68 български офицера оставиха костите си по планините на Северен Ирак и Сирия(единият е от Варна).Над 29 ваши офицери в момента са в затвора-Диарбекир.Колко турски терористи има в затворите в България
27
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Привет от АнкараПази Боже, сляпо да прогледа. ДПС е икономически картел, преразпределящ огромни ресурси използващ престъпни средства за укрепване на своите позиции. Вие сте лъгани и заплашвани за да гласувате за тях под строй. Това, че финансирани от турция терористи са предизвикали ответна реакция от комунистическото управление, не е оправдание да гласувате сляпо за едни хора на които не им пука за вас. Първото нещо което Доган направи е да метне няколко автобуса с хора за буфер.
26
6
 
4
 
! Отговори
Факт преди 3 години
До минаващ"Доган е най-велик българин"Че е велик-велик е,ама чак българин...Впрочем,на път е да постигне мечтата на живота си-собствена еднолична държава,на която да е падишахо-президент.Престъпна държава като Косово,един вид.А в ДПС освен турци*** и български дьонмета-други НЯМА .
25
0
 
1
 
! Отговори
Брадвата преди 3 години
До Привет от АнкараАма той агата и той е от тях бе, от *** дето не можете да им простите. Продължават да ви употребяват :) а нас да изтребват
24
3
 
6
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
ДПС ДПС ТАМ Е ПРОБЛЕМА. ИЗРЕЖЕ ЛИ СЕ ТОЯ ТУМОР И БГ ЩЕ СИ ОТДЪХНИ
23
6
 
2
 
! Отговори
Привет от Анкара преди 3 години
Ние като представители и достойни дейци на ДПС сме готови за предсрочните парламентарни, пък и за президенстските избори на Република България. Имаме готовността и желанието да покажем организираността си пред всички медий и наблюдатели по време на изборите, защото още помним 1984-89 години и как за един ден бяхме изхвърлени от бащините ни огнища.Не,че сме по-зле от тези в България, но не можем да простим извергите и мръсниците които ни причиниха толкова много злини.За това САМО ДПС-ДО КРАЙ...
22
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Географски България е с Турция това е.Няма как да сме с други.
21
3
 
7
 
! Отговори
Мда преди 3 години
До минаващВерваш ли си на приказките?Сигурно "Хидро и топлоинженера" Доган е най-добър в професията?Или Пеевски би могъл да съществува като бизнесмен без властта,която му покрива загубите от неудачни бизнесначинания!?Май не си гледал записа с разпределянето на порциите...Хайде холан!